Uppsalan torstai-iltaa vietettiin kivittämällä paikallisbusseja

0

genrebilder-uppsalabuss-

Uppsalan ongelmälähiöissä vietettiin torstai-iltaa kivittämällä liikenteessä olevia busseja. Paikallisliikenneyhtiö lopetti illan hämättyttyä liikenöinin Gottsundan ja Valsätran tietyille pysäkeille, koska autoja kivitettiin.

Yhtiön edustaja kertoi nettitiedotteessaan, että linja 3:lla on ollut suuria järjestyshäiriöitä. Autoja kivitettiin ja siksi liikennöitsijä päätti toistaiseksi olla ajamatta alueelle kuljettajien ja matkustajien turvallisuuden takaamiseksi.

Ilta 22.00 tilanne oli rauhoittunut ja poliisi päivysti alueella.

9 thoughts on “Uppsalan torstai-iltaa vietettiin kivittämällä paikallisbusseja

 1. Käsittääkseni kivittäjille ei tullut mitään sanktioita tai ongelmia. Eli toisin sanoen, kivittäjille annettiin viesti että busseja saa viskoa kivillä ilman että tulee seuraamuksia.

 2. Siis normi-ilta ,ei mitään erikoista ,tavallista kivienheittelyä ,ehkä tulevia keihäänheiton Ruåtsin tulevaisuuden toivoja..

 3. Bussit pitää panssaroida. Tietenkin kulujen säästämiseksi vain niillä linjoilla, jotka kulkevat tietyille alueille.

  Ajatelkaa mikä rasismikitinä siitäkin seuraisi…

  Keharit onnistuvat kerta toisensa jälkeen osoittamaan, että he ovat kehareita ja pysyvät kehareina.

  1. Ung I Sverige voisi järjestää kantiksille kivityskursseja, joka on oikeastaan heidän velvollisuutensa suorittaa. Ensimmäisen kerran ihmiskallon rusahdus voi tuntua ikävältä, mutta kohta se on jo mukavaa. Meissä kaikissa asuu moniongelmainen afgaani!

 4. Helvettiäkö sinne nyt ylipäänsä ajellaan? Siellä on oma valtio valtion sisässä, jossa on kaupat ja sosiaalitukiennostopisteet ja kaikki tarpeelliset kehitysmaaelementit – miksi sieltä täytyisi päästä mihinkään? Tai miksi sinne täytyisi päästä? Tai ehkä kerran vuodessa täytyy lähteä kotimaan lomalle, mutta yhteiskunta pääsisi halvemmalla kustantaessaan taksikyydit lentokentälle – sitäpaitsi taksi-Volvoon on vaikeampi osua kivellä.

 5. Päivällä kivitetään ja kun tulee pimeä ja osumatarkkuus huononee, poltetaan. Sitten voidaan taas kivittää kun tulipalot antavat valoa. Ihan loogisesti ajateltu rakettitutkijoilta.

  1. Jos rakettitutkijat päätyisivät pienen rakettimiehen joukkoihin maapallo olisi tuhottu muutamassa sekunnissa.

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.