14 thoughts on “Live klo 21.00: Henna, Jenni ja Taju-pitääkö vihervassareita väistää?

 1. Jos haluaa säilyttää hermonsa niin pitää. Itse tein loput monivuotisen vihervassarituttavani kanssa ja heti tuntui paremmalta. Kertaakaan en ole katunut.

 2. Tietämättä asiayhteyttä tässä että tarkoitetaanko ihan fyysistä väistämistä esim. kadulla kulkiessa, niin vastaus on ”riippuu…”!

  Mutta sitten jos puhutaankin poliittisen korrektiuden kielestä, jota pyritään ylläpitämään vaikkapa naurettavilla vaatimuksilla ”kohteliaisuudesta” ja muutenkin poskettomilla vaatimuksilla keskustelun ”asiallisuudesta” ja ”rakentavuudesta”, niin vastaus on mitä yksiselitteisimmin: EI!

  Moraalittomien ja valehtelevien viherpierujen käsitys kohteliaisuussäännöistä on äärimmäisen tarkoitushakuinen ja aivan erilainen kuin meillä normaaleilla ihmisillä.

 3. https://mvlehti.net/2017/09/23/nyt-sen-myontaa-jopa-katainen-eurooppaan-kohdistuu-miljoonien-maahantulijoiden-paine/

  “Se ei valitettavasti riitä, että yritetään pistää rajat kiinni. Meillä on myös humaani vastuu hätää kärsivistä ihmisistä”, Katainen änkyröi.

  Niinpä niin.

  Voitaisiin ajatella, että Putin päättää tulla rajan yli asevoimin. Putinhan on itse bunkkerissaan Kremlissä ja Suomen asevoimilla ei ole mitään mahdollisuuksia uhata Putinia millään.

  No entä Venäjän asevoimat sitten? Putin voisi käskeä rohkeiden sotilaiden jäädä kasarmeille ja käskeä pelkurit hyökkäämään. Kataisen logiikalla näitä pelkääviä hädänalaisia sotilaita ei saisi asevoimin torjua, vaan heidät tulisi ottaa rauhassa vastaan ja majoittaa Suomessa vastaanottokeskuksiin. Ja olisi tietysti rasismia yrittää kerätä aseita pois.

  Toinen vaihtoehto Putinilla on jättää Suomen lähialueilla muutama miljoona ihmistä ruokkimatta ja estää heidän siirtymisensä muualle Venäjälle.

  No mitä tekee Suomi? Ottaa tietysti kaikki rajan yli tulevat hädänalaiset ihmiset vastaan. Seurauksena on tietysti maan venäläistyminen ja looginen askel onkin sitten liittyä kokonaisuudessaan osaksi Venäjän federaatiota.

  Onkin siis älytöntä yrittää valloittaa Eurooppaa sotavoimin. Siinä tuhoutuu infrastruktuuri ihan turhaan ja kuolee paljon kalliisti koulutettuja sotilaita.

  Mutta kun laitat siviilit marssimaan rajan yli niin infra säilyy ja lopputulos syntyy nopeasti ja varmasti.

  1. Noinhan se pitää tehdä, mutta jostain syystä ei Puuttini toimi. Venäläistämisestä muuten saisi puhua, mutta islamisointi on kirosana. Jännä.

  2. Tämä oli nyt täysin OT. Pistää vaan niin vihaksi tuo poliitikkojen kyvyttömyys että oli suorastaan pakko avautua. Saas nähdä syntyykö lähitulevaisuudessa Tajuforum.org uudeksi keskustelupalstaksi laajentamaan kommenttiosiota – erään toisen palstan jalanjäljissä 😉

 4. Itse en ole ketään koskaan väistänyt. Se ei tarkoita sitä, että olisin sellainen mulkku joka paukkii ihmisiä päin kävellessään.
  Tarkoitan nyt lähinnä sitä, että jos vaikka huomaat jonkun kävelevän tahallaan päin, kuten matut aika useasti Helsingissä tekee niin minä en kotimaassani niitä väistä.
  Kerran tuli vastaan sellainen tilanne, että kahviossa pari kovaäänistä arabia tuli samaan pöytään istumaan ja kysyivät ollaanko joskus nähty aikaisemmin. Oltiin joo, ammuin sen serkun vuotta aikaisemmin Kabulissa. Jätkät vaihtoivat pöytää aika nopeasti.
  Ilmoitin asiasta poliisille mutta ketään ei hetkauta se tosiasia, että meillä lampsii talebaneja pitkin katuja. Sama jätkä on vieläkin Helsingin katuja kuluttamassa. Serkku ei ole.

 5. Miksi aktiivisimmilla kansallismielisillä alkaa lipsumaan? Nyt alkanu Paavolla lipsumaan. Tarkoitan höpöjuttuja, mitä tulee, kun aletaan ajattelemaan toisten puolesta. Muualla viljellään jo salaliittoteorioita maksetuista myyristä ym, joten tsemppaa Paavo ajoissa, ettei käy yhtä nolosti, kun vaan kuvitellaan muille ajatuksia ja mielenliikkeitä. Paavolla on aina ollut asiaa ja hyvin vähän höpöjuttuja eikä höpöjutut haittaa, jos niitä ei esitetä tosiasioita kuvaaviva faktoina, ne saattaa toimia kevennyksenä ja piristyksenä muun tosiasian joukossa, mutta oli silti aika paksua väittää, että tiedät jonkun sanomiset, koska tiedät ajatukset vai enkö ymmärtänyt huumoria 😀

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.