Maailman lihavin nainen kuoli

0

54150ffb6fddec614fd367bb713c55b5

Egyptiläinen 37-vuotias Iman Ahmad Abdulati kuoli Yhdistyneiden Arabiemiraattien sairaalassa. Iman rankattiin maailman lihavimmaksi naiseksi, joka parhaillaan painoi 500 kiloa. Intiassa tehdyn operaation jälkeen hän laihdutti 200 kiloa ja paino jämähti siis 300 kiloon.

Lääkärien mukaan Iman kuoli lihavuudesta johtuviin komplikaatioihin, kuten sydämen ja munuaisten vajaatoimintaan. Imanilla diagnosoitiin ns. elefanttitauti. Lihavudesta johtuen hän ei pystynyt liikkumaan ja makasikin sängyssään yli kaksi vuosikymmentä.

3 thoughts on “Maailman lihavin nainen kuoli

  1. Onkohan nuo sen kädet olleet yhtä hyödyttömiä kuin täplälosserokalan evät?

  2. Missä huntu?! Miten voi pötköttää sängyssa t- paidassa länsimainen nallekuva rinnuksilla!?

  3. Ruoka on maistunut ja liikunta jäänyt vähälle. Onkohan tuo olotila maata omasta tahdosta liikkumattomana kaksi vuosikymmentä kuinka onnellinen. Siis että ruoka vie kaiken järjen.

    Tuoko ruoka saman onnen tunteen kuin kolme-neljä olutta rankan urheilusuoritusken jälkeen. Siinä sekoituu elimistön oma huume, Endorfiini ja pieni määrä alkomahoolia tyhjään vatsaan. Voi mikä olo tunnin verran. Aikanan kun treenasin hullun lailla, oli erään rankan leirin jälkeen, päälle mustan vyökoe joka meni läpi. Siihen päälle kun pääsin kotia, muutama olut ja kuin taivaassa olisi ollut, en nukkunut pariin vuorokauteen ja edes sen valvomisen jälkeen ei väsyttänyt yhtään. Nyt on ne polvet paskana ja onnen tunteen tuo edelleen muutama olut vähemmän urheilusuoritusken jälkeen.

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.