Södertäljeen odotetaan viikonlopuksi suuria autopaloja-poliisi nosti valmiutta

13

screenshot_20170928_184806

Södertäljessä on ollut viimeisen parin viikon aikana hyvin rauhatonta. Sotaa, vainoa ja kidutusta paenneet nuoret miehet ovat sytytelleet autoja ja roskakatoksia tuleen ja poliisia ja palomiehiä on näissä yhteyksissä kivitetty.

Uusruotsalaisten ongelmakäyttäytyminen näkyy erityisesti Fornhöjdenin, Ronnan ja Hovsjön alueella. Esimerkiksi tiistai-iltana poltettiin Fornhöjdenissä kuusi autoa ja useita jätekontteja. Jokaisen sammutustyön yhteydessä viranomaiset joutuivat kivityksen kohteeksi.

Sunnuntaina yritettiin Hovsjössä sytyttää koulu tuleen. Automaattihälytin pelasti koulun täystuholta. Palomiehet joutuivat kuitenkin sammuttamaan paloa ristitulituksessa. Uusruotsalaiset ampuivat palomiehiä ilotulitusraketeilla ja heittelivät kivillä.

Koulun lisäksi poltettiin kymmenkunta autoa. Poliisi otti tässä yhteydessä kiinni viisi henkilöä epäiltynä tuhotyöstä.

Maanantai-iltana Ronnassa poltettiin kymmenkunta autoa ja viisi roskakonttia. Lisäksi kaduille heitettiin palavaa tavaraa, mm. auton renkaita. Lisäksi yritettiin sytyttää päiväkoti palamaan, mutta siinäkin automaattihälytys ja palokunnan nopea toiminta pelasti koulun porohommilta. Södertäljeen hälytettiin illaksi vara-apuna naapurikuntien palonsammutusyksiköitä.

Poliisi on panostanut nyt tulevaa viikonloppua varten alueelle useita mellakkayksiköitä ja palolaitoksen kanssa ollaan valmistauduttu tilanteen eskalisoitumiseen lähipäivien aikana. Seurataan tilannetta.

Södertäljessä on poltettu kuluvan vuoden aikana noin 200 autoa.

KOMMENTTI: Miten autopalot saadaan loppumaan? Heti, kun uusruotsalaiset vanhemmat sanovat lapsilleen, että autoja ei saa polttaa.

 

Advertisements

6 thoughts on “Södertäljeen odotetaan viikonlopuksi suuria autopaloja-poliisi nosti valmiutta

  1. Saas nähdä pidätetäänkö Pohjoismaisen vastarinnan jäseniä jo lentokentillä ja satamissa sen vuoksi että pelätään heidän sytyttävän autoja tuleen? Toisaalta, he ovat matkalla Göteborgiin, joten pitäisi olla pitkät tulitikut. Ja tuubista suojaväriä kasvoihin.

    1. Pahimpia fasisteja on juuri nuo jotka itseään antifasisteiksi tituleeraavat.

  2. Näitähän voi ennustella jo hyvinkin ruotsistanissa.
    Odotettavissa ensi viikon torstaista perjantaihin, autopaloja todennäköisesti palaa 30-50 kpl.
    Viikonlopun sää aurinkoista,tyyntä ja lämminta noin 22-25 astetta,odotettavissa kova raiskausaalto,raiskaukauksia tulee olemaan 20-50 kpl. Myös joukkoraiskaukset ovat todennäköisiä.

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.