Syyrialainen tuomittiin Tallinnan käräjillä 10 vuoden vankeuteen vaimonsa sytyttämisestä

13

Kuvakaappaus 2017-09-22 10:35:59

Tallinnassa Harjun käräjäoikeus tuomitsi tänään syyrialaisen miehen 10 vuoden vankeuteen törkeästä pahoinpitelystä. 19-vuotias mies sytytti viime talvena 22-vuotiaan vaimonsa tuleen Lasnamäen kaupunginosassa.

Syttymisen jälkeen nainen soitti itse ambulanssin. Hän sai vakavia palovammoja, 70 prosenntia kehosta paloi. Nainen pidettiin kaksi kuukautta koomassa, sillä selviytymisennuste oli huono. Toukokuussa nainen avasi silmänsä ja pääsi pois sairaalasta elokuussa.

Syyrialaispariskunnalla oli pieni lapsi ja he saapuivat viime vuonna Kreikasta Viroon. Asiasta kertoo Delfi.ee.

Advertisements

17 thoughts on “Syyrialainen tuomittiin Tallinnan käräjillä 10 vuoden vankeuteen vaimonsa sytyttämisestä

 1. Missä muslimi siellä terroriteko, vaimon polttaminen, kaulan katkaisu, äläwäbäläbäpäpävähälänpäkiitolinjaba sekä perseily mekan kaatopaikalle. Tuossa ensi hätään luonnehdintaa. Jatkuu huomenna.

 2. RASISMIA!!!!!!!!!! KYLLÄ EESTILÄISETKIN SYTYTTÄVÄT GRILLEJÄÄN JOKA KESÄ!!!!!!!!!

 3. 10 vuotta törkeästä pahoinpitelystä.Suomessa ei olisi saanut sitä edes murhasta vai mitenkäs esim. siinä Iranilaisen Porissa tekemässä tytön polttomurhassa kävi?Hallintomme on läpimätä.Se on puhdistettava.

  1. Suomessa törkeän pahoinpitelyn rangaistusasteikko 2-10v eikä vellihousutuomarit jaa ikinä mistään maksimituomioita. Korkeintaan 7v olisi tullut kun kehosta paloi ”vain” 70%. Tapoista ja murhan yrityksistäkin päästään yleensä vapaalle ennen 10 vuotta.

  2. Afkanistanilainen taisi olla se porissa raiskannut ja polttomurhannut.
   Mutta afkanistanilaisellahan oli” pätevä syy” tekoonsa ainaki omasta mielestään,koska tyttö ei
   hänen kanssaan halunnut seurustellä.Eihän kunnon muslimimies semmosta häpeää kestä,
   kunnia on palautettava.

 4. Viron vankilat ovatkin etnisesti edistyneelle geelitukalle oiva paikka oppia ihan uusia asioita. Ne eivät ole lepokoteja kuten meillä ja luulenpa geelipään 10 vuodesta tulevan ikimuistoisia, mikäli selviää edes viikkoa hengissä.
  Siellä ei ole muita geelipäitä suojelemassa kuten härmässä. Saattaa geelipäällä olla jatkuvasti molemmat päät pipinä ja se on ihan oikein.

 5. Eikös tuo syyrialainen sytyttänyt akkansa palamaan koska oli liian länsimaalaistunut.?

 6. Koska täällä ei saanut ”saunantakusia” mainita niin sanotaan sitten että puuseen taakse.

 7. Äijä oli lukenut noitavainoista ja meni lähi-itäläisen aikakäsityksen mukaan, eli ei tiennyt teon olevan nykyään moitittava? Kirjastotäti olisi pitänyt linnaan laittaa.

 8. Nyt ei enää saa polttaa vapaasti autoja, ei rakkaita. Seuraava askel, että vaatii tulitikut kiellettyjen listalle.

 9. Suomessa olisi kunniakansalainen selvinnyt ehdonalaisella. Esim. Jos minä kantasuomalaisena teen 175 000e veropetoksen, saan 4-6vuotta ehdotonta mutta kun hiekkaneekerimuslimi sen tekee,niin saa suojavärinsä turvin 1v Ja 8kk EHDONALAISTA!!! Vituttaa ihan saatanan paljon!!!

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.