Nackan kolmen asunnon syyrialainen lakkoili vuosi sitten siivoamattomien vessojen takia

13

110134752_x

Vajaa vuosi sitten syksyllä pitivät sotaa, vainoa ja kidutusta paenneet arabimiehet lakkoa Åsarnan kunnassa Jämtlandissa. Turvapaikanhakijamiehiä oli majoitettu hotelli Big Mooseen.

Lakkokenraalina toimi muuan syyrialainen Ahmad Suliman, joka oli sitä mieltä, että hotelli ei vastannut odotettuja standardeja. Ongelmia, joita tuolloin tuotiin esille olivat mm. ruoka, joka oli aivan liian usein samaa ruokaa, 11 miestä jakoi kolme suihkua, joka oli pakolaisten mielestä liian vähän suihkuja per mies.

Mutta ennenkaikkea siivottomuus. Lakkokenraalin mielestä tiloja ja huoneita ei siivottu tarpeeksi usein ja piha-alue oli törkyisä. Johtajan mukaan asukkaat heittelevät roskat ikkunasta pihalle ja vaativat ruotsalaisia keräämään ne. Edelleen lakkokenraalin valituslistalla oli apeat suihkuverhot, rispaantuneet tapetit, vilkkuvat loisteputket yms, mikä on tärkeää sotaa ja vainoa paenneelle.

600
Lakkokenraali Suliman. Otsikkokuvassa talonmies ja siivooja pohtivat kuinka tehdä hiukan paremmin.

Lakkokenraali oli vuosi sitten siis Ahmad Suliman-niminen syyrialainen.

Mistä mies tunnetaan uudestaan? Nimittäin siitä, että nyt vuoden Ruotsissa oleskelun jälkeen hän sai Nackan kunnalta kolmelle vaimolleen omat asunnot. Hän on mies, joka sai Nackan kunnalta kolme asuntoa perheelleen.

Kyllä kannattaa lakkoilla, se tehoaa ruotsalaisiin.

Advertisements

20 thoughts on “Nackan kolmen asunnon syyrialainen lakkoili vuosi sitten siivoamattomien vessojen takia

 1. Aika hassua, raketti-insinööri ja kolme vaimoaan sekä kaikki 300 lasta ja tulevaa lastenlasta ovat sossun asiakkaita koko elämänsä eivätkä tule ikinä osaamaan sanaakaan Ruotsia, mutta asuntoja ja sossurahaa tulee kuin saavista. Vaikka jokainen tuosta klaanista menisi töihin, yhteiset tulot eivät tulisi ikinä riittämään kämppien maksuun. Mikä ihme Ruotsia vaivaa..?? Kaikki muslimit KONTTEIHIN jonnekkin metsään asumaan ja pakkotyöhön tai tulee heti maastakarkoitus!

 2. Kunniakasalaisia pitää palvella kuin kuninkaita. Pian heidän perseensäkin pitää pyyhkiä ja siihen ei kelpaa kuin kantaruotsalainen.

 3. Asiassa on jätte stora epäkohta olemassa. Miksei sotasankari itse ole saanut asuntoa, johon voisi ostaa kunnan varoilla sen neljännen vaimon? 9 vuotias nuorikko häärisi kotona ja äijä puuhastelisi autotallissaan raiskausten välisinä luppohetkinään. Lakkoilua joutuu jatkamaan kaikessa ankaruudessaan herra vainon kohde, että käy ihmisoikeudet toteen.

  Rankkaa on natsien keskuudessa selviytyminen, toivottavasti kohta helpottaa.

  1. Kenraali-sulttaani asuu yhdessä lempivaimonsa kanssa ja käy sitten panemassa niitä muita kun sellainen olo tulee, eli alvariinsa.

 4. Inhoan ruotsia ja kieltä.
  Tarttiskohan kummiski poiketa nakkassa opettamaan tapoja.
  Ihmisten.

 5. Koraani sanoo että saa olla neljä vaimoa jos veronmaksajat pystyvät elättämään ne.

 6. Nyrkin ja hellan välissä tiskirätti heiluen aamusta iltaan kunnes pakkopanotajm sanoo:

  Sulttaani itse omassa korkeassa persoonassaan!

 7. Ruotsalaisen siivooja saa olla kiitollinen että sai vaan haukut eikä kikkeliä.

 8. Mies on ottanut oikein elämäntehtäväkseen Ruotsin/Pohjolan täyttämisen omilla geeneillään. Sadan vuoden kuluttua on varmaan puolella väestöstä Ahmad Suliman- geenejä.

 9. ”11 miestä jakoi kolme suihkua”

  Kaikkien ei tarvitse käydä suihkussa samaan aikaan. Vai lorottavatko nämä vettä tuntikausia? Varusmieskomppaniassani oli paljon huonompi suihkusuhde ja hyvin riitti.

  Sotapakolaiset heittävät roskat pihalle ja sitten valittavat aluetta törkyisäksi. Sanattomaksi vetää.

 10. Onkohan psygologeja koskaan konsultoitu maahanmuuttopolitiikkaan liittyen. Vai onko heidän oppien tieteellisyys tuhottu jollain poiittisella ideologialla.
  Kertakaikkiaan on järkeenkäymätöntä palvella jokaista tulijaa kultamunana iät ja ajat jolloin tapetaan se heidän viimeinenkin halu tehdä itse jotakin eikä vain pelkästään ottaa ja kuormittaa muita.

 11. Ei se ole hölmö, joka pyytää, vaan se joka maksaa vaikka mitä tahansa pyydetään. Ääliönaivit svedut ovat ansainneet kaikki kärsimykset jota nämä ählyt heidän niskaansa kaatavat.

 12. Kun tällaisia matuhaaremiperheitä sallitaan ja muutenkin kun matuperheet tulevat niin isoiksi että ne muuttuvat klaaneiksi, on suuri riski että ne tulevat mahtitekijäksi paikallisyhteiskunnassa. Perheenjäsenet alkavat tehdä rikoksia ja mafia on valmis, kuten Göteborgin Angeredissä jossa 200 poliisi-ilmoitusta yhdestä ja samasta klaanista:

  https://tv.aftonbladet.se/abtv/articles/226363

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.