Mistä takavuosien Muhammed-pilakuvassa tarkastiottaen oli kysymys?

0

 

Tanskalainen päivälehti Jyllands-Posten julkaisia syyskuun lopussa 2005 pilakuvia profeetta Muhammedista, Muhammedin kasvot. Kuvien joukossa oli mm. Kurt Vestergaardin piirtämä maailmankuulu turbaanipommimies.

250px-Jyllands-Posten-pg3-article-in-Sept-30-2005-edition-of-KulturWeekend-entitled-Muhammeds-ansigt

Heti kuvien julkaisun jälkeen Tanskassa asuvat sotaa, vainoa ja kidutusta paenneet muslimit saivat raivokohtauksen. Useat islamilaisen maailman Tanskassa olevat suurlähettiläät lähettivät kirjelmän Tanskan tuolloiselle pääministeri Anders Rasmussenille. Muslimit vaativat pääministeriä keskustelemaan asiasta ja kuvien poistamista lehdistä. Pääministeri ei ottanut valtuuskuntaa vastaan vaan kertoi, että Tanskassa on lehdistönvapaus eikä pääministeri voi puuttua asiaan.

Tästä varsinaisesti alkoikin se suuri myräkkä.

Useat Tanskassa asuvat vaikutusvaltaiset imaamit matkustivat Lähi-itään. Heillä oli mukanaan kolme alatyylistä pilakuvaa, mutta näitä kuvia ei oltu julkaistu Jyllands-Postenissa. Valehtelevat imaamit siis tekaisivat itse koko jupakan. Imaamit esittelivät näitä kuvia islamilaisessa maailmassa ja kiihottivat muslimeja vihaan tanskalaisia kohtaan. Kuvia, joita ei siis oltu julkaistu Jyllands-Postenissa. Imaamit antoivat täysin ymmärtää, että Tanskalaiset ovat vihamielisiä muslimeja kohtaa. He kiersivät maasta toiseen kertoen tätä samaa tarinaa.

Tämän seurauksena islamilaisessa maailmassa levisi raivoaalto. Tanskan ja Norjan lippuja poltettiin. (Norja ei ollut millään tavalla mukana tapahtumissa!) Palestiinalaisalueilla Gazassa työskentelevät Skandinaavit joutuivat poistumaan aleueelta. Muslimit ympäri islamilaista maailmaa huusivat naamat punaisena kuolemaa tanskalaisille. Reaktio oli siis aivan suhteeton.

Tappouhkauksia ja pommiuhkauksia sateli Jyllands-Posteniin ja islamilaisen maailman arvovaltaiset imaamit kehoittivat terrori-iskuihin Tanskaa kohtaan. Syyrialaiset polttivat Damaskoksessa sijaitsevan suurlähetystörakennuksen ja olivat polttamassa myös Norjan lähetystöä, mutta poliisi esti toiminnan. Afganistanissa afgaanit tunkeutuivat rauhanturvaajien leiriin ja kaksi norjalaista loukkaantui. Tanska joutui sulkemaan useista islamilaisista maista lähetystöjään.

Pääministeri Rasmussen kertoi olevansa mykistynyt Tanskasa asuvien muslimien reaktioista. Hän sanoi, että ne muslimit, joille on annettu turvapaikka Tanskasta ja vapaus asua maassa, ovat nyt lietsomassa ympäri islamilaista maailmaa vihaa tanskalaisia vastaan.

Näin siis Muhammed-pilakuvajupakka lyhykäisyydessään. Juttu osoittaa hyvin kuinka matalaotsaista porukkaa muslimit tosiasiassa ovat. Naurettava jankutus rauhanuskosta on puhdasta valetta. Muslimit itse kiihottivat itsensä vihaan länsimaita kohtaan tekaistulla syyllä. Se osoittaa islamin perusluonteen.

 

Advertisements

About Pt-media.org toimitus

View all posts by Pt-media.org toimitus →

6 thoughts on “Mistä takavuosien Muhammed-pilakuvassa tarkastiottaen oli kysymys?

 1. Koko islamilainen maailma on kuin suoraan otettu Eläinten Vallankumouksesta (Orwell, Animal Farm). Vaikka kirjailija tuolloin 1940-luvun alussa viittasikin teoksellaan pääasiassa stalinismiin, niin se kuvaa tänäkin päivänä erittäin hyvin mitä hyvänsä totalitaarista liikettä, missä toiset ovat vain ”tasa-arvoisempia” kuin toiset. Eikä mistään muusta uskonnosta kuin islamista julisteta niin paljon hyvänuskoista puppua kuin islamista. Uskonnoista islam on ilman muuta se muita tasa-arvoisempi (totalitaarinen alistusjärjestelmä) josta ei pahaa sanaa voi, eikä saa sanoa.
  0  0
 2. Uskonto islam ei ole millään muotoa, koska curaanissa kehoitetaan tappamaan vääräuskoiset. Se on poliittinen alistusjärjestelmä, totalitäärinan sellainen.
  0  0
 3. Islam on aivovaurio, joka saadaan jo geeneissä. Ei kyseistä mielisairautta oikein muutoin voi kuvailla. Rauhan kanssa sillä paskalla ei ole mitään tekemistä ja jos joku väittää olevansa ”maltillinen muslimi” tai tavanneensa sellaisen puhuu täyttä paskaa ja on samalla lähtökohtaisesti hengenvaarallinen ihminen.
  0  0
 4. Islam on vastenmielisen persoonan, joka ei onnistunut kauppiaana, kehittämä kultti jolla hän sai seuraajia tullakseen menestyksekkääksi rosvopäälliköksi ja ryöstääkseen paremmin menestyneitä kauppiaita.
  0  0
 5. ”Pääministeri ei ottanut valtuuskuntaa vastaan vaan kertoi, että Tanskassa on lehdistönvapaus eikä pääministeri voi puuttua asiaan.”
  – Näin pääministerin kuuluukin tehdä… Meanwhile in Finland ->
  Kai rakkaat lukijat muistavat mitä cuckold-Vanhanen teki tämän pilakuvajupakan yhteydessä 🙂
  0  0
 6. Muhammed pilapiirroskohu oli pelkkää etukäteen käsikirjoitettua valtapoliittista teatteria.

  Kaverini oli tuohon aikaan SDP:n sisäpiirissä ja sai paljon salaista tietoa jota ei lehdistä voinut lukea.

  Kaverini kertoi ETUKÄTEEN että kohta koko euroopassa alkaa lähi-idästä johdetut suuret muslimi mielenosoitukset joiden tarkoitus on pönkittää muslimien valtaa, osoittaa heille itselle ja meille kuinka paljon heillä on valtaa, ja euroopan poliittiset johtajat painetaan polvilleen muslimien edessä.

  Kysyin sitten kaveriltani että mikä on muslimien mielenosoitusten ja vallan-näytön aihe? Kaverini vastasi että aihetta ei ole vielä päätetty. Muslimit seuraavat tilannetta, ja tulevat ottamaan minkä tahansa keppihevosen, jolla sitten ratsastetaan koko eurooppa polvilleen.

  Minusta koko juttu kuulosti täysin absurdilta ja uskomattomalta. Mutta kaikki toteutui täsmälleen niinkuin SDP:läinen tuttuni oli ETUKÄTEEN sanonut jo viikkoja etukäteen.

  Eturivin poliitikot siis tiesivät ETUKÄTEEN millainen lähi-idästä johdettu muslimi teatteri ja vallan-näyttö on tulossa, mutta omat poliitikkomme osoittivat taas kerran huonoa (täysin ala-arvoista) johtajuutta vajoamalla polvilleen lattialle anteeksi pyytelemään, -juuri niinkuin lähi-itäläiset muslimijohtajat olivat tarkoittaneetkin.

  Ottelun tulos: Lähi-itä voitti 100 – Eurooppa hävisi 0
  0  0

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.