Mainokset

Malmössä ammuskeltiin yöllä – kaksi tehohoitoon

screenshot_20170927_093538

Malmön Rosengårdissa oltiin taas viime yönä sotajalalla. Kuuluisalla Ramelsin tiellä ammuttiin kahta miestä.

Tapahtumat alkoivat heti puolenyön jälkeen kun hätäkeskukseen tuli useita soittoja, että alueelta kuului useita laukauksia. Kun poliisipartiot pääsivät paikalle, löydettiin kaksi haavoittunutta miestä. Toinen makasi kentällä jalkoihin ammuttuna ja toinen löytyi viereisen talon rappukäytävästä. Miehet olivat tajuissaan. Vammat olivat vakavia, mutta eivät hengenvaarallisia.

Poliisi eristi suuren alueen ja aloitti teknisen tutkinnan mm. koirien avulla, jotka yrittivät jäljestää tekijöitä. Lisäksi lähitalojen asukkaita yritettiin puhuttaa.

Aamuun mennessä ketään ei oltu otettu kiinni epäiltynä teosta. Tapahtumaa tutkitaan törkeänä pahoinpitelynä.

Mainokset

14 Comments on Malmössä ammuskeltiin yöllä – kaksi tehohoitoon

 1. Valtsu // 27/09/2017 10:06 // Vastaus

  Jokakertainen toteamus ”Aamuun mennessä ketään ei oltu otettu kiinni epäiltynä teosta” on tietysti aika koominen. Tiedä sitten onko sillä mitään merkitystä saadaanko joku Muhammed otettua kiinni vai ei – siellä on jo Ahmed, Mahmud ja Mohammed valmiina jonossa tulittelemaan. Että jos jokin alue on päästetty pois viranomaisten käsistä niin, ettei alueella kyetä edes poliisiasemaa rakentamaan, niin voisi kenties antaa alueen itsekseen pirskahdella ja poreilla ja pöhistä ja antaa kunnollisten perheenisien ja -äitien säilyttää terveytensä. Jos Ibdullah kokee tarpeelliseksi polttaa Abdullahin auton, niin polttakoon – turha kai sitä varten on lähettää Peteriä kivitettäväksi.

  Tykkää

 2. Lärvi käy ja käsi heiluu // 27/09/2017 10:07 // Vastaus

  Eikä kukaan edes kuollut! Taas olleet tunarit asialla.

  Tykkää

 3. Olisi mielenkiintoista tietää mikä on keskiverto-kantaruotsalaisen rehellinen mielipide maansa tulevaisuudesta. Ajatteleeko tavallinen ihminen että hänen maansa on

  1. Matkalla kohti tuhoa
  2. Maassa on joitain ongelmia, mutta tulevaisuus on melko siedettävä
  3. Ei ajattele asioita lainkaan
  4. Näkee monikultin olevan avain taivasten valtakuntaan, kultaan sekä mirhamiin

  Julkisestihan kukaan ei kerro oikeaa mielipidettään. Ja eliittihän elää omassa kuplassaan.

  Tykkää

 4. Taitaa olla koko ammuslkelu vain kuvitelmaa. Kun trump kysyi mitä ruptsissa tapahtui eilen, niin nyt joukko ruotsalaisia valokuvaajia vastasi tekemällä näyttelyn: last night in sweden. Ei siellä mitään ammuslkelu ja ole http://www.hs.fi/kulttuuri/art-2000005383336.html

  Tykkää

  • Ja muistaakseni SubTV:llä esitettiin joku amerikkalainen talkshow, jossa oikein ilkamoitiin Ruotsin ”ei mitään tapahtunut”-aiheelle. Kyseessä tietty nauhoitus ja varmaan uusintakin, mutta heti Mersuajelun jälkeen esitettynä meni katsontakieltolistalleni.

   Tykkää

 5. Valtsu // 27/09/2017 11:41 // Vastaus

  Hauskasti näkyisi Rosengårdin tienimistössä olevan Ruotsin suurvalta-ajan eliittiä esillä (esim. https://sv.wikipedia.org/wiki/Ramel). Onkohan Rameleita ollut mukana Wienin piirityksissä muslimivalloittajia kukistamassa? Niin tai näin, viimeisen sanan taitavat saada muslimit: viimeistään kantisten jäädessä vähemmistöön Malmössa, Ramels vägin nimi vaihtuu ”sopivampaan”. ’Profeetan valtatie’ tai ’Moskeijan oikotie taivaaseen’ voisi olla hyvä, kun siinä näkyi moskeijakin olevan.

  Tykkää

  • Tötsä // 27/09/2017 14:14 // Vastaus

   Miten olisi ”Mokuttajantie”, ”Suvakin aukio” ja ”Tötterökatu”?

   Tykkää

   • Harjoitus tekee mestaajan // 27/09/2017 17:47 // Vastaus

    Ramels väg ja Ramadan väg rimmaavat kivasti suvakin korvaan joten jälkimmäinen on varma valinta kotoutuksessa ja muslimien herkkien tunteiden varomisessa.

    Tykkää

  • Paskasta ei voi tehdä konvehtia- tai voi mutta kukaan ei sitä halua // 27/09/2017 14:18 // Vastaus

   Kreivit ja paroonit pyörivät haudoissaan kun nykyiset vapaaherrat käyskentelevät kuin kukot tunkiolla.

   Tykkää

  • Väestönvaihto kovassa vauhdissa. Eurooppa siirtyy kehitysmaa tasolla 50 vuoden sisällä. Amerikka, Kiina, Venäjä ajavat ohi kehityksessä nopeasti. Euroopasta tulee valtava kehitysmaalaisten ghetto jossa väkivalta ja terrori kukoistavat. Muutamat maat pitävät päänsä olla päästämättä maahansa tunkeutujia, kuten Puola.Viisaammat kantaeurooppalaiset valkoiset pakenevat juuri noihin turvavallisiin maihin koska saavat turvapaikan automaattisesti. Nuo edellä luetellut maat sulkevat rajansa ”Eurooppalaisilta” Onneksi olen jo kuollut kun pahin tapahtuu.

   Tykkää

 6. Ututut! // 28/09/2017 13:52 // Vastaus

  Jo kolme murhaajaa samassa suvussa, saavat silti jäädä maahan kerta kerran jälkeen. Jopa Expressen alkaa ihmetellä:

  http://www.expressen.se/ledare/patrik-kronqvist/-det-ar-helt-orimligt-att-vi-inte-utvisar-fler-mordare/

  Tykkää

 7. Potilaiden turvallisuus on tärkeämpää kuin musujen mielistely // 28/09/2017 14:12 // Vastaus

  Muslimihoitajat kieltäytyvät noudattamasta Sosiaalihallituksen hygieniamääräyksiä ja hoitavat potilaita pitkähihaisissa puseroissa hihat täynnä pöpöjä jotka sitten leviävät ympäri sairaalaa ja saattavat viedä jopa potilaan hengen:

  http://www.dagensjuridik.se/2017/09/muslimsk-underskoterska-far-ratt-mot-sjukhus-hygienregler-klader-diskriminerande

  Tykkää

 8. Luultavasti joo // 28/09/2017 20:06 // Vastaus

  Koiraihmiset! Älkää missään nimessä jättäkö koiraanne kaupan eteen odottamaan. Nainen Luulajassa teki niin ja ”joku” koiravihaaja tuhosi sinä aikana koiran silmän potkulla tai kivellä. Tällaista ei tapahtunut koskaan 10-20 vuotta sitten mutta nyt tapahtuu…

  https://www.svt.se/nyheter/lokalt/norrbotten/ronja-forlorade-oga-efter-misshandel

  Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: