Myanmarissa hindujen joukkohautoja- Rohingya-muslimit joukkomurhaavat hinduja

12

rohingya-refugees-walk-bangladesh-bazar-refugee-camp_1a620e56-a13a-11e7-ba2d-20fa1b34073f

Valtamedia esittää Rohingya-muslimit buddhalaisen terrorismin uhreina. Totuus näyttää kuitenkin toisenlaiselta.

Elokuun 25. Rohingya-militanttien väkivalta pyyhkäisi halki pohjoisen Myanmarin, ja upotti Rakhinen uusiin vihan syvyyksiin.

– Koko perheemme kuoli kylässä, emme palaa takaisin, sanoo Chaw Saw Thee, yksi sadoista paenneista hinduista, jotka etsivät kattoa päänsä päälle Sittwessa.

http://m.hindustantimes.com/world-news/mass-grave-of-28-hindus-killed-by-rohingya-militants-found-myanmar-army/story-pbpvwXZsFee6RR4k2JlwCP.html

Bangladeshin armeija määrättiin keskiviikkona auttamaan satoja tuhansia Myanmarin väkivaltaisuuksia paenneita rohingyalaisia.

Eräs 20-vuotias kertoi menettäneensä 23 perheensä jäsentä Rohingyan muslimimilitanttien tuhottua Kha Maung Seikin hindukylän lähellä Bangladeshin rajaa.

Sunnuntaina armeija kertoi löytäneensä 28 pahoin ruhjoutunutta hindumiesten, -naisten ja -lasten ruumista joukkohaudasta samalta alueelta. Ei ole vielä varmaa, onko kyseessä Chaw Saw Theen perhe.

Hindut, joita on noin 1 prosentti Rakhinen väestöstä, syyttävät Rohingya-muslimeita joukkomurhasta, kotien polttamisesta ja naisten kaappaamisesta.

– Haluaisimme palata, mutta emme mene takaisin jos muslimit ovat siellä

Asiasta kertoi SBS:

http://www.sbs.com.au/news/article/2017/09/25/myanmar-searches-more-hindu-corpses-mass-grave-unearthed

9 thoughts on “Myanmarissa hindujen joukkohautoja- Rohingya-muslimit joukkomurhaavat hinduja

 1. Sekös se tässä Burma-jutussa haisikin, joukkohauta?
  Hennookin olla, että muslimit ite aloitti.

  Ei pitäisi olla ollenkaan yllättynyt, onhan muslimit neitejä.
  Tuttua huttua naisten keskinäisessä kulttuurissa, jonka oppii jo hiekkalaatikolla.
  Ensin silleen salakavalasti ärsytetään jotakuta viimeiseen pisaraan asti, viimmoinen korsi asetetaan kiusatun selkään tilanteessa, jossa on paljon muita ihmisiä.
  Se, joka silloin ja sitten viimein rähähtää, saa maineen kakkiaisena ja ikänä ihmisenä.
  Kiusaaja puolestaan saa osakseen kaiken myötätunnon ja säälin, ja on hyvis.

  Kauankohan muslimit on kiusanneet hinduja?
  Pikkuvittuilua ja lievää härnäämistä, jokunen isompi pahanteko, ei liikaa, ja se on siinä.

  Tapahtuu Euroopassa.
  Kuka on hyvis, kuka on pahis?
  Kun oikein saa uhrinsa rähisemään, voi tirauttaa pari krokotiilin kyyneltä.
  Ja mennä ja tehhä ihan mitä haluu.

  1. Olenkin ihmetellyt, onko nyt todella aivan poikkeuksellisesti niin, että muslimit olisivat olleet viattomia kärsijöitä tässä koko maailman valemedioiden ja kv-byrokraattien itkemässä myanmarin kriisissä. No ei tosiaan, vaan nimenomaan ovat muslimit olleet taas kerran niitä teurastajia, joiden vuoksi heitä ei haluta mihinkään järkevästi ajattelevaan maahan. Kunpa tämä uutisen tausta pääsisi myös vale-valtamedioiden tuutteihin jotakuinkin kohta…. On tässä syytäkin pahoittaa mielensä uutisten valheiden takia.

 2. Missä muslimi, siellä ongelma. Se kultti on ”tuomittu vihaamaan” eikä asiaa voi muuttaa ellei Muhammad tee ihme paluuta ja kirjoita koraania uusiksi…

 3. YLE uutisoi keissistä aika yksipuolisesti, kuten tavallista. Ihmettelinkin miksi muslimeja aletaan yhtä äkkiä vainota vaikka yleensä ajattelen että tanssiin tarvitaan aina kaksi. Jälleen esimerkki mitä eri uskontokunnat saavat olonsa kurjiksi noudattamalla wanhoja kirjoitettujen höpö höpö tarinoiden ohjeita ”vääräuskoisista”

  1. Tässä kohtaa ei tarvita. Jos on kyseessä sama kylä, jossa 98% muslimeja, ei sen 1%:n vääräuskoisten määrän teurastaminen ole kansanmurha, eikä kovin suurimittaista, saati järin tuomittavaa toimintaa.

   Muslimeja Burmassa ilmeisesti vain 4%, joten ovat vähemmistöä ja semmoisen hätyyttäminen on kansanmurhan yritys vähintään ja ylen tuomittavaa. Ja Ylehän tuomitsee.

  2. On myös monen muunkin ihmisrodun kanssa niin, että heitä halutaan uhriuttaa, vaikka todellisuus olisi toista. Esim. Afrikan orjakauppa ei aikoinaan olisi ollut edes mahdollista, elleivät neekerit itse olisi olleet kaupan oleellisia toimijoita. Sama koskee itä-eurooppalaisia mustalaisia, jotka orjuuttavat omia heimolaisiaan, tehden heistä länsimaiden rosvokoplia, rikastuttamaan rosvoparooneita samasta rodusta. On tässä syytäkin pahoittaa mielensä…

 4. Just let them spread and you will face it where ever you live ,because there is no peaceful Islam ,there is only Islam .

 5. Taitaa olla sama tilanne edessä lähes kaikissa Euroopan maissa? Jossain vaiheessa porukka joutuu valitsemaan alistuuko näille kehitysmaalaisille vai ajaako ne mereen kun muita vaihtoehtoja ei enää ole?

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.