Päivän rasmus: äärivasemmistolaiset rasisminvastustelijat keräävät listaa vihamedioista

12

Kuvakaappaus 2017-09-25 15:00:12

Äärivasemmistolaisessa rasisminvastusteluryhmässä Rasmuksessa puuhataan tällä kertaa listaa medioista, jotka ovat eri mieltä heidän kanssaan. Listalle on listattu suurin osa ns. vaihtoehtomedioista sen kummemmin perustelematta asiaa. Riittää, että on rasmuslaisten kanssa eri mieltä = viha- ja valemedia.

Yleisin perustelu äärivasemmistolaisten antifanttien mukaan viha- ja valemediasta on se, että joku media tai julkaisu ei ole sitoutunut Suomen journalistisen liiton johonkin eettiseen manifestiin tai ei tunnusta Julkisen sanan neuvostoa.

Kuvakaappaus 2017-09-25 15:15:30

 

Pt-media on myös päässyt tälle listalle. Mielenkiintoista on, että Pt-media toimii ulkomailla ja on suunnattu ulkosuomalaisille, mutta silti suomalaiset äärivasemmistolaiset vaativat tällaisten toimijoiden sitoutumista jonkun yksittäisen vasemmistoryhmän mielipiteisiin. Pt-media ei ole sitoutunut Suomen journalistiliiton eettisiin prinsiippeihin, koska Pt-media ei toimi Suomessa. Sen sijaan Pt-media on sitoutunut itämerensuomalaisiin eettisiin perusteihin, joka on paljon arvovaltaisempi eettinen perustejärjestelmä kuin äärivasemmiston omat eettiset perusteet.

Lisäksi Pt-media kuuluu ulkomaalaisten julkisen sanan neuvostoon, jonka pääpaikka on ulkomailla. Tarvittaessa haemme neuvoa tältä journalistisen yhteisön taholta.

16 thoughts on “Päivän rasmus: äärivasemmistolaiset rasisminvastustelijat keräävät listaa vihamedioista

  1. Rasmus on vihamediaa suomalaisia ja eurooppalaisia kohtaan.
   Mitähän ne uskova islamisteista hyötyvönsä,muuta kun lyhytaikaisesti
   koska kehitysmaalaisista toivotaan punavihreälle vasemmistolle uusia äänestäjiä.

   Kun kusee housuihinsa pakkasessa,hetken se lämmittää,mutta vain lyhyen hetken.

 1. Itseasiassa ”vihamedia” on ”rakkausmedia” koska rakastaa omaa maataan ja omaa kansaansa ja haluaa suojella sitä. ”Valemedia” on taas media joka haluaa upottaa maan valheeseen ja mokutukseen ja sitä kautta tuhota sen kansallisvaltiona.

 2. Paskaa oksenava rasmusmätö on laatinut myös ansiokkaan listan, jota ylpeänä jakelee:
  Ruotsin no-go alueet:
  Vivalla, Örebro
  Gottsunda, Uppsala
  Alby, Botkyrka
  Fittja, Botkyrka
  Hallunda/Norsborg, Botkyrka
  Husby, Stockholm
  Rinkeby/Tensta, Stockholm
  Ronna/Geneta/Lina, Södertälje
  Araby,Växjö
  Karlslund, Landskrona
  Nydala/Hermodsdal/Lindängen, Malmö
  Rosengård south of Amiralsgatan, Malmö

  Southern Sofielund (Seved), Malmö
  Bergsjön, Gothenburg
  Biskopsgården, Gothenburg
  Gårdsten, Gothenburg
  Hammarkullen, Gothenburg
  Hjällbo, Gothenburg
  Lövgärdet, Gothenburg
  Tynnered/Grevgården/Opaltorget, Västra Frölunda
  Hässleholmen/Hulta, Borås
  Norrby, Borås
  Skäggetorp, Linköping

 3. Mielenkiintoiseksi tuon listan tekee mm. se että Mediaa nimeltä Suomenuutiset ei ole. Jos tuo rasmuspelle tarkoittaa Suomen Uutisia niin se se sitten vasta mielenkiintoista onkin. Kyseessä kun on Suomalaisen, eduskunnassa edustettuna olevan puolueen lehti.

 4. Listaan on vain läiskitty kaikki julkaisut joiden sisällön kanssa ollaan eri mieltä. Magneettimedia ja muut antisemitistiset sivustot onkin roskaa, mutta esim. persujen puoluelehti Suomen Uutiset, Oikea Media ja Kansalainen pesevät rehellisyydellään kaikki valtamediat mennen tullen. Pt-media harjoittaa aktiivisesti tutkivaa journalismia ja on aina oikaissut virheelliset tiedot. Edesmennyt Rähmispossu käänsi tuhansia Pohjoismaiden uutisia suomen kielelle linkaten alkuperäisen lähteen. Miten se voi olla valemedia?

  Harmaalla vyöhykkeellä on sitten MV-lehti jota kannattaa lukea pienellä suodattimella. Rasmuslaisetkin sitä lukee, kun paljastukset tulee sinne ensimmäisenä.

  1. No miten tämä ”Magneettimedia ja muut antisemitistiset sivustot onkin roskaa” -argumentaatio eroaa rasumuksen aivopieruilusta? Tällä logiikalla ”PT-Media on roskaa, koska olen eri mieltä Paavon kanssa!”,

   1. Sori tuli tää vastaus väärään kommenttiin, mutta eiköhän se tekstistäkin selviä selväjärkisille.

   2. Eikö tällaiset ”uutiset” sitten sinusta ole roskaa?

    Hitlerin Taisteluni-kirja myynnissä Kadulle.com-verkkokaupassa!
    Juutalainen luuli sukulaistensa kuolleen ”holokaustissa” – löysi yhtäkkiä 500 sukulaistaan!
    Kuoliko kuusi miljoonaa juutalaista sittenkään, osa 1 ja 2

    On siellä ehkä asiallisiakin juttuja joukossa, mutta kaikki uskottavuus on tuhottu, kun joka toinen juttu kytketään siionisteihin tai holokaustiin, mistä on pelkkää haittaa kansallismieliselle skenelle.

 5. Hienoa. Kiitokset Rasmukselle (ja PT-medialle asian julki tuonnista). Olenkin kaivannut listaa medioista, joita kannattaa seurata. Pitääkin lisäillä nuo kirjanmerkkeihin.

 6. Vain rasmuslaisen maailmassa Kristallipuoluekin voi olla viha ja valemedia vaikka se on kylläkin puolueprojekti ja hyvinkin paljon rakkautta henkivä sellanen

 7. Rasmuslaisilla on myös boikottikampanja MTV:tä vastaan, koska se kehtasi julkaista Halla-ahon kolumnin ilman Rasmuksen lupaa. Myös MTV on siis ilmiselvä vale- ja vihamedia.

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.