Uppsalan Gottsunda-Valsätrassa huikea syyskuu-kymmeniä autoja poroksi

12

brand-bandstolsvagen-jpg

Uppsalan Gottsunda-Valsätran ongelmalähiöt ovat muutamassa vuodessa noussut yhdeksi Ruotsin top-listalle kun puhutaan ongelmista. Kuluneen syyskuun viimeiset pari viikkoa ovat olleet aika haipakkaa.

14.9. Nuorukaiset sytyttivät useita autoja palamaan. Yhdellä ja samalla kadulla oli kolme eri palopaikkaa, joissa paloi yhteensä kymmenkunta autoa. Kun palolaitos saapui ensimmäiselle palopaikalle, arviolta 10 henkilön joukko hyökkäsi palomiesten kimppuun lasipulloja ja kiviä heitellen.

Samana yönä Utryckning Uppsala-nimisen järjestön (vrt. esim. Tilannehuone tms) kuvaajaa kivitettiin ja kuvaajan autosta puhkottiin renkaat.

15.9. Kaksi erillistä autopaloa. Poliisin saapuessa ensimmäisenä palopaikalle heitettiin heitä kohti isoja kiviä ja ainakin yhdestä poliisiautosta rikottiin ikkunat.

17.9. Busseja kivitettiin ja paikallisliikenne lopetti toistaiseksi alueelle liikennöinnin.

19.9. Miestä ammuttiin keskellä katua. Kun poliisi saapui paikalle niin se joutui perääntymään kivityksen takia. Ammuttu uhri makasi kadulla.

21.9. Mies heilui aseen kanssa yleisellä tiellä. Iso poliisioperaatio.

26.9. Neljä erillistä autopaloa, jossa kussakin palo 1-3 autoa. Romun määrä vähintään siis kymmenen autoa.

27.9. Busseja kivitettiin. Liikennöinti lopetettiin toistaiseksi.

28.9. Bussien kivitys jatkui. Liikennöinti lopetettiin tältäkin illalta.

6 thoughts on “Uppsalan Gottsunda-Valsätrassa huikea syyskuu-kymmeniä autoja poroksi

  1. Aiemmassa ketjussa joku sanoi hyvin, että kehitysmaalaiset todistavat kerta toisensa jälkeen olevansa kehitysmaalaisia. Ihmeellisempää on sitten se, että vaikka todisteet ovat kaikkien nähtävillä, niitä ei uskota. Että jos Suomen muslimivähemmistöstä löytyy sata terroristia tuhansien kilometrien päähän, niin silti islam on ihanan moniarvoista ja moskeijat mainioita integroijia ja monikulttuurin todentajia. Ja eikö monikulttuurisuus ja integraatio sulje toisensa pois? Ei taas tajua.

  2. Ruotsin ”rikastus” on hyvässä vauhdissa. Ja Ruotsalaisten päät painuvat koska humanisuus on politiikkojen käsissä ja koska ruotsalaiset eivät ole vielä kokeneet mitä on olla vieraan miehittäjän uhan alla. Suomi on tämän kokenut 39-44. Onko siitä jo liian kauan koska Suomi apinoi jo kovaa vauhtia Ruotsia. Äänenpainot ovat myös Suomessa huolestuttavia kokoomuksen, keskustan ja vihreiden suunnalta. Hävetkää saatana.

  3. Tulee musuille kotoinen olo, kun meno on samanlaista kuin kotikulmilla Beirutissa, Gasassa jne. Koti-ikävähän vaivaisi pahasti partalasia, jos olot olisivat kuin ennen invaasiota Ruåtsissa. Peräti tylsää, lun olisi vain slussenin sissit siltojen alla.

  4. Nää isojen kaupunkien lähiöt on ihan omissa sfääreissään, mutta Etelä- ja Keski-Ruotsissa alkaa olla lähes kaikki yli 50 000 asukkaankin kunnat rikastettu keppostelevilla moniosaajilla. Ihanan monikulttuurista!

  5. Niin siinä käy kun serkut nussii toisiaan.

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.