Mainokset

Mona Walter: ”Muslimi, valitse puolesi”

 • Mona Walterin Brysselin terrori- iskun jälkeen kirjoittama juttu on suomentamisen arvoinen. Juttu kannattaa jakaa myös omalle kansanedustajalle.

 

victorian+ornaments+image+graphicsfairy3.jpg

Islamin kannattajat, on aika valita puoli

Brysselin terrori- iskun uutisoinnin  jäljiltä olen tehnyt seuraavia havaintoja medioista. Lukuisat ihmiset kerääntyivät attentaattipaikoille Brysseliin osoittamaan inhonsa näitä islamin pyhiä sotilaita kohtaan, jotka tekivät jihadin. Käsi kädessä, riippumatta etnisyydestä, uskonnosta tms ihmiset osoittavat, että olemme yksissä tuumin terrorismia vastaan. Muslimit, kristityt, juutalaiset ja ateistit ovat yhdessä rintamassa terrori- iskua vastaan.

Luonnollisesti olen sitä mieltä, että tämä on kunniallinen toimintatapa olkoonkin, että ihmettelen miksi muslimit ovat tuossa rintamassa ja tuntevatko he todella uskontonsa?

Viimeisimmät iskut Brysselissä ja Pariisissa tehtiin uskovaisten muslimien toimesta kuffareita eli vääräuskoisia kohtaan ja Euroopan maaperällä. Länsimaissa halutaan uskoa, että jihadistit ovat hulluja terroristeja, joiden teoilla ei ole mitään tekemistä islamin kanssa. Kun taas ne, joilla on tietoa islamin uskosta tietävät, että näillä teoilla juuri on tekemistä islamin kanssa. On todella helppoa löytää islamilaisista teksteistä ja profeetta Muhammedin teoista oikeutus näille terrori- iskuille.

Lisäksi olen lukenut sosiaalisesta mediasta kommentteja, joissa muslimeilta vaaditaan protesteja näiden pyhien sotilaiden iskuja vastaan. Jotta muslimi voisi protestoida näitä tekoja vastaan vaaditaan kaksi asiaa. Joko täydellistä tietämättömyyttä omasta uskonnostaan tai henkilön valmiutta valehdella koko vääräuskoisten yhteiskuntaa vastaan avoimin kasvoin. Missään islamilaisissa teksteissä ei kehoiteta osoittamaan solidaarisuutta vääräuskoisia kuffareita kohtaan. Sen sijaan islamilaisissa teksteissä kerrotaan kuinka muslimien tulee käyttäytyä, kenen kanssa muslimi voi olla ystävä ja mitä muslimin tulee tehdä suojatakseen itseään ja uskoaan.

Koraani 58:22 Et voi pitää sellaisia ihmisiä ystävävinä jotka uskovat allahiin ja tuomiopäivään ja samaan aikaan etsiä ystävyyttä niistä, jotka uhmaavat allahia ja hänen lähettilästään Muhammedia. Ei edes vaikka kyseessä olisi heidän oma isänsä, poikansa tai veljensä tai joku muu heidän läheisensä.

Koraani 5:51 Te, jotka uskotte! Älkää ottako juutalaisia tai kristittyjä ystäviksenne. He ovat toistensa ystäviä. Jos otat heitä ystävikseen, olet yksi heistä. Allah ei ohjaa synnintekijöitä.

Koraani 3:28 Uskovainen muslimi ei saa ottaa totuuden (islamin) kieltäjää liittolaisekseen vaan uskonveljen. Se joka tekee niin, katkaisee yhteyden allahiin, JOS tarkoituksenne ei ole suojata itseänne uhkaa vastaan. Allah kehoittaa teitä olematta ottamasta varoitusta liian keveästi, allah on matkanne päämäärä.

Hadith Sahih Muslim, sivu 7 Vol 5 kertoo profeetta Muhammed seuraavaa:

– Jos tapaat juutalaisen tai kristityn, ei sinun pidä tervehtimän heitä ja jos kohtaat heidät kapealla tiellä pitää sinun pakottaa tällainen henkilö sivuun (ts. sanoen vääräuskoista ei saa väistää kohtaamistilanteessa).

Aidon muslimin, joka haluaa olla oikeauskoinen, pitää kunnioittaa ja seurata näitä tekstejä. Sain itsekin oppia näitä asioita nuorena muslimina ruotsalaisissa moskeijoissa. Islam on hyvin selkeä näissä asioissa. Muslimi, joka seuraa allahia ja profeetta Muhammedia on hyvä muslimi. Kun taas muslimi, joka ei toimi mainittujen sääntöjen mukaan, on yksi kuffareista ja yhdessä heidän kanssa islamin vihollinen, paitsi jos muslimi ei tietoisesti valehtele suojatakseen itseään tai uskoaan.

Lopuksi haluan antaa neuvon länsimaalaisille muslimeille. Jos edelleen haluatte itseänne kutsuttavan muslimeiksi niin te häpäisette silloin islamin, allahin ja profeetta Muhammedin. Moni tekee nykyään niin, että seisoo toinen jalka meidän vääräuskoisten kuffarien demokraattisen yhteiskuntamme puolella ja toinen jalka islamin puolella. Tällainen ei ole hyväksyttyä islamin mukaan. Kun on muslimi niin kyse ei ole ryhmäänkuulumisesta, etnisyydestä tai kulttuurisesta taustasta. Kyse on uskonnosta ja siihen kuulumisesta ja se vaatii uskollisuutta sinulta muslimina. Valitse puolesi moraalisi ja etiikkasi mukaan siinäkin tapauksessa, että se tarkoittaa sitä, että sinun on lopetettava kutsumasta itseäsi muslimiksi.

Alkuperäinen täältä:

http://monawalter.com/islams-anhangare-dags-att-valja-sida/

Mainokset

13 Comments on Mona Walter: ”Muslimi, valitse puolesi”

 1. kerberos616 // 02/04/2016 17:55 // Vastaus

  Reblogged this on Kerberos616.

  Tykkää

 2. Nimetön // 02/04/2016 23:25 // Vastaus

  muhamettilaisella valittavana rutto tai kolera

  Tykkää

 3. Kiitos Paavolle suomennoksesta.

  Liked by 1 henkilö

 4. Nimetön // 03/04/2016 12:31 // Vastaus

  ISLAM PITÄÄ KIELTÄÄ KOKO MAAILMASSA KUN HYVÄKSYVÄT IHMISYYTTÄ VASTAAN MURHAT JA PIKKUTYTTÖJEN JA NAISTEN JA ELÄINTEN RAISKAAMISET JA KORAANIN ON KIRJOITTANUT SEKSIHULLU EI TÄMMÖNEN OLE OIKEAA USKONTOA MITÄ RAAMATUSSA JEHOVA JUMALA EI HYVÄKSY SIKSI NÄMÄ MUSLIMIT JOUTUVAT KADOTUKSEEN ON TEHTÄVÄ PÄÄTÖS KAIKKIEN MAITTEN KESKEN JA KIELTÄÄ ISLAM JOKA MAASSA MAAPALLOLLA EI NÄISTÄ HULLUISTA MUUTEN PÄÄSTÄ EROON JA SAADA MAAILMAAN RAUHAA . TERVEISIN MALKKI RAIJA SUOMESTA PUH. 045-6141855

  Tykkää

  • Pitäs kieltää, mutta kuinka? Kun jo eurooppalaiset kristityt kieltävät oman uskontonsa ja antavat jalansijaa jonkun mielipuolisen Muhamedin väkivaltaiselle ideologialle (huom! islam ei ole uskonto!), ja euroopan johtajat samaa mieltä muslimien kanssa. Ei hyvältä näytä!

   Tykkää

   • xxxxxx // 18/04/2017 08:19 // Vastaus

    Miten sitä kieltää kun suomessaki piispoja myöten ollaan olevinaan niin hyvää pataa islamistien kanssa.

    Ihan siittä huolimatta mitä ne tekevät euroopassakin,murhaavat ja raiskaavat.
    Vaikea uskoa että suomen kirkossa ei muslimeja tekoja euroopassa tunnettais,
    siksi ihmetyttää mitä tuo islamismin syleily on olevinaan.

