Skip to content
Mainokset

Göteborgissa lauantaina Vastarintaliikkeen mielenosoitus-tiedossa äärivasemmiston mellakoita

göteborg-460x355

Tulevasta viikonlopusta Göteborgissa tulee eittämättä vauhdikas. Nimittäin Pohjoismainen vastarintaliike tulee pitämään suuren mielenosoituksen, jonne on tulossa satoja ruotsalaisia järjestön jäseniä. Tilaisuuteen tulee osallistujia myös Suomesta ja Norjasta.

Tapahtumasta on puhuttu koko viikko Ruotsissa. Pääministeri Stefan Löfveniä myöten ollaan ihmetelty miten ”natsit” voivat kokoontua osoittamaan mieltään keskelle kaupungin paraatiosia.

Tiedossa on myös, että äärivasemmistolaiset mellakoitsijat tulevat sankoin joukoin pitämään vastamielenosoitustaan. GP:n mukaan naapurimaista Suomea myöten on tulossa bussilasteittain vastamielenosoittajia, joiden taholta on odotettavissa väkivaltaisia mielenilmauksia ja ilkivaltaa. Äärivasemmistolainen AFA-järjestö on organisoinut muutaman muun antifa-liikkeen kanssa matkoja kaikista Pohjoismaista ja tietojen mukaan myös Suomesta on tulossa paikanpäälle bussilastillinen äärivasemmistolaisia mellakoitsijoita.

Äärivasemmistolaiset väkivaltaryhmittymät ovat oman ilmoittaman mukaan myös valmiita käyttämään väkivaltaa niitä kohtaan, jotka ajattelevat toisin. GP:n mukaan Antifascistiska Front:in Facebook-sivuilla on liki 10 000 ilmoittautujaa, jotka ovat valmiita mellakointiin.

On mielenkiintoista, miten tapahtuma herättää niin voimakkaita tunteita. Suomessa poliisin taholta puuhataan Vastarintaliikkeen kieltämistä ja sama asia on ollut Ruotsissa pohdinnan alla jo pitkään. Kuitenkaan kummassakaan maassa ei olla kieltämässä äärivasemmistolaisia järjestöjä, jotka tulevat nytkin lauantaina aiheuttamaan mittavia aineellisia vahinkoja sivullisille. Liikkeiden näyteikkunoita tullaan rikkomaan urakalla ja autoja tullaan polttamaan kymmeniä.

 

Mainokset

6 Comments »

 1. Mielestäni kansallismielisyys, isänmaallisuus, esivanhempiemme työn kunnioitus ja esi-isiemme taistelut ovat kaikki kunnian ansaitsevia asioita, joiden väheksyminen on sairasta, perverssiä puna-viher-sekoomuslaista puppua, joka puolestaan ansaitsee kaiken halveksunnan.

  Pahoitin taas mieleni, kun nk. politrukkiset hutkijat Erkki Tuomiojan säestäminä halveerasivat Marskiamme, jonka syntymästä on nyt 150 vuotta. Siis voi tätä turmeluksen määrää!!!! On meillä syytäkin pahoittaa mielemme!

  Tykkää

 2. Oijoi sitä psyykkistä hullunmyllyä kun saisi ’vasemmistolaiset’ ymmärtämään olevansa korporaatioiden likaisen työn tekijöitå, ja radikaaliarabit ymmärtämään olevansa siionistijuutalaisten hyödyllisiä hölmöjä. Nämä on muutenkin niin kädettömiä oman eksistentiaalisen ahdistuksensa kanssa, että kaikenlainen epämukava asiantila torjutaan agressiolla ja väkivallalla. Entä kun ne tajuaisi että ne ketä luulevat vastustavansa, on heille tuon totuudenkuvan syöttänyt ja ohjaa heitä tähän toimintaan?

  Logiikka on NATO – OTAN. Sota on rauhaa. Musta valkoista. Tietämättömyys voimaa. Orjuus vapautta.

  Tykkää

 3. Vasemmistolaiset huivit naamalla riehuu sielä,ne on niin polosia että hävettää olla julkisella paikalla ilman naamaria.

  Tykkää

 4. Joko Löveeni kävi suremassa moskeijan raunioilla, josta niin moni hieno sankari on lähtenyt maailmalle raiskaamaan lapsia? Äkkiä sinne, ellet ole jo!

  Tykkää

 5. Kuka maksaa vassareiden rähisijöiden matkat Suomesta Göteborgiin ja takaisin ? Ilmaista se lysti ei ole. Miksi vassarit tunkee itsensä aina muka vastamielenosoittamaan ? No, omat bileet on tietty tylsät ja riehuminenkin jää vähemmälle. Julkisuus on kuitenkin aina varmaa molemmille kun punakone ryntää maisemiin. Parempi jos pysyisivät poissa.

  Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: