Malmössä ammuskeltiin yöllä – kaksi tehohoitoon

0

screenshot_20170927_093538

Malmön Rosengårdissa oltiin taas viime yönä sotajalalla. Kuuluisalla Ramelsin tiellä ammuttiin kahta miestä.

Tapahtumat alkoivat heti puolenyön jälkeen kun hätäkeskukseen tuli useita soittoja, että alueelta kuului useita laukauksia. Kun poliisipartiot pääsivät paikalle, löydettiin kaksi haavoittunutta miestä. Toinen makasi kentällä jalkoihin ammuttuna ja toinen löytyi viereisen talon rappukäytävästä. Miehet olivat tajuissaan. Vammat olivat vakavia, mutta eivät hengenvaarallisia.

Poliisi eristi suuren alueen ja aloitti teknisen tutkinnan mm. koirien avulla, jotka yrittivät jäljestää tekijöitä. Lisäksi lähitalojen asukkaita yritettiin puhuttaa.

Aamuun mennessä ketään ei oltu otettu kiinni epäiltynä teosta. Tapahtumaa tutkitaan törkeänä pahoinpitelynä.

14 thoughts on “Malmössä ammuskeltiin yöllä – kaksi tehohoitoon

  1. Jokakertainen toteamus ”Aamuun mennessä ketään ei oltu otettu kiinni epäiltynä teosta” on tietysti aika koominen. Tiedä sitten onko sillä mitään merkitystä saadaanko joku Muhammed otettua kiinni vai ei – siellä on jo Ahmed, Mahmud ja Mohammed valmiina jonossa tulittelemaan. Että jos jokin alue on päästetty pois viranomaisten käsistä niin, ettei alueella kyetä edes poliisiasemaa rakentamaan, niin voisi kenties antaa alueen itsekseen pirskahdella ja poreilla ja pöhistä ja antaa kunnollisten perheenisien ja -äitien säilyttää terveytensä. Jos Ibdullah kokee tarpeelliseksi polttaa Abdullahin auton, niin polttakoon – turha kai sitä varten on lähettää Peteriä kivitettäväksi.

  2. Olisi mielenkiintoista tietää mikä on keskiverto-kantaruotsalaisen rehellinen mielipide maansa tulevaisuudesta. Ajatteleeko tavallinen ihminen että hänen maansa on

    1. Matkalla kohti tuhoa
    2. Maassa on joitain ongelmia, mutta tulevaisuus on melko siedettävä
    3. Ei ajattele asioita lainkaan
    4. Näkee monikultin olevan avain taivasten valtakuntaan, kultaan sekä mirhamiin

    Julkisestihan kukaan ei kerro oikeaa mielipidettään. Ja eliittihän elää omassa kuplassaan.

    1. Ja muistaakseni SubTV:llä esitettiin joku amerikkalainen talkshow, jossa oikein ilkamoitiin Ruotsin ”ei mitään tapahtunut”-aiheelle. Kyseessä tietty nauhoitus ja varmaan uusintakin, mutta heti Mersuajelun jälkeen esitettynä meni katsontakieltolistalleni.

  3. Hauskasti näkyisi Rosengårdin tienimistössä olevan Ruotsin suurvalta-ajan eliittiä esillä (esim. https://sv.wikipedia.org/wiki/Ramel). Onkohan Rameleita ollut mukana Wienin piirityksissä muslimivalloittajia kukistamassa? Niin tai näin, viimeisen sanan taitavat saada muslimit: viimeistään kantisten jäädessä vähemmistöön Malmössa, Ramels vägin nimi vaihtuu ”sopivampaan”. ’Profeetan valtatie’ tai ’Moskeijan oikotie taivaaseen’ voisi olla hyvä, kun siinä näkyi moskeijakin olevan.

      1. Ramels väg ja Ramadan väg rimmaavat kivasti suvakin korvaan joten jälkimmäinen on varma valinta kotoutuksessa ja muslimien herkkien tunteiden varomisessa.

    1. Paskasta ei voi tehdä konvehtia- tai voi mutta kukaan ei sitä halua sanoo:

      Kreivit ja paroonit pyörivät haudoissaan kun nykyiset vapaaherrat käyskentelevät kuin kukot tunkiolla.

    1. Väestönvaihto kovassa vauhdissa. Eurooppa siirtyy kehitysmaa tasolla 50 vuoden sisällä. Amerikka, Kiina, Venäjä ajavat ohi kehityksessä nopeasti. Euroopasta tulee valtava kehitysmaalaisten ghetto jossa väkivalta ja terrori kukoistavat. Muutamat maat pitävät päänsä olla päästämättä maahansa tunkeutujia, kuten Puola.Viisaammat kantaeurooppalaiset valkoiset pakenevat juuri noihin turvavallisiin maihin koska saavat turvapaikan automaattisesti. Nuo edellä luetellut maat sulkevat rajansa ”Eurooppalaisilta” Onneksi olen jo kuollut kun pahin tapahtuu.

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.