Skip to content
Mainokset

Örebron moskejapalosta epäilty on El-Salvadorista

screenshot_20170929_121309

Ruotsin mediakenttä on lopettanut lähes kokonaan Örebron moskeijapalon uutisoinnin. Verrattun parin vuoden takaisen Eskilstunan moskeijapaloon verrattavaa rumbaa ei ole ollut, olletikin, että jopa Kuningas Kaarle Kustaa kävi moskeijan raunioilla toteamassa, että tämä on surun päivä Ruotsille.

Todellakin, surun päivä Ruotsille, yksikään palon osapuoli ei ole ruotsalainen. Ei uhri eikä tekijä, mutta lasku lankeaa ruotsalaisille.

Teosta epäilty on El-Salvadorin kansalainen Cristian Alexander Soriano Figueroa, synt. 11-04-1997. Mies vangittiin Örebron käräjäoikeudessa epäiltynä törkeästä tuhopoltosta (moskeija) ja viikkoa aikaisemmin tapahtuneesta valmistelusta tuhopolttoon. Figueroalla on pitkä rikosrekisteri Ruotsissa, kaikkea huumausaineista pahoinpitelyihin.

Miksi media siis lopetti asiasta kirjoittelun kuin seinään, vaikka kyse oli mediakentän mittapuun mukaan todella suuri tapahtuma? Tietenkin siksi, että tekijä ei ollutkaan kantaruotsalainen rasistinatsi vaan ulkomaalainen henkilö. Epäilyllä ei ole ihan sellaista kunniakansalaisen asemaa kuin kehitysmaista tulleilla muslimeilla. Mutta toisaalta jutussa ei ole enää mitään kerrottavaa, koska natseja ei saatu roviolle.

 

 

Mainokset

9 Comments »

 1. Ruotsissa näköjään ei muutu kansalaisuuden saannut ruotsalaiseksi kuten Suomessa.
  Norsunluurannikolta kotoisin on Hs:n mukaan suomalaismies. Norjassa tappanut turkkilainen on on suomalaismies, somalilainen, joka pyrki presinentiksi Somaliaan on suomalaisnainen jne.

  Tykkää

  • Suomessa ihquun monikulttuurisuuteen kuuluu myös monihenkilöllisyys, monisukupuolisuus, moniavioisuus jne.
   Viimeisin hittituote on monikansalaisuus – Sellon kirjastosta voi viimeisen ruotsalaisdekkarin lisäksi hankkia uuden ”puhtoisen” afgaanipassin vaikka joka käynnillä jos entisellä nimellä on kertynyt painolastia…

   Tykkää

 2. Siitä ei maansuru syvene, kun moskeija palaa. Ikävästi jäi kliimaksi puuttumaan, kun tekijä ei ollut Himmler, eikä edes rasvakeitin vaan – mikä on pahinta koko asiassa – ihastuttavan etnisesti värisevä Rikastus! Kehen helvettiin turhauma nyt puretaan? Nyt etsimään jotain kiertotietä, mistä löydetään Åkesson jos ei suoraan niin ainakin moraaliseen vastuuseen!

  Tykkää

 3. Etelä-Amerikkaan pakeni paljon natseja WW2 loppupuolella, ehkä myös El-Salvadoriin suunnisti jokunen? Voi siis löytyä natsikytkös, mutta ei hutkita, vaan tutkitaan ensin.

  Tykkää

 4. Itseasiassa hyvin moni niin ”normaalimatu” kuin haittamatukin on yhtä suivaantunut musuttamiseen kuin rasse-nasse-fasse- kantapeikotkin. Musutouhut roiskuvat kaikkien siirtolaisten päälle ja lisäävät negatiivista suhtautumista niihinkin jotka eivät sitä ansaitse. Myös se, että kaikki sympatiat ja apurahat tuntuvat menevän musulaariin, ei miellytä välttämättä latinojätkää.

  Tykkää

 5. Taitaa kaikki ruotsiintunkeutujat itsekin tajuavan että liika on liikaa. Liian paljon jengii niin se on kaikilta pois. Ei valtaosa Ruotsin muslimeista mitään vitun kalifaattia tai sharialakia halua, ne haluavat ilmaiset kämpät autot ruoat viinat pillut ja ravintolakäynnit. Jopa muslimi tajuaa että ruotsalaisten fyrkat loppuu kun maahan ryntää satoja tuhansia sossumuslimia vuosittain. Sit ne rupee tappaa toisiaan.

  Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: