Tukholman keskustassa lakkoilevien afgaanien äänenpainot kovenevat

12

Yksintulleiden sotalasten puheet kovenevat, kun Tukholman keskustassa loppuelämän kestävän ylläpidon puolesta lakkoilevat afgaanit laittavat pystyyn integraatioprojektin ruotsalaisille.

 

Kuvakaappaus 2017-09-26 14:35:49

Kuvakaappaus 2017-09-26 14:35:31

”Tervetuloa oppimaan persiaa ja daria, tervetuloa uuteen yhteiskuntaan.

Me järjestämme darin ja persian kielen kurssin, jonne kaikki ruotsalaiset saavat tulla oppimaan meidän nuorten kanssa kieltä. Tämä on ensimmäinen johdanto kieleen ja erityisen tärkeää, että selviät uudessa yhteiskunnassa. Me afgaaninuoret taistelemme, jotta saamme jäädä Ruotsiin ja pääsemme osaksi yhteiskuntaa. Siksi myös ruotsalaisten on otettava vastuu ja oltava mukana osana yhteiskuntaa. Kieli ei ole mikään este ymmärtää toisia, se on työkalu.

Me opimme toisiltamme ja tapaamme huomisen päivän. Yhteiskunta, jossa kaikki pitävät yhtä ja yhteiskunnan, jonka yhdessä muovaamme. Tervetuloa integraatioprojektiimme, persiaa ja daria ruotsalaisille.”

ILMOITUS: Pt-media ei tule pitämään yhtä darilaisten ja persialaisten kanssa. Pt-media tankkaa koneen.

 

20 thoughts on “Tukholman keskustassa lakkoilevien afgaanien äänenpainot kovenevat

  1. On niin röyhkeää, että eiköhän se ruotsalaisiin pure – Löfven lienee jo ilmoittautunut kurssille kyetäkseen maksimaaliseen alistumiseen. Ja näitä kun on maassa jotain puolen miljoonan tai miljoonan suuntaan, niin kyllä pysyy selkä vetreänä kumarrellessa.

 1. Lähtään mekin Paavo talveksi Espanjaan tai vaikka Marokkoon, sanotaan että vihervasemmisto ahdistaa ja ahdistelee meitä, kerää listoja ja mustamaalaa julkisesti, elämä tulee niin vaikeaksi kun mielipiteistäkin saa poliisin peräänsä. Puoli vuotta (se pimeä puolisko) etelän auringossa ja jos eivät passaa ja syötä ja majoitusta huolehdi meille, niin valitetaan vaan EU:n ihmisoikeusjohonkin. Tai vaikka YK:hon. Tai Amnestyyn. Tai eksyneiden kissanpoikien liittoon.. Niin sanottuja ”hyvän”tekevyysjärjestöjä riittää, useimmiten verovaroin tuettuja nekin.
  Ei ihme, että tavallisilla työtätekevillä ja veroja maksavilla alkaa mitta olla täynnä.
  (=Brexit, Trumppi, Saksan vaalit..)

 2. Latasin lippaita sarjaroiskiaan ,tulkaapa musu deg äpärät mulle avautumaan. Niitän mitä en kylvänyt .(onneksi en) kysyeiseen alkeelliseen kädelliseen apina vai mikä lie alkuelukka laumaan.fox tarha kamaa hela gängi!!

 3. Tarkoitus on siis sopeuttaa ruotsalaiset afghaaniyhteiskuntaan eikä kotouttaa afghaaneja ruotsalaiseen yhteiskuntaan.

  Tähän se menee kohta Suomessakin. Minunkin vanhassa kotikaupungissani Suomessa on useita moskeijoita nykyään. Yhtään ainutta ei ollut kun sieltä lähdin.

 4. ”Välkommen till det nya samhället” tarkoitti kait ”Välkommen till det nya bidragssamhället”
  eli se mikä on sinun on myös minun mutta se mikä on minun ei ole sinun vaan vain minun.

 5. Koittakaa nyt Hurrit sopeutua vaan ,kun olette niitä matuja sinne niin kovasti halunneet .Kyllä te sopeudutte kun jaksatte palvella hyvin ja nöyrästi , ja korottaa heidän tukirahojaan ,että jaksavat teitä sopeuttaa uuteen uljaaseen yhteiskuntaan!!!

  1. Kyllä se on matu joka pian tukirahoista Ruotsissa määrää.
   On helvetinmoinen rikos omaa kansaa kohtaan päästää
   nuo maassa hallitsemaan.
   Sillä niin siinä loppupeleissä käy,nuo muhametit ei sopeudu,
   mutta ruotsalainen sopeutuu, tai sitte itkee ja sopeutuu.

 6. Mitähän juuri luin? Et selviä yhteiskunnassa ilman daria ja persiaa. Mitäs noita kieliä osaamattomille tehdään? Ei tuo ehkä ihan suora uhkaus ollut toteuttaa väkivaltaa, mutta että ajetaan yhteiskunnan ulkopuolelle, vai mitä? Yhdysvalloissa ehkä seksuaalirikollista kohdellaan, kuten Ruotsissa jatkossa vain ruotsia (ja englantia) puhuvia? Saavat mennä asunnottomina ja työttöminä uusmustalaisina matkoihinsa parempien yli-ihmisten jaloista muualle?

  Seuraavaa ilmoitusta odotellessa.. ja nyt ne vasta lakkoilevat.

  1. Niin sinä siis luit, että ruotsalainen tarvitsee daria ja persiaa selvitäkseen ruotsalaisessa yhteiskunnassa.
   Kyllä, niin juuri luit, ja luit aivan oikein.

   Siellähän se on kahdessa lauseessa:
   ”Tämä on ensimmäinen johdanto kieleen ja erityisen tärkeää, että selviät UUDESSA yhteiskunnassa.”
   ”Siksi myös ruotsalaisten on otettava vastuu ja oltava mukana osana yhteiskuntaa.”

   Vaikea uskoa kenties, mutta noin se on kun kerran siltä näyttää ja kiveen hakataan.

 7. Mielelläni lukisin myös persiankielistä PT -mediaa. Mahtaako toiveeni toteutua?

 8. Tuossa kuvassa pistää silmään sama mitä myös Suomessa on havaittavissa. Näiden röyhkeiden ohjeita ja vaatimuksia antavien matujen keskellä on pari kiimaisen näköistä, sanoisinko hyvin ruoka aikaan kotona ollutta neitosta. Eli älyäiskövät nämä vuoristoista alkeellisista oloista tulleet kouluttamattomat matut vaatia sitä sun tätä ja suorastaan käskyttää viranomaisia ellei heillä olisi näitä oman maansa myyneitä kiimaisia agitaattoreita tukenaan. Tuo vaatimus menee varmaan pikavauhtia läpi ja saa runsaan tuen Ruotsin valtion erillisestä matubudjetista. Ruotsillahan on VIELÄ varaa tällaiseen mutta miten kauan.

 9. Suomen vähämieliset eli Vihreät ehdottivat rikkimenneeseen pakolaispolitiikkaan yhdeksi lääkkeeksi matun kotimajoittamista. Ruotsalaiset voivat ottaa siittä kopin. Kotimatu pitämään kielikurssia aamusta iltaan ja integroimaan rahat ja jääkaapinsisukset. Ennakoi tuleva tilanne, ota kotimatu nyt vapaaehtoisesti kun huomenna se on jo pakollista. Insh Allah.

 10. Barbarian comes in to your house say : l will not leave .
  Bullit in to pig’s blood and shut that ötökkä .

 11. Tutkippas Paavo Fagareds ungdomshem’ iä Göteborgin lähellä. Siellä hoivataan raiskaajamiehiä muka lapsina:

  ”PERSONAL SLÅR LARM: ”VI TVINGAS JOBBA MED VUXNA VÅLDTÄKTSMÄN”
  Anläggningen ni ser bakom mig är Statens institutionsstyrelses ungdomshem Fagared. Institutionen, som ligger strax söder om Göteborg, har i uppdrag att bedriva vård för pojkar med särskilda vårdbehov. Hemmet tar även emot pojkar som har dömts till sluten ungdomsvård, alltså ungdomar som är mellan 15 och 17 år när brottet begås.
  De senaste veckorna har flera personer som jobbar på Fagareds ungdomshem kontaktat mig för att slå larm om en situation som de inte längre anser är hållbar. Det handlar om pojkar på ungdomshemmet som i själva verket inte är pojkar utan vuxna män, ofta från Afghanistan eller Nordafrika. Enligt personalen som kontaktat mig har de intagna på Fagared i vissa fall själva berättat att de ljugit om sin ålder och i andra fall är det uppenbart.
  – En del av dem är så gamla att de har börjat tappa hår och har rynkor i ansiktet. Man ser att de inte är några unga pojkar, säger en ur personalen.”

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.