Skip to content
Mainokset

Linköpingissä epäillään 17 koulutyttöä pakkonaitetun kotimaihinsa

Linköpingin kaupungissa on mielenkiintoinen tilanne. Kun koulut alkoivat muutama viikko sitten niin 17 tyttöä ei tullut takaisin kouluun. He ovat hävinneet kuin tuhka tuuleen.

Mitään varmoja tietoja tyttöjen kohtalosta ei ole, mutta epäillään, että tytöt ollaan viety kotimaihinsa, eli siis sinne, mistä he ovat paenneet sotaa, vainoa ja kidutusta ja heidät on myyty vaimoiksi. Eli pakkonaitettu.

Linköpingissä halutaan nyt, että ainakin huivien käyttö pitäisi kieltää koululaisilta. Se ei tietenkään poista mitään ongelmia, sillä muslimien ote taustaisista on vahva.

Muuan opettaja kertoo, että ollessaan välituntivalvojana hän huomasi kuinka islamilaiseen asuun pukeutunut mies jutteli koulun pihassa muutaman lähi-itätaustaisen tytön kanssa. Opettaja meni paikalle ja kehoitti miestä poistumaan. Kun mies poistui tytöt kertoivat miehen kysyneen heiltä arabiaksi ovatko he muslimeja ja miksi eivät käytä huivia.

Parin päivän päästä tytöt tulivat kouluun huivi päässä. Imaami oli antanut työille ja heidän vanhemmilleen ukaasin.

 

Mainokset

8 Comments »

 1. Naitetaan sinne ja naitetaan tänne. Kunhan naitetaan ja naidaan mahdollisimman paljon ja kaikkia, keittiöjakkarasta käkikelloon. Onpa yksinkertainen ajatusmaailma näillä.

  Tykkää

 2. Ei kauankaan kun nämä koulutytöt on maha pystyssä sulhasineen takaisin Ruotsissa.
  Turha kuvitella että ne niihin persläpi kehitysmaihin jäisivät ku on
  kerinneet länsimaihin tottua.

  Tykkää

 3. Normimultikultia. Kannattaa muistaa, että vaikka tietysti on myös hyvinkin mukavia multikulteja, myös heidän mielestään esim. pariutuminen vääräuskoisten kanssa on tavallisesti mahdoton ajatus tai naisten liikkuminen ilman miespuolista saattajaa on haram.

  Tykkää

 4. Toisena – tyttöjen kannalta parempana – vaihtoehtona on, että heitä käytetään vain ”perheenyhdistämistarkoituksessa” eli ilmestyvät klaanin toisen serkun luokse uusina lapsina ja kas, taas tuplaantuvat lapsinlisät.. (ei edes harvinaista, ei Afrikan, eikä edes ”rehellisten” islamistien keskuudessa).
  Tässä yhteydessä kannattaa tiedostaa, että noissa lähtömaissa tavalliset ns. keskiluokkaiset kuukausitulot ovat vain hivenen korkeammat kuin pohjoismaiset lapsinlisät. Ei ihme, että sikiävät!

  Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: