Mainokset

Muuan sotapakolaismies itkee perheensä ikävää, joka jäi sodan keskelle

Muslimi on siinä mielessä ovela, että hän osaa kääntää kaiken aina jonkun muun syyksi. Milloin se on rasisti, fasisti tai joku muu. Mutta ikinä mikään ei ole peiliinkatsomisen arvoinen.

IMG_20170926_015701.png

Suomennos kuuluu jotenkin, että kauanko tässä pitää vielä odotella? Kahteen vuoteen kahteen kuukauteen ei olla nähty perheitämme ja lapsiamme. Osaako kukaan vastata, sotaa, vainoa ja kidutusta paennut mies kysyy RHC:ssä.

Tämäkin mies on jättänyt pienet lapsensa, vaimonsa ja vanhuksensa oman onnensa nojaan kun lähti itse Suomeen valittamaan kurjista oloista. Lähtiessään yksi lapsista oli sylivauva.

Kuka suomalainen mies jättäisi lapsensa ja vaimonsa ja lähtisi karkuun? Ihan sama kuin jos Karjalan kannaksen kesän 1944 suurhyökkäyksen alla miehet olisivat lähteneet toiselle puolelle maapalloa ja vieneet lapset, naiset ja mummot kannakselle etulinjaan.

Aivan sama asia.

Mainokset

20 Comments on Muuan sotapakolaismies itkee perheensä ikävää, joka jäi sodan keskelle

 1. Nimetön // 26/09/2017 05:04 // Vastaus

  ”Aivan sama asia”,
  ehkei ihan, mutta pointti tuli selkeästi selville!

  Tykkää

 2. Luusereita joita tuli Eurooppaan 2015. Miksi lähi-itä on tänä päivänä sellainen kuin on, vieraiden terroristien valloittama. Sen sijaan että tekisivät asialle jotain ettei naistaistelijoiden tarvitsisi tapella heidän sijaa, nämä ”sankarit” pakenevat Eurooppaan häntä koipien välissä RHC:n kaltaisten suvakki porukoiden hameiden alle piiloon. Valittavat somessa huonosta ruoasta, sosiaalitukien pienuudesta, kuntosalien huonosta tasosta, kahviloiden puutteesta, huonosta säästä ja kuinka he kohtaavat rasismia ym. paskaa.

  Tykkää

 3. Valtsu // 26/09/2017 06:54 // Vastaus

  Siinäpä oiva paikka kysyä Suvaitsevaistolta, ’Miltä se itsestä tuntuisi, jos terrorijärjestön hyökätessä miehet lähtisivät vaeltamaan vaikka Pohjois-Amerikkaan, ja vääntäisivät siellä sitten itkua, miten on sitä terroristien armoille jätettyä perhettä niin perkeleen ikävä?’ Että meneeköhän tämä homma ihan oikein? Asioiden peilaaminen itsensä kautta suhteuttaa mukavasti.

  Tykkää

 4. Ei ole sama ollenkaan. Nämä miehethän lähtevät sotaan valloittamaan Eurooppaa. Eihän sotaan oteta perhettä mukaan. Meillä perheet lähetettiin pois ja miehet jäivät sotimaan ja estämään vainolaista pääsemästä perheiden kimppuun. Siis miehet, eivät kakarat.

  Tykkää

 5. Ringle // 26/09/2017 07:37 // Vastaus

  Noille peiliin katsomisen paikka on vain selffien ottamisen aikana.

  Tykkää

 6. Tämä taas tyypillinen tapaus! Vuosituhansien sukurutsauksen tulosta. Alkeellinen kädellinen syyttää kaikesta pahasta ja ikävästä asiasta muita,mikä koskettaa häntä.. PSYKOPAATTI..T asan varma !

  Tykkää

  • -Beowolf- // 26/09/2017 08:23 // Vastaus

   ”…syyttää kaikesta pahasta ja ikävästä asiasta muita,mikä koskettaa häntä…”

   Juurikin näin. Tanskalainen (vankila-)psykologi Nicholas Sennels, oltuaan vuosikausia tekemisissä tämän potilasaineiston kanssa, on kirjoittanut asiasta samaa. Ko väellä ei ole mitään itsekritiikkiä, vika on aina muissa, kaikki paha on muiden syytä. Syynä mm koraanikoulussa eskari-iässä aloitettu islamin ylivoimaisuuden ihannointi ja ylistäminen kaikkien muiden aatteiden ja kansojen edelle.
   Kannattaa lukaista Sennelsin juttuja!

   Tykkää

 7. Olisit valehdellut paremmin ensimmäisessä migrin satutuokiossa niin ei tarvitsisi tehtailla valituksia joka negatiivisen päätöksen jälkeen. Ulos torille puukottamaan naisia vaan, kyllä se siitä! Mahtaa ne muutamat tuhannet, joiden valhe meni ekalla läpi, makoisasti nauraa teille tyhmille kun makoilevat Helsingissä kotisohvillaan siideriä lipittäen ja Netflixiä tsiikaillen ennen päivän baarireissua.

  Tykkää

  • Suomi Finland // 26/09/2017 11:12 // Vastaus

   Suomen Netflixissä alkaa olla jo tekstityksiä arabiaksi. Kyllä täällä kelpaa maata sohvalla.

   Tykkää

 8. ”Muslimi on siinä mielessä ovela, että hän osaa kääntää kaiken aina jonkun muun syyksi. ”

  – Länsimaisten ihmisten suurin heikkous on patologinen altruismi. Muslimit hyödyntävät tätä heikkoutta armotta.

  Tykkää

 9. Liika on liikaa // 26/09/2017 10:59 // Vastaus

  Olisit pysynyt kotona perheesi kanssa, äijä! Meidänkin perhe olisi ollut turvallisempi.

  Tykkää

 10. Ahmadi pisti ranttaliksi // 26/09/2017 12:11 // Vastaus

  Ahmadin edestakainen kuskaaminen Ruotsi-Jordania-Ruotsi maksoi 656100 kr veronmaksajille:

  https://www.svd.se/jag-gjorde-allt-for-att-stanna-hos-mina-barn

  Tykkää

 11. Dirty dog oroguius kad say's : // 26/09/2017 12:35 // Vastaus

  Answer to your question is , you saasta paska , pedofiiliprofeetan huora , go back to your country and fight for your country ?

  Tykkää

 12. Nämä Tajukankaan lällättelyt yksin lähteneille/saapuneille miehille jotka jättivät perheensä kotiin, vaikka kirjaimellisesti totuudenmukaisia ovatkin, tuntuvat aina vähän harhaanjohtavilta. Pakolaisilla kuitenkin on selkeä suunnitelma: lähettää ensin ”lapsi” hakemaan ”turvapaikkaa” ”vaarallisen matkan” läpi maahan josta saa helposti perheenyhdistämisen, ja sitten tuoda perhe mukavalla reittilennolla perässä. Ja sitten he valittavat kun helppo perheenyhdistäminen ei toteudukaan.

  Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: