Suomen Nuoret Muslimit julkaisivat videon

13
Rashid Musa SUM
Rashid Musa SUM

Suomen Nuoret Muslimit (Numu)- niminen järjestö julkaisi videon. Siinä otetaan kantaa rasismiin.

https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=1535711279784745&id=424253780930506

Aina kun muslimitaho uhriutuu on syytä vetää kyselemättä varmistin pois päältä ja ampua kovilla. Videon tiimoilta tuli mieleeni muutaman vuoden takainen juttu, joka on syytä kaivaa uudestaan esille.

Numu kertoi pari vuotta sitten Facebook- sivuillaan vierailleensa Tukholmassa vastaavan ruotsalaisen veljesjärjestön Sveriges Unga Muslimer (SUM)- järjestön luona. Molemmat järjestöt siis ovat eräänlaisia muslimien nuorisojärjestöjen valtakunnallisia kattojärjestöjä. Suomessa Numu:illa näyttää olevan toimintaa vasta Helsingissä, mutta Ruotsin SUM on hyvin laaja organisaatio ja jokaisessa kylässä on oma paikallisosastonsa. Toiminta Ruotsissa on hyvin siis hyvin vilkasta.

Numu kertoo Fb- päivityksissään mm. seuraavaa:

Totesimme, että Pohjoismaissa toimivien islamilaisten nuorisojärjestöjen yhteistyötä on tiivistettävä. Tulevaisuudessa on tarkoitus järjestää kokoava tapaaminen. Ensimmäinen konkreettinen askel on yhteisen keskustelufoorumin luominen eri järjestöille sosiaalisessa mediassa.

Tutkitaanpa hiukan mikä tuo Ruotsin Nuoret Muslimit SUM- järjestö oikein on.

SUM on niittänyt mainetta järjestönä, joka kutsuu eri moskeijoihin kovan luokan vihasaarnaajia. Muutama esimerkki:

Vuonna 2009 järjestö kutsui vieraakseen saarnaamaan Khalid Yasinin, joka on kuuluisa amerikkalainen muslimisaarnaaja. Hän saarnaa puheissaan vääräuskoisisista, homojen tapamisesta, juutalaisten likaisuudesta ja maailmanlaajuisesta shariasta, jonka alle me vääräuskoiset kuffaritkin joudumme.

Vuonna 2010 SUM piti Tukholmassa ison konfrenssin, jossa saarnasi muuan Sheik Abdullah Hakim Quick. Hän saarnasi mm. homojen tappamisen oikeudesta. Lisäksi hän paasaa kristittyjen ja juutalaisten olevan vääräuskoisia, joiden palkka niin ikään on koiran osa. Maailmanlaajuinen sharia on myös hänen agendalistallaan.

Vuonna 2011 muutama kuukausi Tukholman itsemurhaiskun jälkeen SUM:in vieraana saarnasi Salah Sultan, joka puolustaa itsemurhaiskuja.

2015 talvella SUM yritti järjestää Märstassa isoa tapahtumaa, jonka aiheena oli sharian käyttöönotto Ruotsissa. Tuolloin saarnaajana olisi ollut Haitham alHaddad, joka saarnaa muslimien lempiaiheista kuten homojen kivityksestä, luopioiden tappamisesta ja sharian käyttöönotosta maailmanlaajuisesti. Tämä tapahtuma kuitenkin peruttiin kaupungin toimesta.

Kesällä 2015 SUM yritti järjestää Rinkebyssä vihailtamat, jossa saarnaamaan oli tulossa muuan Kamal elMekki. Arvatkaa mikä on herran saarnojen aihe? Tämäkin tilaisuus onnistuttiin peruuttamaan.

http://gudmundson.blogspot.fi/2010/03/judar-smutsiga-bogar-ska-do-ny-gast-hos.html

Suomen Nuoret Muslimit olivat siis SUMin puheenjohtajan Rashid Musan vieraana. Musa kuuluu maailmanlaajuiseen islamilaiseen veljeskuntaan (muslims brotherhood) joka ajaa islamia maailmanlaajuisesti ainoaksi uskonnoksi. Musa on myös kova poika latelemaan tappouhkauksia islamia arvosteleville ihmisille. Esimerkkinä muuan twiitti, jossa hän toivoi Fox- kanavan Sean Hannityn tappamista.

Screenshot (45)

SUM ei siis ole mikään kilttien koulupoikien puuhakerho, vaan järjestö ajaa vakain aikein islamia Ruotsiin ja koko Pohjolaan. SUM ei myöskään ole ollut moksiskaan kritiikistä, joita on esitetty heidän kutsumiaan saarnaajia kohtaan. Rashid Musa kohautti olkapäitään tappouhkauksen kritiikin johdosta. Mitä sitten!

Kun Suomen Nuoret Muslimit nyt siis julkaisevat tuollaisia uhriutumisvideoita kuinka kantalainen rasisteeraa, ne voi heittää romukoppaa ja nauraa päälle. He itse puhuvat tilaisuuksissaan kuffarien pään menosta.

Advertisements

21 thoughts on “Suomen Nuoret Muslimit julkaisivat videon

 1. Yritin googlesta kaivella – turhaan – tietoja näiden Numujen rahoittajista. Suomen valtio maksaa sen sadalle somalijärjestölle puuhastelurahaa pilvin pimein mutta nämä ovat aika helposti löydettävissä googlaamalla. Eikö Numujen sponssaus kenties kestä päivänvaloa?

  Nuorisojärjestö on kiva ja herttainen sana, vähän niinkuin junnut. Minkä ikäisiä nämä SUMilaiset mahtavat noin pääsääntöisesti olla? 13-vuotiaita? Mutta asenteet jo kohdallaan.

 2. SUM saa Ruotsissa verorahoista aika isoja potteja. Tosin summat ovat niin salaisia. Lidäksi järjestö saa ns. terrorismin vastaiseen toimintaan ja syrjäytymisen ehkäisemiseen isoja summia. Porukka siis osaa vedättää valtiolta rahaa.

  Vaikka nimi onkin nuorisojärjestö nikn aikuisia ne ovat. Iältään 18- 30 vuotiaita eli jihadisti- iässä. Esim. tuo Rashid Musa on 27 tai sinne päin. Tätä porukkas ei saisi päästää pesiytymään Suomeen.

 3. Eikö Ruotsi mainosta itseään huippuavoimena maana, miten ihmeessä nuo summat voivat olla classified? Ilmeisesti siellä kuten Suomessakin kaikki maahanmuuttajiin liittyvät kulut on piilotettu niin monen momentin taakse, ettei kukaan ulkopuolinen voi saada niistä selvää. Joskus tuntuu siltä, että valtioiden harjoittama asekauppakin on vähemmän hyshys.

  1. Käsittääkseni muslimijärjestöille jaetaan verorahaa samassa mittakaavassa kuin vaikkapa kristillisille seurakunnille. Lisäksi muslimijärjestöt saavat extrarahaa ns. radikalisoitumisen ehkäisemiseksi.

   Eli ne saarnaavat moskeijoisssaan kalifaatista ja ruotsalaiset antavat niille rahaa, etteivät ne tekisi sitä.

   1. Ja kukaan ei huomaa mitään erikoista tuossa yhtälössä? Naurettavaa toimintaa. Numusmaatikot tarvitsevat verovaroista tasan 0 euroa/kruunua.

    Kuffari/luopio/vääräuskoinen ovat käsitteitä, joiden avulla taannutetaan yhteiskuntaa jopa satoja vuosia. Kaikki tietävät hyvin missä nuo käsitteet elävät.

    Ja sitten on Kimi ’räkä’ Jong-un, jolla on ydinpommeja.

    Tuossa on ne vaaralliset elementit, joihin huomio pitää kiinnittää.

    Ei kaupungin räjäyttämisessä mitään ohjusta tarvita.

 4. Nykyään pätee sanonta ”oppi tulee lännestä” kun lännellä tarkoitetaan lähimpänä lännessä olevaa Ruotsia. Se kuitenkin muistuttaa Lähi-itää enemmän kun lähi-länttä.

  Ne kerholaiset olisivat voineet jäädä sinne Ruotsiin kun kerta menivät sinne opintomatkalle. Siellä olisi ollut enemmän kavereita jo entuudestaan. Rahaakin olisi varmaan enemmän tarjolla. Hyvässä lykyssä he lähtisivät Syyriaan ja Irakiin sotimaan ja vielä paremmassa lykyssä jäisivät sinne joko elävinä tai kuolleina.

  Follow the money. Jotkut voisivat selvittää rahavirtoja, mistä nuo saavat niitä rahoja. Onko Saudi-Arabia, Muslimiveljeskunta, ISIS tai jokin muu rahoittanut noita suoraan tai bulvaanien kautta?

 5. -isi ja isi,kuka niitä meilläkään oikeasti estää tekemästä YHTÄÄN MITÄÄN!

 6. Tästä Euroopanlaajuisesta muslimi-invaasiosta tulee mieleen 80-luvun tv-sarja V: MUUKALAISET SAAPUVAT

 7. Sanoivat videolla, että ”nyt ei ole aika vastakkainasettelulle”. Niin, eihän se vielä ole kun asekaapin avaimet on suomalaisilla.

 8. Ei kun muslimien metsästys aika ympärivuotiseksi. Chicken neck somaleista bonus palkkiot. Jätesäkkien päät umpisolmuun ja polttolaitokseen koko paska.

 9. Nuo kaiffarit viedään vielä kolpostikasaan,tai paremminkin hyötykäyttöön turkitarhoille ja sikaloihin.muuta hyötyä näistä eläteistä tuskin saa.

 10. Kalifaatti saa uusia ulottovuuksia, kiihkouskonnolliset järjestäytyvät kun ovat huomanneet että maaperä on otollisia ottamaan vastaan uusia aatteita valtiojohtojen tasolta ja vatiot vielä tukevat avokätisesti. Valtionjohdon myötävaikutuksella maahanmuuttoviranomaiset kertovat ilosanomaa kuinka ”kototuminen” saa valtion tukea mm. RAY:n varoista ja Sipilä vaatii että näitä valloittajia pitää oikein vartavasten TUODA maahamme.Vihreät nokittavat galluppikiimassa lisää,lisää.

 11. Tajuaako nuo kuinka pelottavilta ja luontaantyöntäviltä ne tuossa videossa näyttävät? Ja koskaan niissä itsessään ei ole mitään vikaa. Sama juttu kuin kulmahousuvähemmistöllä. Ei saisi tuntea ennakkoluuloja vaikka 90% klaanista perseilee ja elää takinföllit leveellä taikaseinän varassa.

 12. Kuten aiemmin olen todennut, nuo perselävet saavat huomattavaa apua ja ohjeita oman maan maanpettureilta. Muistuttaa 39-44 kommunistien haluja liittää Suomi neuvostoliittoon.

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.