Tallinnan EU-puheenjohtajakokous tukkii koko Tallinnan keskustan pariksi päiväksi

12
22008482_10155580438991093_4806241023141699882_n
Unkarin pääministeri Vikrot Orban saapui iltatuimaan Tallinnan lentokentälle.

Tallinnassa pidettävä EU-puheenjohtajakokous vaikuttaa ja näkyy Tallinnan keskustassa. Useita kokonaisia katuja tullaan sulkemaan ja varsinkin autoliikenne saattaa virolaisten uutisten mukaan pysähtyä useiksi tunneiksi perjantai-iltaan asti.

Satamasta ja satamaan voi olla mahdotonta päästä autolla, joten jos on aikeissa viikonloppuna tulla Tallinnaan autolla, kannattaa ottaa asia huomioon. Liikenne lentokentän suuntaan Tartun maantiellä on pysähdyksissä koko viikonlopun ja perjantainakin länsipuolella on varmasti isoja ruuhkia, koska useat delegaatiot menevät Saku Suurhalliin konserttiin. Lisäksi monilla kaduilla on pysäköinti kielletty ja sinne jätetyt autot hinataan pois.

 

ERR:in mukaan Tallinnassa on 800 poliisia ja muita erilaisia turvallisuustyöntekijöitä. Perjantaiksi on ilmoitettu myös yksi mielenosoitus, jossa protestoidaan Angela Merkelin maahanmuuttopolitiikkaa vastaan.

8 thoughts on “Tallinnan EU-puheenjohtajakokous tukkii koko Tallinnan keskustan pariksi päiväksi

  1. Viro on siis EU-puheenjohtajamaa jossa vierailee Euroopan johtajat ja jokin aika sitten USA:n varapresidentti Pence. Eihän impiwaaralainen rasistimaa, joka ei houkuttele tuhansia muslimeja löysällä sosiaaliturvalla, voi olla avoin ja kansainvälinen!!

  2. Orbanin ilme kuvastaa äimistystä. Taisi menna Helsinki-Vantaa ja Lennart Meri erehdyksessä sekaisin, eikä start ”deportations” älämölisijöitä ollutkaan vastassa. Ei taida tulla miekkariakaan hotellinsa edustalle. Kyllä hävettäisi, jos Suomeen tulisi.. siis mua.

  3. Tuonne pitäisi saada Orbanin kannatusmielenosoitus pystyyn ja tietenkin pyyntö saapua Suomeen puhumaan järkeä poliitikoille.

  4. Ei kai ole annettu pelolle valtaa. Olisivat kuin tavalliset ihmiset, terroristien iskujen pelko perseessä ja varuillaan että joku hullu huutaa allahia puukko tanassa ja veri roiskuu. Tätähän te Eurooppaan olette viime vuodet tuoneet ja sallineet joten olkaa kuin taavi tavalliset ja näytätte esimerkkiä.

  5. En huomannut mitään ruuhkaa Tallinnassa , kun siellä eilen autolla ajeltiin. Rauhallisen näköistä, kuten tavallisesti. Samanlainen rakennusbuumi menossa kuin Suomessa ja ruuanhinta noussut samalle tasolle, kuin Suomessa.

  6. Viktor! Tule ja pelasta Suomi ja Ruotsi! Haluamme liittyä Unkariin!

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.