Kauhavan yläkoulun turvapaikanhakija tuli puukon kanssa kouluun

0
AW10DHG1
Iisakki Järvenpään helapää kera pikkupuukon.

Toinen oppilas oli huomannut sotapakolaisella olevan teräase ja kertonut tästä opettajille.

Rehtori oli tämän jälkeen pyytänyt oppilasta näyttämään tavaransa ja tältä löydettiinkin teräase. Koulun rehtori lähetti tämän jälkeen viestin oppilaiden vanhemmille, että oppilaalta oli tosiaankin takavarikoitu teräase ja tämän takia koulun valmiutta nostettiin valvonnan osalta. Tiedote oli suunnattu yläasteen ja lukion oppilaille ja heidän huoltajilleen sekä henkilökunnalle.

Oppilas on erotettu toistaiseksi koulusta ja poliisi tutkii asiaa.

Tapahtuma tapahtui siis Kauhavalla, joten tekijä on lentosotakoulun sotapakolainen.

Mikä oli sotapakolaisen puukon mukanapitämisen peruste? Ja oliko kyseessä ns. kauhavalainen?

20 thoughts on “Kauhavan yläkoulun turvapaikanhakija tuli puukon kanssa kouluun

 1. Voi voi sentään. Kauhavalaiset puukkojunkkarit ovat opettaneet omat pahat tapansa viattomalle, koulussa oppia hanakasti haluavalle alaikäiselle sotaa pakenevalle lapselle.
  -Moiset elkeet heti tuomittava ja syylliset 2 vuodeksi linnaan !!

 2. Aikoiko se toteuttaa omaa kulttuuriaan koulussa? Kai kotikonnuillankin on tapana tulla kouluun ja puukottaa jotakuta jotta saa vähän jännitystä elämään. Pohojammaalla riittää kun menee kippolaan ja huutaa ovelta että ”paini on homojen laji”. Siinä on jännitystä riittävästi yhdelle illalle.

 3. Hyvää se oppi tekee terroristillekin.Ikävää että pienokaista tuolla tavoin mentiin rasistisesti vainoamaan ennen kuin näköalat ehtivät kunnolla laajentua ja suvaitsevaisuus lisääntyä.

  1. On mitä suurinta rasismia kieltää Allahin soturilta aseistautuminen.

   72 neitsyttä odottaa jo kieli pitkällä…

 4. 25 vuotias pakolaislapsi laitetaan suomalaisten lasten kanssa samaan kouluun, vaikka olisi tunnettu terroristi, mikä muka voisi mennä pieleen? (Jutun pikkupoika ei vältsiin ole terroristi, mutta Turussapa oli.)

 5. Tässä pelataan lasten hengillä ”suvaitsevaisuuden” nimissä. On tämä hurjaa, viranomaiset tietoisesti aiheuttavat suuria riskejä lapsille tämän mädätyksen nimissä.

  Mitään todellista tietoa näistä matuista ole muutakuin heidän omat (tekaistut) tarinansa. Siellä voi olla jihadisteja, raiskaajia, ryöstäjiä ja pedofiilejä seassa.

  On vain ajan kysymys, koska kosahtaa vieläkin pahemmin, joko jossain koulussa tai torilla. Tuurilla pelaamisessa aina käy lopulta kalpaten.

  1. Kukaan ei joudu vastuuseen, kukaan ei peräänkuuluta vastuuta! Mitä hemmettiä tässä maassa oikein tapahtuu!?!?!? Aivan kuin koko maa olisi jonkin hypnoosin vallassa!!

   1. Tämä asia on olennaisen tärkeä. Me emme tiedä näistä ko.henkilöistä mitään. Ja omat viranomaisemme, sanoessaan tietävänsä, puhuvat lämpimiä. Kun -60 luvulla anoin poliisilaitokselta todistusta, ettei minulla ole rikoksia (Saudi-Arabian immigration office vaati sellaista) niin poliisipäällikkö sanoi,ettei selaista voi kirjoittaa, koska ei voi tietää ajanmukaista tilannetta toisissa poliisipiireissä. Toisin sanoen, kun niissä maissa ollaan vieläkin kaukana meidän silloisesta henkilörekisteröinnistä, niin me emme voi tietää mitään todellista. Sitäpaitsi islaminuskoisten maiden viranomaiset ovat aina olleet vastahakoisia kaikkienkin tietojen luovuttamisesta, niiden vähien, mitä heillä sattumalta voisi olla. Toinen asia on myös se, ettei ko.henkilöiden mielenterveystilanteesta ole meillä senkään vertaa käsitystä. Olemme syvässä umpimetsässä ilman kompassia ja yhteydenpitolaitteita. Vyöllä mahdollisesti keikkuva kauhavalainen (viisi tähteä sille) on vain tervaksissa hyvä, karhulle ei ole vastusta.

