Örebron isis-moskeija paloi viime yönä maan tasalle

12

600

Örebrossa paloi viime yönä kivijalkaan asti Vivallan ongelmalähiön ns. Vivalla-moskeija. Palokunta sai hälytyksen vähän klo 02.00 jälkeen, jolloin koko iso rakennus oli jo ilmiliekeissä.

Hetken päästä rakennuksen tukirakenteet pettivät ja koko moskeija romahti maahan palamaan. Yöllä ei tiedetty oliko rakennuksessa palohetkellä henkilöitä, mutta toistaiseksi ei tiedetä varmuudella loukkaantuiko kukaan.

Klo 07.00 aikaan palokunta ilmoitti, että palo oltiin saatu rauhoittumaan ja paikalla jatkettiin loppusammutusta. Poliisi aloittaa palopaikan tutkimisen myöhemmin kunhan palo saadaan ensin kokonaan sammumaan. Poliisi on kirjannut asian murhapolttona. (=vastaa Suomen tuhopolttoa)

Palo syttyi moskeijan sisältä, se on tällä hetkellä melkoisen varmaa. Moskeijan vahtimestari olikin nähnyt, ts. kertoo nähneensä rukoussalissa ennen paloa tummiin pukeutuneen naamioituneen miehen.

600 (1)

 

Aamun mittaan kuningaskunnassa ollaan puhuttu kaihoisasti moskeijasta. Örebrolainen sosiaalidemokraatti Kenneth Nilsson tilittää Facebookissa, kuinka ”hänen koko ruumistaan kylmää” tapahtumien johdosta. Nilsson antaa ymmärtää pahojen voimien olleen moskeijapalon takana ja ylistää, kuinka Vivalla-moskeija on integraation örebrolainen huipentuma.

Nilsson kertoo, kuinka moskeijassa ollaan tehty perustavanlaatuista työtä hyvintoimivan integraation eteen, paikassa, jossa ihmiset kokoontuvat demokratian, dialogian ja yhteisöllisyyden merkeissä.

Kuvakaappaus 2017-09-26 10:16:12

 

Moskeijan päällikkö Jamal Limhamdi kertoo, että päivä on suuren surun päivä Ruotsille ja muslimeille. Hänenkin mukaansa moskeija on ollut aina kokoontumispaikka kaikessa hyvässä.

Vivalla-moskeija tunnetaan parhaiten isis-värväyksestä. Moskeijassa on käynyt saarnaamassa useita ns. vihasaarnaajia ja isis-värväystä on todistetusti ollut useaan otteeseen jo usean vuoden ajan. Vivallan on myös osoitettu olleen Pohjois-Euroopan isiksen etäesikunta. Alueelta on lähtenyt kymmeniä nuorukaisia lahtaushommiin Syyriaan ja Somaliaan. Kaikilla lähtijöillä on ollut yhteistä moskeija.

Kuvakaappaus 2017-09-26 10:19:36

 

Moni muistaa kuinka 2014 tapaninpäivänä Eskilstunan somalimuslimit polttivat oman moskeijansa. He kiistivät loppuun asti polttaneensa itse moskeijan, vaikka viralliseksi palosyyksi selvisi rasvakeitin. Silti tämä tapahtuma on jäänyt elämään ihmisten mielissä rasistien tuhopolttona.

o-moske992-jpg

32 thoughts on “Örebron isis-moskeija paloi viime yönä maan tasalle

 1. Sääli niitä kaikkia Örebron muslimeja jotka nyt joutuvat vihapuhumaan muualla!

  Keräys pystyyn (kantisten kukkaroista ja lompakoista alkujaan tulemilla rahoilla) niin eiköhän kohta ole uusi, entistä isompi ja hienompi pytinki valmis ja vihapuhe voi jatkua.

 2. No voi voi. Saa nähdä paljonko ehditään huutaa rasismia ennen kuin selviää, että palo syttyi vahdin tupakista tai korkeintaan kilpailevan kuu-ukkoryhmän mielenilmauksesta ja koko aihe ns. unohdetaan. Jokohan Lipposka on marssilla?

  Olkoon tämä joka tapauksessa osoitus, että myös Ruotsin maahanmuutossa voi tapahtua jotain positiivista.

 3. Kyllä valtio ja Örebron lääni antavat pojille tilapäisen pytinkin ilmaiseksi ettei vihapuhe ja IS- rekryteeraaminen kärsi. Örebron linna esim. voidaan tyhjentää ja antaa muslimeille.

  1. Seuraavan pakolaisaallon koittaessa kuningas itse muuttaa savimajaan ja antaa linnansa isismiehille.

   1. No ei nyt sentään savimajaan… mutta ehkä sellaiseen merikonttiin joihin vanhuksiakin asutettiin? Ihme sinänsä ettei kunkunlinnasta ole vielä tehty VOKkia. Siellähän on kirkkohin valmiina, moskeijaksi vaan. Miksi vitkastellaan?

 4. Moskeija mainittu demokratian, dialogin ja integraation yhteydessä. Vielä kun lisätään tasa-arvo, itsepetos on täydellinen.

 5. Cuck-Svenssonit toki rakentavat ja kustantavat uuden vihatemppelin palleroille koska pyromaani oli joka tapauksessa natsi, vaikka sitä ei koskaan voisi näyttää toteen. Musut tarvitsevat paikan jossa kiljutaan ruotsalaisille kuolemaa ja massamurhaa. Svedut polvistuvat kiltisti mestauspölkyn ääreen ja odottavat vapisten sapelin välähdystä.

 6. Moskeijan päällikkö Jamal Limhamdi kertoo, että päivä on suuren surun päivä Ruotsille.Vittu ne jaksaa,samanlaisia kuin kommarit kaikki liiotellaan ja surraan itseä mutta ei muita ikinä.

 7. This is what I’m talking about .Burn baby burn .Islam is the biggest political party in the world .

 8. Jees!!! Eipä voisi päivä paremmin alkaa! Toivomme hartaasti,että myös Suomessa herättäisi toimimaan näin.

 9. Tilalle rakennettavassa uudessa morkeijassa onkin sitten enemmän tilaa värvätä porukkaa jihadisteiksi.

 10. Äkkiäkös sitä talkoilla uuttera uskonyhteisö lyö pyhätön pystyyn. Mallia otetaan amisheilta ja jehovan todistajilta. Jo kohta taas minareetista raikaa rukouskutsu entistä voimallisemmin

  1. Ei saatana mitä korvia raastavaa joikhaa. Helsinkiläiset saavat nauttia tästä joikaamisesta muutaman vuoden sisällä kun suurmoskeija nousee parhaalle paikalle. Kaupungin suurvisiirihän lupaili jo tähän suuntaan. Ja noitahan nousee maakuntiin kuin sieniä sateella jos vihreätkommunistit pääsevät päätämään valtakunnan asioista. Mukava herätys sunnuntai aamuna.

 11. Tulta nurkkaan niin saadaan uudempi, hienompi, isompi, vihaisempi sanoo:

  Ehkä tykkäsivät ettei se ollut tarpeeksi hieno ja tuikkasivat tuleen? Mitä vihapuheisempi muskeija sitä hienomman pytinkin ansaitsee. Kun tulee niitä hienoja vihavieraita ulkomailta niin pitää olla kunnon puitteet.

 12. Oli varmaan musuille liian pieni ja tuikkasivat itse tuleen. Kyllä Ruotsi suurmoskeijan siihen korvaukseksi rakentaa. Sitä odotellessa voi poltella autoja.

 13. Polpo oli kerrankin valpona kun sai heti tekijänkin kiinni. Niin iso rikos tämä oli! Ohitti kaikki muut.

 14. Nyt kannattaa Ruotsissa kirkkoja vartioida yötä päivää. Muutojn tämä pelasti päivän.

 15. Nilssonin mielestä Isis on hyvä ja niiden kioskin polttaminen paha. Hoitopaikat vähissä Ruotsissakin?

 16. Onpa todellakin hyvä että henkilöitä ei menehtynyt. Elän kuitenkin toivossa että kädellisiä muslimitorakoita tuhoutui palamalla ja savukaasuihin tukehtuen ennätyspaljon. Annoin itselleni kertoa näin käyneen. Kiitos sille jolleka kiitos kuuluu tahi kiitos kuiteskiiii.

 17. Muuten kiva juttu, mutta musut tulevat saamaan palaneen moskan tilalle isomman paskarakennelman. Siellä passaa palvoa maailman tunnetuinta pedofiiliä, ja suunnitella perverssejä murhaorgioita.

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.