Alahärmän joukkovoimannäyttöön tulossa paljon porukkaa-seuraa täältä live

13

Kuvakaappaus 2017-09-19 15:27:56

Alahärmän Joukkovoimannäyttöön on tietojen mukaan tulossa kohtuullinen määrä porukkaa. Tarkkaa määrää on tietenkin mahdoton arvioida etukäteen. Viestien ja puheiden perusteella asia on kuitenkin monelle tärkeä.

Monet tahot ovat yrittäneet mustamaalata tapahtumaa, joten kerrataan vielä:

Tapahtuma on poliittisesti sitoutumaton, siellä ei kerätä kannattajakortteja presidenttikisaan tai minkään puolueen toimintaa eikä paikalle tule minkään klikin tunnuksissa olevia henkilöitä. Tilaisuus on vain ja ainoastaan pohjalaisten tilaisuus, jotka katsovat, että lasten koulunkäynnin turvallisuus on taattava. Viimeksi eilen Kauhavalta löytyi turvapaikanhakijaoppilaalta puukko koulun tiloissa hallustaan. Tällainen ei voi jatkua.

Suomalaiset lapset ovat aivan liian kilttejä leikkimään ns. yksintulleiden kanssa, joista lähes kaikki valehtelevat ikänsä vanhemmaksi. On aivan järjetöntä laittaa lapset etulinjaan hengaamaan parikymppisten ja vanhempienkin miesten kanssa, jotka esittävät teiniä.

Lasten koulurauha on taattava ja virkamiesten on nyt otettava vastuu asioista.

Enää ei voi paeta ”rasismi”-sanan taakse.

Tilaisuus alkaa klo 12.00 aikaan ja se pidetään Alahärmän urheilukentällä, ei koulun alueella. Tilaisuus ei häiritse millään tavalla oppilaiden koulunkäyntiä.

Tilaisuutta voi seurata ainakin Sebastian Tynkkysen Facebook-liven kautta. Linkki Tynkkysen Facebookiin, josta live löytyy:

https://www.facebook.com/sebastian.tynkkynen

Jos paikalle on menossa Youtube-kuvaajia, niin laittakaa tänne kommenttiosioon linkkejä, niin nostelen ne etusivulle.

Advertisements

2 thoughts on “Alahärmän joukkovoimannäyttöön tulossa paljon porukkaa-seuraa täältä live

  1. Ei tota Pohjalainen-lehden videohaastatteluia pysty katsomaan. Vittu mitä suvakkipaskaa. Heti ekassa haastattelussa suvakkitoimittelija alkaa vääristämään haastateltavan sanomisia ja sama jatkuu joka kerta.

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.