Trollhättanin Sylte no-go-alueeksi; vartijat lopettavat partiomisen toistaiseksi

0

a3a9a33f093325ee_org

Mitä tarkoittaa no-go-zone?

Vartijat olivat viime torstaina Trollhättanin maahanmuuttajaghetossa Syltessä tehtävällä. Partio oli jalkautunut kunnes uusruotsalaiset alkoivat heittelemään vartijoita katukivillä. Partio yritti päästä autoon turvaan ja pois paikalta, mutta partioauto oli sytytetty tuleen.

Tästä seurasi, että Kuljetusalan liitto, johon vartijat kuuluvat, kielsi vartijoita menemästä Sylten lähiöön ilman poliisivartiota. Kielto koskee Nokasin ja Securitaksen vartiointiliikkeitä. Kuljetusalan työntekijöiden osasto 55. asiamies Lennart Sköld kertoi Svt:lle:

– Tätä on jatkunut jo pitkään, mutta nyt se eskaloitui torstaina. Alue on vaarallinen ja kyse on ihmishengistä.

Sekä työntekijöiden että työnantajan puolelta ollaan yksimielisiä, että alueelle ei mennä toistaiseksi. Sköldin mukaan tilanne jatkuu niin kauan kunnes asiat paranevat. Vartijoiden työnseisaus tarkoittaa käytännössä, että vartijoiden normaali kierto kohteissa loppuu ja erilaiset ovenavaukset jäävät tekemättä.

– Asukkaat ja alue jäävät nyt oman onnensa nojaan ilman turvatekijöitä, mutta työnantaja ja -tekijät eivät voi asialle mitään. Ongelma on yhteiskunnallinen ja se on ratkaistava poliittisesti.

 

UK_Huhtela_Twitter

 

12 thoughts on “Trollhättanin Sylte no-go-alueeksi; vartijat lopettavat partiomisen toistaiseksi

 1. ” Ongelma on yhteiskunnallinen ja se on ratkaistava poliittisesti. ”

  Jep – no katsoin tuossa kristallipalloon joten voinkin kertoa teille nyt jo samantien siellä ruotsistanissa mikä se tuleva poliittinen ratkaisunne on: Lisää rahaa kotouttamiseen,lisää kehareita maahan.Olkaapa jättehyvä.
  Ratkaistaanpa samalla se tuleva tilanne Suomessa kun on ensin oltu uskollisesti toistamatta muiden virheitä mutta rasismihan se pilasi taas koko jutun: Lisää rahaa kotouttamiseen,lisää kehareita maahan.Vassovitunguu.

 2. Lähettäkää Jussi Huhtela sinne opettamaan miten suomipoliisi homman hoitaisi… Jossain videossa suomipoliisi oli hakemassa yhtä laihaa turvista jostain vokista ja oli kilvet, kypärät ja kaikki ja silti se oli ah niin vaikeaa…turviksia nauratti. Nyt jonkun oikean SUOMIpoliisiMIEHEN pitäisi astua framille ja näyttää vähän mallia näille jussijarilapasille ja muille nillittäjille mielensäpahoittajille. Tämä ei ollut vihapuhe, vaan täyttä faktaa, niin turha tästäkään uikuttaa, minulla on oikeus mielipiteeseeni!

  Mitä veikkaatte, onko Itis vai mikä Suomen ensimmäinen no go, jonne palomiehet tai ambulanssit eivät lähde ilman turvasaattoa, vai joku muu kaupunki Turku?

  1. Islamisti-Huhtela menkööt ypöyksin ja ilman asetta yöllä kertomaan muslimeille, kuinka tulee käyttäytyä.

 3. Ruotsin Islamisaatio on hyvässä vauhdissa ja noudattaa mullahien ja imaamien suunnitelmaa. Pian kaduilla partioivat poliisin vetäydyttyä uskonnolliset shariapoliisit.

  1. Kansalta tämä salataan. Sukulaiseni joka asuu Ruotsissa on aivan pihalla siitä, mitä maassa tapahtuu. Valtamedia tuskin kaikesta kansalaisilleen kertoo. 1983 vuonna, kun muutin pois Ruotsista, siellä oli vielä suht. koht. rauhallista.

   1. Toisaalta on tietysti iso asia, että media ei joko kerro asioista tai kertoo, miten satumainen onni meitä on kohdannut, kun lukutaidotonta puskee rajan yli. Kuitenkin esim. HS on vahingossa lipsauttanut vuonna 2010, että Suomeen tulevista somaleista 90 % on lukutaidottomia. Että vaikka media on selkeästi puolensa valinnut, tiedonjyviäkin löytyy.

    Toisaalta tilanne olisi aika helppo itsekin huomata: jos lukutaidoton kaapunainen retuuttaa perässään 10 kakaraa, niin aika kepeällä päättelyketjulla ja tilastoja tutkimalla tajuaa, että siinä paarustaa kansantaloudellinen katastrofi. Mutta jos aivolohkossa takoo tauotta ’Monikulttuurisuus on rikkaus’, ei ole enää niin väliksi, mitä media kertoo. Suomen valtion taloudellisen tutkimuskeskuksen entinen ylijohtaja, Juhana Vartiainen, on todennut, että muslimikeharit ovat huikea onnenpotku – vaikka hän tietää, että kaikki tilastot kertovat päinvastaista, vaikka jokainen ajatteleva tajuaa, ettei kieli- tai lukutaidoton, jolla ei ole koulustusta, ei voi nyky-Suomessa mitenkään työllistyä. Ideologia voittaa monesti totuuden.

 4. Jos historiallisia vertauskuvia haluaa etsiä, niin meininki on kuin Amerikan intiaaneilla (native Americans). Pikkuhiljaa eurooppalaiset veivät heidän maansa, toimeentulonsa ja kulttuurinsa. Heistä tuli 200-300 vuodessa vähemmistöä siitä hetkestä laskien kun Kolumbus löysi uuden maailman 1492.

  Sittenhän näitä intiaaniheimoja pakkosiirrettiin osavaltiosta A osavaltioon B (track of tears), josta tuleekin ihan mieleen setä-Stalinin väestöpoliittiset ratkaisut ex-CCCP:ssä. Intiaaneille oli varattu sitten ”hyvä elämä” reservaateissa, tunnetuin näistä alueista lienee Oklahoman reservaatti, mikä jossain vaiheessa myös avattiin uudisraivaajille 1800-luvun puolivälin tienoilla. Sittemmin Oklahomasta tuli osavaltio.

  Kas siinä tulevaisuudenkuvaa Ruotsiin ja Suomi tietenkin seuraa uskollisesti perässä, tyyliin ”mitähän ne ajattelevat meistä ulkomailla, nyyh nyyh”. Ellei….

 5. Eihän sinne kannata mennä sumuttimilla sähläämään, jos vastassa on tuliaseita. Huhtela pannaan avainnipun kanssa Suomen ensimmäiseen no-go-lähiöön, kunhan se saadaan perustettua.

  1. Kukas vitun sekopää tää Huhtelan Jussi oikeen on? ”Rankku” voi tulla katsomaan ja avata silmänsä oikeesti ja todeta mikä on tämän päivän ruotsi….

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.