Skip to content
Mainokset

SÄPO:n mukaan Järvan alueella 60 äärimuslimia

Kuvakaappaus 2017-09-26 11:03:37

Tukholman Järvan alueella on SÄPO:n mukaan noin 60 ääri-islamilaista muslimia, joita suojelupoliisi vahtii aktiivisesti paikallispoliisin kanssa. Järvan poliisista Christoffer Bohmnan kertoo Svt:lle, että he tekevät aktiivisesti rikoksia ja poliisin intresseissä on pitää silmällä heitä.

SÄPO antoi keväällä paikallispoliisille salaisen listan äärimuslimeista, jotka tekevät arkirikoksia kuten murtovarkauksia. Nämä henkilöt ovat myös valmiita erilaisiin uskonnollisiin rikoksii ja monet heistä ovat olleet isiksessä sotimassa tai sitten symppaavat isistä ja terroriliikehdintää.

Tunnetuin äärimuslimi on Tukholman rekkaterroristi Rakhmat Akilov, joka oli kirjoilla Tenstassa. Toinen seurattava kohde kerrotaan olevan 48-vuotias mies, joka on jo kauan ollut jihadistien sisäpiirin Ruotsin keulakuva.

SÄPO:n mukaan monet näistä kotijihadisteista ovat syyllistyneet mm. talousrikoksiin.

Mainokset

13 Comments »

 1. Potentiaalisten terroristien määrä taas on sama kuin alueen asukasluku poislukien mykkä-sokea-rammat, jotka taasen ovat voimavara-eläkkeenmaksajia.

  Tykkää

  • Eipä kannata odotella, että sossusta rahna loppuu, loputkin liittyvät kuin luonnostaan kerhoon, eikä tarvitse kotiin lähteä, vaikka elintaso kärsiikin. Kantaväelle ne kusiset ajat koittavat, kun ei rikoksiakaan mahdu tekemään noiden sekaan.

   Tykkää

 2. Ei ihme ettei poliisi ehdi ratkaisemaan rikoksia kun joutuu kykkimään puskissa ja vahtimaan jihadisteja. Se että poliisi on sidottu puskaan antaa matuille vapaat kädet tehdä lisää rikoksia. Nerokasta!

  Tykkää

 3. Oli todella typerää aikoinaan rakentaa tuollainen kivikylä aivan liian lähelle keskustaa ja hienoja omakotialueita. Olisi pitänyt tajuta että se muuttuu ghetoksi tulevaisuudessa.

  Tykkää

  • Vähän miten ottaa. Eihän kukaan voinut arvata, että 40 vuotta lähiöiden rakentamisesta Ruotsi päätetään täyttää kehitysmaamuslimeilla. Silloin vielä estoitta hoettiin finjäveliä, kohta alkaa olla ikävä jo Slussein sissejäkin.

   Tykkää

   • Jos tästä muslimien invaasiosta ruotsiin jotaki ruotsalaiset on oppineet,niin se,että jotaki pahempaaki maailmassa on kun finjävle.Lujan kautta se oli kuitenki ruotsalaisille opetettava..
    Finjävlet tekivät paskatyöt ruotsalaisille,eivätkä vieneet heidän maataan.
    Muslimit ei tee mitään mitä työksi voi sanoa,mutta maankin ne vei ruotsalaisilta.

    En kuitenkaan ilkea olla vahingoniloinen jostaki syystä.

    Tykkää

 4. Se on vähän kaksipiippuinen juttu tämä asuinalueiden ghettoutuminen. Kun on tavallista sosiaalitukea tarvitsevaa väkeä, niin eivät nämä tällaiset alueet muutu yleensä ghetoiksi.
  Yhteiskunnan tukemaa sosiaalista asumista on ihan kelvollistakin, hienoakin. Tämä ghettoutuminen alkaa useimmiten vasta sitten kun alueelle muuttaa tarpeeksi tätä ”rikkautta”. Kumma juttu sekin.
  Tai sitten ei…

  Tykkää

 5. Niinpä niin. Vai 60 äärimuslimia jotka SÄPO tietää. Eli myös 100-200 joista SÄPOlla ei ole vielä aavistustakaan.

  Tykkää

 6. Ruotsin alueella olevat muslimiyhteisöt kasvavat ja pian alkaa tulla vaatimuksia omasta autonomisista alueista, aluksi. Heillä pitää olla omat lait ym.

  Tykkää

  • Niillä on jo omat lait,sharialaki on voimassa suuressa osassa ruotsia.
   Oma autonomia on vaikeampaa,koska muslimille pitää olla ulkopuolinen elättäjä.

   Tykkää

   • Rikosilla kuten ISIS lähi-idässä. Tottakai tuohon autonomiaan kuuluu vaatimus että Ruotsin valtio rahoittaa heidän ylläpitonsa 100%

    Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: