Ajossa ollutta bussia tulitettiin oikealla aseella Malmössä

12
X3_v_345iuIQboWJQOgbELKAckE
Kuva Patrik Persson.

Malmön naapurissa Burlövin kunnassa Arlövin kaupunginosassa koettiin Malmön naapurissa Burlövissä koettiin eilen illalla kauhunhetkiä kun ajossa ollut bussi joutui tulituksen kohteeksi. Klo 19.00 jälkeen sattuneessa tapahtumassa pensaikossa kytiksellä ollut sala-ampuja ampui useita laukauksia bussia kohti ja ainakin yksi kuula meni bussiin sisälle rikkoen auton takaikkunan.

Skånetrafikin tiedottaja Patrik Lindqvist kertoi Sydsvenskanille, että bussissa oli tapahtuma-aikaan useita matkustajia, mutta kukaan ei loukkaantunut. Kun tulitus alkoi ja ikkuna pärähti säpäleiksi, heittäytyivät matkustajat lattialle suojaan, Lindqvist kertoo. Silminnäkijöiden, tai korvinkuulijoiden mukaan ainakin seitsemän laukausta ammuttiin.

Kuvakaappaus 2017-09-22 09:56:03

 

Tapahtumapaikka oli Dalbyvägenin ja Torngatanin risteyksessä. Poliisi eristi suuren alueen heti saatuaan tiedon ja alkoi koirien avulla jäljestää tekijää. Poliisin johtokeskuksesta Fredrik Bratt kertoo, että kyseessä oli oikea ase, eikä ilma-ase. Oletetulta ampumapaikalta on löytynyt useita hylsyjä.

Bussi oli linjan 172 bussi, joka kulkee Malmön ja Genarpin väliä. Poliisi takavarikoi auton tutkimuksia varten ja tapahtuma kirjattiin murhan yrityksenä ja vaaran aiheuttamisena. Ketään ei ole toistaiseksi otettu kiinni epäiltynä teosta.

18 thoughts on “Ajossa ollutta bussia tulitettiin oikealla aseella Malmössä

 1. Rasistit siis antoivat pelolle valtaa.Sehän tarkoittaa että he ovat Putinin trolleja ja yhteistoiminnassa ISIS-terroristien kanssa.Kyydissä olleet rasistit on siis laitettava keskitysleireille koska oikeus elää ja maksamme velkaa.Myös lisää rahaa kotouttamiseen tarvitaan pikaisesti.

   1. Oliko tämä siitä kun YLE:n suvakki toimittelija Sannikka yritti hiillostaa Halla-ahoa laihoin tuloksin. Halla-aho servaa yleensä tallaiset bimbot.

    1. ..tulee siitä kun pallerot moniosaavat keittää jopa riisiäkin niin paljon paremmin kuin rasistit.Rasisti ei yksinkertaisesti pysty keittämään niin ihanaa riisiä kuin pallero.RHC voi kertoa tästä Suomeen ennennäkemättömään nousuun nostavasta salatusta taiteenlajista tarkemmin.Rasisti ei pysty edes kuvailemaan sen ihanan riisin ominaisuuksia.

     1. Näin on muuten rasistit.Että te niin hyvää riisiä millään osaa keittää kun matu lapset.

      1. Jos täytyy valita jotenkin erityisen väärin keitetyn riisin ja terrori-iskujen välillä, otan sen riisin.

   2. Palleromuslimi tai kaksi joka talouteen! On ne niin ihania ne riisikeot. Fasismin aika on ohi.

 2. Vaikuttavaa sinäänsä, että bussiin on saatu yksi (1) osumakin. Kuitenkin liikkuva kohde ja selvästi valtameriristeilijää pienempi.

  Näkyisi ruotsalaisilla olevan vajaan vuoden päästä mahdollisuus äänestää siitä, onko bussien ampuminen tai autojen polttaminen tai väkijoukossa ajelu hyvä juttu – kovasti ruotsalaisten puolesta toivoisi nykymenon katkaisemista. Saapa nähdä.

  1. Luuletko tosissasi, että jotkut äänestämiset vielä vaikuttavat Ruotsissa asioihin? 😀
   Et toki ole ainoa, joka uskoo tuohon viimeiseen asti. Eli kun rynnäkkökiväärit rätisevät vieressä ja kranaatit räjähtelevä lähiöissä, kuten sotatoimialueella, niin vakaa päätös äänestää parin vuoden kuluttua maahan”muutto”kriitikkoja tulee tekemään muutoksen kuljettuun kurssiin?

   Ihmiset ilmeisesti haluavat uskoa Ruotsissakin viimeiseen asti tuohon äänestämiseen ja johonkin helvetin ämmämäisiin ”keskusteluihin”, eli asioiden korjaamiseen ompeluseuroissa lässyttämällä. Sama toki Junttilassa, täällä äänestellään vielä vuonna 2200 jotain helvetin ”kriitikkoja” ja ihmetellään kun millään äänestelyillä ei ole yhtään mitään vaikutusta asiaan.

   Kai ihmiset ymmärrätte, että täällä Suomessakin on tällähetkellä noin 12 000 kielteisen turvapaikkapäätöksen saanutta miestä + heidän kaverinsa, jotka ovat Suomea hyvänä loisimiskohteena mainostaneet ja määrä kasvaa jatkuvasti..
   http://uutismaailma.com/suomessa-notkuu-noin-12-400-kielteisen-paatoksen-saanutta-turvapaikanhakijaa/
   Poliiseja Suomessa on hiukan yli 7000 jaettuna pitkin Suomea! Eli eipä muuta kuin vaaleja odottelemaan, siis niitä 2023 vaaleja, joihin persut tähtäävät. Voihan vittu!!!

   Mutta ”ensi vaaleissa me kyllä….” ja höpö-höpö jatkuu, jatkuu, jatkuu… ”Asioista pitää nyt voida keskustella” jne. lässyn-lässyn-lää…

   1. ”Luuletko tosissasi, että jotkut äänestämiset vielä vaikuttavat Ruotsissa asioihin? 😀”
    Itse en usko edustukselliseen demokratiaan sillä poliitikot ovat aina ostettavissa(esim Soini), mutta sveitsiläinen eli oikea demokratia voisi ratkaista asiat.

   2. Uskoakseni ruotsidemokraatit kykenisivät rajaamaan ongelmia, mutta siinä ole oikeassa, että vahinko on jo tapahtunut. Mikä se vaihtoehto on, jos se ei ole politiikka? Mitä olet mahdollisesti itse kyennyt tekemään ämmämäisen ompelukerholässytyksen lisäksi?

    1. Sotilasjuntta ensialkuun… 😀

     Olen kyennyt hoitamaan itseni jo kohtapuoliin pois mielisairauteen sairastuneen kansani seasta, eli parin vuoden sisällä White flight menolippu tervejärkisten sekaan, jos touhuun ei tule totaalista ja radikaalia suunnanmuutosta tänä aikana.

     En aio rahoittaa millään lailla kotimaani tuhoamista kulttuurisesti, valtiollisesti ja lopuksi kansallisesti. En rahoita pienen kansamme sulauttamista suuriin, aamukasani värisiin, umpityhmiin kehitysmaamassoihin. Se on ainoa, jonka pystyn tekemään ja käsittääkseni ainoa järjellinen vaihtoehto tehdä tällä hetkellä. Upseerikuntakin on vissiin niin natokiimassa, ettei taida muistaa enää, että tätä kansaahan he ovat pohjimmiltaan verorahoilla puolustamassa.

     Esimerkki:
     Jos istut Titanicissa, huomaat että tämä purkki osui jäävuoreen ja rupeat huutamaan laivan uppoamista, mutta sinulle vain hoetaan: ”Ei pidä antaa pelolle valtaa”, ”Jäävuoret ovat suuri voimavara ja rikkaus”, ”Olet ennakkoluuloinen, ja vihaat jäävuoria” ja lisäksi laivan kapteeni ohjaa tahallaan laivan kohti seuraavaa jäävuorta saadakseen reiän repeämään suuremmaksi. Samalla sinun huutava suusi tukitaan sensuurilla ja haukutaan ennakkoluuloiseksi, rasistiseksi vihapuhujaksi, jäisitkö laivan kyytiin vaikka pääsisit poiskin?

     Minä en jää.

     Jos täällä maassa edes olisi kiinnostusta osallistua noihin mielenilmauksiin ja tarkoitan massiivista osallistumista, asia olisi täysin toinen (Itse kävin alkuun parissa värjöttelemässä, mutta kun kiinnostusta ei näytä kansalaisilla olevan, niin ei sitten, ymmärrän). Siis jos suomalaiset olisivat oikeasti hereillä JA se vaikuttaisi mm. äänestämiseen, en lähtisi pois kansani keskuudesta tai koti-suomesta rynnäkkökiväärilläkään (paitsi säkissä…). Mutta hullujen kanssa EN AIO upota, enkä aio myöskään asua irakilaisten miesten seassa Bagdadissa, jollaiseksi kotimaani muuttuu ja jossa lait sekä verovelvollisuus koskevat vain minua… Jos näin tekisin, saisi minua kutsua täydeksi idiootiksi.

     Muutakaan en keksi. Olen koettanut kyllä herättää monia ihmisiä, turhaan. En viitsi enää vaivautua aivopestyjä oikomaan, he kyllä tulevat huomaamaan tulevaisuudessa mikä on totta, mikä ei.

     1. Jep, on se itselläkin vaihtoehtona lähteä muualle, mutta pidän sitä kuitenkin pakenemisena. Mutta jos tämä monikulttuurisuuspalvonta, jossa lukutaidottomia, ahdaskatseisia muslimeja palvotaan, koska he ovat ihanan etnisiä, ei jossain kohtaa taitu, niin eipä siinä vaihtoehtoja pakosti jää.

      1. Kyllä minäkin pidän ratkaisua hieman pakona, mutta kun tämä kansa on niin syvällä psykoosissa, etteivät kansalaiset vielä ensi vaaleissa edes äänestämällä yritä vaikuttaa (gallupien mukaan), on peli menetetty. Valitettavasti. En aio asua turvattomassa, epämukavassa ympäristössä, maksaen siitä maailman korkeimpia veroja, minulla on valta valita toisin. Enkä aio rahoittaa Irakilaisten pummien elämää veroillani, se on varma asia!

       Koko Eurooppa toimii elävänä esimerkkinä ”moni”kulttuuria vastaan ja SILTI suomalaiset äänestävät ”moni”kulttuurisuuden puolesta. Mielisairautta, jos mikä. Jos naapurini laittaa kätensä oksasilppuriin ja käsi silpoutuu, laitanko minä oman käteni myös sinne toivoen eri lopputulosta malliin: ”Tällä kerralla onnistuu, minä vältän naapurini virheet ja työnnän käteni silppuriin.. Nopeammin! ”? En tietenkään, koska olen järjissäni…

       Ja kuten sanoin, JOS tämä nukkuva apaattinen kansa heräilee unestaan, on asia täysin toinen. Silloin olen toki mukana, tulee vastaan mitä tulee. Mutta mitä järkeä on yrittää puhua faktoja ym., kun suurin osa ihmisistä näyttää HALUAVAN ihastuttavaa ”moni”kulttuuria ja ovat valmiita luopumaan turvallisuudestaan, oikeuksistaan ja rahoistaan saavuttaakseen tämän ”kulttuurikliimaksin”? Vasta kun 5 karvapersettä (=kulttuurilähetystö?) raiskaa tyttären saatetaan ruveta miettimään.. Mutta silloinkin tullaan lopputulokseen: Eihän ne KAIKKI. Ja niinhän ne toimittajatkin telkkarissa sanoo, Ettei ne KAIKKI. Tämän jälkeen äänestyskopissa äänestetään vielä Globaalia Kokoomusta, koska niillä on niin hyvää talouspolitiikkaa… Idiootit!

       Suosittelen Valtsu pitämään ainakin varuilla tuon muuttovaihtoehdon, varuilla se on itsellänikin, turha elää persereiässä maksaen Irakilaisten hampuusien elämää yhdessä maailman kalleimmista maista. Jos katsot esim. Kokoomuksen poliitikkoja, ei suunta ole muuttumassa, päinvastoin. Liittovaltio kutsuu Suomea, Euroopan €U-henkisintä valtiota. Jopa Saksassa on lehdistössä kritiikkiä liitovaltiota vastaan ja myös €U:ta vastaan, täällä ei. Vedän omat johtopäätökseni, katson yhdet vaalit ja häivyn jos radikaalia muutosta ei näy, näin olen valmistellut ja näin myös teen.

    2. En usko että tässävaiheessa enää ruotsidemokraatitkaan saisivat Ruotsia enää ruotsalaisaeksi.
     Kyllä tämä maa on menetetty islamille lopullisesti.Ja syyllisiä on ruotsalaiset politikot Palmesta alkaen.

 3. Murhamediläisille turvapaikanhakijoille pikaisesti järjestettävä lisää ammunta-kursseja, ettei heikko koordinaatiokyky heikennä integraatiota.

 4. Ennen oli Villi Länsi, nyt on Villi Itä.

  Ero on älykkyys- ja kehitystasossa joka on nyt paljon alhaisempi.

 5. Bussin kokoinen maali, ainakin seitsemän laukausta ja vain yksi surkea osuma. Sitten kun näitä vihdoinkin aletaan ajamaan väkisin maasta ulos niin ei ainakaan niiden osumatarkkuutta tarvitse pelätä…

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.