   2. Ei täällä missään hypnoosissa olla eikä halitus halvaantunut kaksi vuotta sitten, kun arabijätkien maahantulvinta alkoi. Asiasta oli päätetty jo etukäteen: poliittinen ja mediaeliitti ovat julkisesti myöntäneet maahanmuuttoviraston tiedustelleen jo keväällä 2015 Suomen kunnista vastaanottopaikkoja kaikkiaan 80 000 turvapaikanhakijalle.

    Jokin aika sitten jossain vastamediassa (muistaakseni Oikea Media) kerrottiinkin Brysselistä käyneen tuolloin käskyn, että Suomen osuus yleiseurooppalaisesta ”taakanjaosta” olisi 30 000 – 40 000 arabijätkää. Sipilä, Orpo ja Soini olivat siis valmiit ottamaan tänne tuhonkylväjiä kaksin verroin, mitä EU oli vaatinut.

    Siitä tässä on kyse. Suomen herran nöyrästä tottelusta taas kerran vierasmaalaisen herransa edessä, kilpaillen vielä keskenään kuka osaa sekä nöyristellä vierasmaalaiselle että kurmuuttaa omaa kansaa kaikkein tehokkaimmin.

  2. Tämä ”kokeilu”voi päättyä ikävällä tavalla. Säälikisi käy lapsia ja heidän vanhempiaan. Pilataan monen koulunkäynti monikulttuurisuuden kiimassa. Veikkaan että ne vanhemmat jotka pystyvät karistamaan Kauhavan pölyt jaloistaan vaihtavat maisemaa. Se tosin ei onnistu asuntovelallisilta kun omakotitaloista alkaa olla ylitarjontaa ja hintataso laskee. Kauhavasta on tullut entisen ison lentosotakoulun takia matujen kokoamispaikka kun moni kunta kieltätyi 2015 ottamasta ”turvapaikanhakijoita”valtion muhkeasta rahatarjouksesta huolimatta. Tännekin yritettiin vasemmiston ja demareiden painostaessa ”saada” osa etnistä värinää. Yksi Demariakka johti ryhmäänsä ajatuksen taakse ja jälkeen päin tuli ilmi että hänen tyttärensä oli arbin kanssa naimissa, eli tunne meni järjen edelle. Onneksi järki voitti ja vaikka en keskustaa juurikaan fanita, heidän ryhmänsä tyrmäsi ajatuksen. Paikkoja tosin olisi löytynyt lopetettujen koulujen tiloista yllin kyllin.

 6. Taas sitä rassismia. Hän meinasi sillä vaan hampaanvälejä puhdistella niinkuin Santerikin muinoin.

 7. Jospa pikku ahmed 30v halusi vaan vuoleskella kaarnalaivoja, Suomi nousuun hengessä? Kauheaa rasismia taas. Jos siinä olisi kaarnan ohessa muutama kaulavaltimo auennut niin so what? Rapatessa ja varsinkin kaarnalaivahommissa roiskuu. Nyt heti kivapuhetta kehiin tai polpo tulee ja vie jäystämään nauriita perunakuoppaan, perkele.

 8. Hienoja puukkoja pt on laittanut viitekuvaksi. Taideteoksia joita ei nykyään pidä pilata monikulttuurin alttarille. Itselläni moiset kaapissa kuten myös muutamia Inarista ostettuja sepän tekemiä teoksia. Matuja varten on aito nahkakahvainen ”kabar”.

 9. Veikkaanpa, notta pohojalaiset ei kauaa kattele ”pärsseilyä”/epäoikeudenmukaisuutta.
  Siellä asustaa minun mielestä kovimmat, periaattehen ihmiset.

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.