Tanskan maahanmuuttoministeri julkaisi Muhammed-pilakuvan Facebookissa

0

Sag: Inger Støjberg

Tämän hetken  Skandinavian kuumin facebookkaaja on Tanskan maahanmuuttiministeri Inger Støjberg. Hän julkaisi Facebookissa päivityksen, johon liitti Kurt Westergaardin maailmankuulun Muhammed-pilakuvan.

Päivityksessä ministeri kertoo, kuinka Muhammed-pilakuva kuvastaa vapaata yhteiskuntaa. Se osoittaa, että olemme vapaa yhteiskunta, jossa kuka tahansa voi kritisoioda mitä tahansa, Støjberg kirjoittaa. Ministerin mukaan on sääli, että Viborgin museo ei halua näyttää Muhammde-kuvaa.

Støjberg kertoo pitävänsä Muhammed-kuvaa iPadinsa taustakuvanas. Loppuun Støjberg kertoo olevansa ylpeä maastaan ja sen vapaudesta.

– Meillä on vapaus uskoa juuri siihen jumalaan, johon haluamme, meillä on sananvapaus ja täydellinen sukupuolten välinen tasa-arvo.

Päivitys on saanut tuhansia jakoja ja 7,5 tuhatta kommenttia. Tykkääjien joukosta löytyy monia politiikkoja. Tosin kovin monia ruotsalaisia ja suomalaisia joukossa ei ole.

Muhammed-pilakuva aiheutti julkaisun jälkeen ympäri islamilaista maailmaa raivoisan reaktion kun muslimit huusivat naama punaisena kuolemaa vääräuskoisille ja tanskalaisten kaulan katkaisemista.

16 thoughts on “Tanskan maahanmuuttoministeri julkaisi Muhammed-pilakuvan Facebookissa

  1. Usein löytyy naisesta sellaista selkärankaa, jota ei miehisennä miehenä pidetyistä miehistä löydy.

   Oliskohan Suomessa tuomosia naisia?

 1. Tuleeko kaulan katkaisu varmasti olemaan rakkaudentyö? Kuolenko todella muslimien ylenpalttisen rauhan seurauksena? Ihanaa suorastaan, missä voi ilmoittautua?

 2. Sipilä lienee jo shokissa ja selvittyään pyytelee tilannetta anteeksi kaikilta tahoilta. Niinistö lahjoittaa fillarin kaikille Suomen muslimeille ja Halonen kääntyy islamiin. Muuten ollaan hiljaa, ettei kukaan tykkää kyttyrää, paitsi suurmoskeijaa saa kannattaa.

 3. Muhammed oli aavikolla näkyjä näkevä murhanhimoinen pedofiili raiskaaja.
  Sietääkin moisesta pilapiirroksia piirrellä.

 4. Ei kannattaisi sohia ampiaispesää. Nyt tuo hieno nainen saa tarkkailla selustaansa kahta kauheammin, varsinkin kun tietää mitä tuo kuva on saanut aikaisemmin aikaan muslimien keskuudessa.

  1. Jep! -Riskeeraa omaa turvallisuuttaan. Mutta tämän kaltaisia naisia tarvitsemme lisää, niinkuin K-kaupan Anna. -Kumma juttu, kun pohjoismaalaiset jäpikkäät (-politiikot ja muut loisia kantavat suvakit) ei tee mitään. Onkohan ukoilta mennyt kusi sukkaan, niinkuin heidän arabimiesystäviltään siellä Afrikan ja Arabian tuntumassa. Tarttee tulla Eurooppaan rähjäämään, kun ei ole pelkoa, että kaula katkeaa.

  2. Ilman tällaisia rohkeita ihmisiä, meidän muidenkin eurooppalaisten tarttee katella selustaansa, ja varsinkin eteensä, siis tulevaisuuteen. Jos tässä ruvetaan pyllistelemään Mekkaan päin, niin huonosti käy.

  3. Tämä nainen on ottanut huomioon muslimiterrorin,mutta ei aio antaa muslimeille päätösvaltaa siitä,mitä kuvia Tanskassa piirretään ja mitä ei.

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.