Malmössä autogrillausta – muutama auto porohommiin

0

Tällä kertaa autogrillausta harrastettiin Malmön ongelmalähiössä Oxiessa. Palokunta sai aamuyöstä klo 04.20 hälytyksen Fajansvägenille, jossa tulessa oli ainakin kaksi autoa, jotka paloivat poroksi.

Samaan syssyyn palo levisi pariin viereiseenkin autoon. Porohommiin siis puolenkymmentä autoa ainakin Audi, Toyota ja Ford. Palolunta varmisteli loppusammutusta ja poliisi aloitteli teknistä tutkintaa. Palon syttysyy on vielä epäselvä. Syttyivätkö Audi ja Toyota itsestään tuleen, sitä ei tiedetä.

Kuvat Patrik Persson.

11 thoughts on “Malmössä autogrillausta – muutama auto porohommiin

 1. Ruotsissa autot syttyvät itsestään huomattavasti useammin kuin suomessa, onkohan asiaa tutkittu miksi ruotsiin myydään huonolaatuisempia autoja kuin suomeen ?

  1. Ero saattaa mitä todennäköisimmin tulevaisuudessa vähetä ja autot syttyvät lopulta yhtä herkästi kaikkialla (missä kehareita on).

 2. Eikö autoihin voi keksiä jonkinlaista sammutus- sireenisysteemiä joka pilaa polttajan ilon?

  1. Vesisäiliö joka auton katolle, matudetektori ja megafooni joka huutaa: ”Poliisi! Matuhyökkäys!”

 3. Yougovin syyskuun mittauksessa Sverigedemokraateilla 25,3% kannatus. Ympäristöpuolue ja kristilliset alle äänikynnyksen 3,1% osuuksillaan. https://samnytt.se/yougov-september/

  Maahanmuuttopolitiikan muuttumiseen vaadittaisiin SD:ltä nelosella alkava kannatus ja 3-4 puolueen putoaminen eduskunnasta.

  1. Ei tule tapahtumaan.Ruotsistanin tilannetta ei enää äänestelemällä korjailla.Siitä pitää huolen kehareiden määrä sillä he eivät kas kummaa tule äänestämään sverigedemokraatteja vaan lähinnä jotain islamoteokraatteja.Käytännössähän tilanne on hyvin pian se että vaikka kaikki etniset Ruotsalaiset äänestäisivät sd se ei enää riittäisi.

  2. (M)oderaateista eli Ruotsin kokkareista se on kiinni mitä tulevaisuus tuo sanoo:

   Maahanmuuttopolitiikan muuttumiseen riittää 25-30% kannatus kunhan idiootit suvakkimoderaatit (M) tajuavat että heidän on pakko liittyä yhteen SDn ja KDn kanssa ja ruveta tosissaan tekemään yhteistyötä.

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.