    Tykkää

   • Qroquius Kad // 24/09/2017 22:16 // Vastaus

    Maailmanlaajuisen uskonnon, kuten islamin kieltäminen on aavistuksen veran hankalaa. Eipä sellaiseen ole edes tarvetta, kunhan ryhdytään määrätietoisiin toimiin sen poliittisten ja sosiaalisten tuhovaikutusten minimoimiseksi.

    Mikäli joku epäilee, ettei sellainen olisi mahdollista, suosittelen hänelle opintomatkaa Unkariin. Ellei asianomainen sieltä palattuaan ole ymmärtänyt miten islamin tuhovaikutukset voidaan minimoida ja myös minimoidaan, suosittelen hänen tekevän sen matkan uudestaan unkarilaisen oppaan kanssa.

    Tykkää

  • Faktus Palmu // 24/09/2017 21:07 // Vastaus

   Juu Raija näinhän se on. Mutta oletko ihan varma että siideripäissäsi kirjoittama juttu sekä puhelinnumerosi julkaiseminen tässä oli kovinkaan älykästä? Ei edes muslimi sorru tuommoiseen. Aika noloa.

   Tykkää

 5. Mona Walter on viisas nainen. En voi muuta kuin toivottaa hänelle pitkää elämää, ja rohkeutta jatkaa totuuden puhumisesta. Näin sitä pitää , Mona!

  Tykkää

 6. Niin kauan kuin vastakkain asetetaan hypoteettisia allaheita ja jehovia, ei ole odotettavissa tilanteen parantumista. Muutos lähtee ihmisen korvien välistä, jos lähtee.

  Tykkää

 7. Faktus Palmu // 24/09/2017 21:04 // Vastaus

  ”Muslimi, joka seuraa allahia ja profeetta Muhammedia on hyvä muslimi. Kun taas muslimi, joka ei toimi mainittujen sääntöjen mukaan, on yksi kuffareista ja yhdessä heidän kanssa islamin vihollinen, paitsi jos muslimi ei tietoisesti valehtele suojatakseen itseään tai uskoaan.” tässä on tärkeintä viimeinen lause: ”paitsi jos muslimi ei tietoisesti valehtele suojatakseen itseään tai uskoaan”
  Eli aivan sama onko muslimi super radikaali pommittaja tai mukamaltillinen TAI mukakääntynyt ja blaa blaaaaa, muslimi on AINA MUSLIMI. Periaattessa tämä toimii myös Mona Walterille: muija suoltaa diiba daabaa till höger och vänster, mutta hän on muslimi. Entä jos hän ”tietoisesti valehtelee suojatakseen itseään tai uskoaan”?
  Voiko muslimiin luottaa? HAHHAAAHHHAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!! Ihminen joka uskoo/on kasvatettu sokeasti maailman paskimpaan valheeseen ei ole edes pienen epäröimisen arvoinen. Planeetan joka ikinen muslimi haluaa SINUN ja koko sukusi, kansasi kuolemaa. Ja sossurahasi.

  Tykkää

 8. Dirty dog oroguius kad say's : // 24/09/2017 22:14 // Vastaus

  Every move muslims make ,every breath muslims take they must feel pressure till they go back where they belong and spread that sick pedofiiliprofeeta religion in Sahara .

  Tykkää

 9. Numento // 25/09/2017 00:35 // Vastaus

  Muslimi ei pysty puoltaan valitsemaan. Vain muutama heistä ja hekin ovat vaikeuksissa valintansa johdosta. Länsimaiden on kiellettävä lailla islam ja sen harjoittaminen. Moskut nurin, imaamit ulos ja qur’anit roviolle. Karkotus hänelle joka tavataan palvomasta profeettaa ja allania. Maa kerrallaan näin. Ne ketkä jäävät voivat ajanmittaan sopeutua. He joille islam on elämää suurempaa lähtevät islamilaisiin paratiisivaltioihin. Vain näin länsi pelastuu vaikka tekee kipeää. Voitte olla varmoja etteivät musut anna periksi väkivallatta. Monalla on kristittynä kaunis ja hieman naivi käsitys muslimeiden kyvystä itse ratkaista ongelma ja ristiriita eloonsa täällä kuffareiden mailla. Musuja pitää auttaa tekemään päätös, vapaaehtoinen pakko tai……

  Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: