Mainokset

Saako Pt-media Venäjältä rahaa?

Myös Pt-mediaa kohtaan ollaan esitetty ”venäjän trolli”-väitteitä.

Vastaamme yksiselitteisesti:

Pt-media ei ole millään tavalla venäläisrahoitteinen  media. Päinvastoin, sukumme miehet ovat olleet vuosina 1939- 1944 Neuvostoliiton vastaisella rajalla tappelemassa viimeiseen mieheen miehitystä vastaan. Äidinisä haavoittui talvisodassa olkapäähän osumasta luodista ja isänisä menetti puoli persettä ryssän ampumasta kranaatista. Molemmat miehet siirrettiin Karjalan kannakselle vuonna 1944, jolloin Suomen itsenäisyys oli hauraan langan varassa. Rintamalla olivat kaikki suomalaiset miehet, jotka asetta pystyivät kantamaan.

Joten, voin luvata, että kovin suurta Venäjäsympatiaa ei löydy siinä mielessä, että täältä taholta otettaisiin vastaan venäläisiä trolleja.

Mainokset

HUOMIO!! JOS KOMMENTOIT ÄLÄ KIRJOITA TAPPOUHKAUKSIA JA MUITAKAAN VÄKIVALTAFANTASIOITA. NE POISTETAAN. ÄLÄ MYÖSKÄÄN SOLVAA IHMISIÄ. KÄYTÄ HILLITTYÄ KIELTÄ. MAX. 1-2 LINKKIÄ, JOTKA LIITTYVÄT JUTTUUN. KIITOS TÄSTÄ

24 Comments on Saako Pt-media Venäjältä rahaa?

 1. Stulex Abido // 30/09/2017 19:03 // Vastaus

  No perinteinen valhemedia HS ja YLE etunenässä nyt löytää natseja, faccicteja, Putinin sukulaisia, trulleja ja trolleja kaikkialta ja kaikesta mikä tai kuka on eri mieltä marxilaisen mädätyksen ehdottomasta oikeellisuudesta.

  Eikä heidän harhaisuuttaan vähennä se, että ”tutkijoidensa” keihäänkärkenä huseeraa suonensisäisesti huimausaineita käyttäneet henkilöt. Kyseisten aineiden pitkäkestoinen käyttö kun tutkitusti aiheuttaa voimakasta paranoiaa, skitsofreniaa sekä äärimmäisiä pelkotiloja.

  Tykkää

  • Valtsu // 01/10/2017 17:44 // Vastaus

   Kyllähän näitä johanbäckmanneja löytyy, mutta on se maailma aika absurdiksi mennyt, kun kaikki jotka eivät palvo jotain persestanialaisia ja heidän uskoaan, ovat jotain Putin-faneja. Parhainkin asia muutetaan minuuteissa helvetilliseksi säädöksi ja sähellykseksi, jos se on keharimuslimeista kiinni. On vaan tyhmää maksaa toisten elämää häpyhuulileikkausmatkoja myöten.

   Tykkää

 2. Vittuuntunu Stadilainen // 30/09/2017 20:33 // Vastaus

  Minun mielestäni kaikki nuo Venäjä- ja muut syytökset kuvaavat vain ja ainoastaan globalistien ja suvakkien valtavaa epätoivoa. Ja tietenkin pyrkimyksiä yrittää vaihtaa puheenaihe ihan mihin tahansa muualle kuin itse asiaan.

  Olisi ollut kiva nähdä näihin Venäjäsyytöksiin ja muihin kerrankin edes yksi todiste. Tässäkin vain toiselta osapuolelta vaaditaan pitäviä todisteita.

  Mutta sanotaan kuitenkin näin: minulle kelpaisi mieluummin sotilas- ja valtioliitto Putinin kanssa kuin impotentin ja suuntansa menettäneen Eurostoliiton ajama islamisaatio. Kahdesta pahasta on joskus pakko valita se pienempi ja tässä tapauksessa valinta on helppo – kuten sotienkin aikana.

  Tykkää

  • Qroquius Kad // 30/09/2017 21:41 // Vastaus

   Eikö kuitenkin paras vaihtoehto olisi kolmas, eli itsenäisten kansallisvaltioiden sotilas- ja talousliitto Visegrádin Unioni, jonka EU:hun kyrpiintyneet Unkari, Tšekki, Slovakia ja Puola perustavat kutsuen mukaan alkajaisiksi niin Baltian maat kuin Itävallan, Tanskan ja miksei Britanniankin?

   Eihän tällaista unionia toki ole olemassa eikä ehkä näköpiirissäkään, mutta takuuvarmasti sitä ei ole koskaan, ellei sen perustamisen eteen toimita. EU-eliitti ainakin tekee koko ajan omaa osaansa uutterasti uhkaillen ja solvaten Visegrád-maita siitä, että nämä kieltäytyvät nyt ja vastakin ottamasta kaduilleen tuhoa kylväviä muslimimaahantunkeutujia.

   Koska Merkele saa jatkaa Saksan päämerkeleenä, on odotettavissa hänen sekä Ranskan presidentti Oidipuksen ja Juoppojunkkerin taholta yhä röyhkeämpää Visegrád-maiden itsenäisyyden loukkaamista. Ensi vuoden aikana voidaan ehkä jo nähdä siirtyminen sanoista tekoihin yrityksenä ryhtyä afro-, arabi- ja afgaanimuslimien pakkosiirtoihin Visegrád-maihin.

   Enpä usko niiden onnistuvan. Brysselillä ei ole takanaan sellaista väkivaltakoneistoa, jolla voisivat pakottaa fyysisesti. Taloudelliseen kiristämiseen saattaa sitten tulla varsin nopea vastaus Visexitin muodossa. Mikä olisi toivottavaa!

   Tykkää

   • Vittuuntunu Stadilainen // 30/09/2017 21:54 // Vastaus

    ”Eikö kuitenkin paras vaihtoehto olisi kolmas, eli…”

    Joo, ilman muuta. Tarkoitin vain vittuilla noille syyttäjille, että heidän on turha tarjoilla mitään Venäjä-uhkakuvia kun heidän oma tulevaisuudenvisionsa on määrättömästi huonompi.

    Lopputekstisi on täyttä asiaa ja todellakin, EU:ta tuskin pelätään missään, se on osoittanut totaalisen munattomuutensa ja passiivisuutensa jo monella tapaa, eikä vähiten jättämällä rajansa valvomatta ja sopimuksensa täyttämättä.

    Tykkää

    • Hartsa Eestistä // 01/10/2017 09:29 // Vastaus

     Visegrádin Unioni olisi tietenkin paras, mutta nykytalouden perustana toimivan RAHAUSKON lähtökohtatekijät ovat ko. unionissa hieman heikot, joten Venäjän valtioliitto on uskottavampi tulevaisuuden pelastus.

     Sallitte pikku koulutuksen nykymaailman kaikkein tärkeimmästä uskonnosta ja strategisesta ”salaisuudesta” :

     Teollinen suorituskyky (sis. infran, innovaatiot ja koulutuspohjan) + kansalliset luonnonvarat (omistuspohja oltava kansallinen) + uskottava armeija (edes alueellisesti uskottava) + keskiluokan halukkuus ”ostaa propaganda” l. vaihtaa työpanoksensa luotuun rahaan (elättää valtiokoneisto, työhaluttomat tai -kykenemättömät) = RAHAN USKOTTAVUUS

     Tykkää

 3. Puosuvaari // 30/09/2017 20:41 // Vastaus

  Minä taas sanoisin, että kunpa saisikin. Olisi Putin niin reilu mies, että maksaisi vääryyksistä joihin Suomi aikoinaan rauhansopimuksessa joutui.
  Ja ihan totta, toisaalta tuntuu, että tämä EU-hulluus ylittää jopa itänaapurin hulluuden.

  Tykkää

 4. Yksi saa käskynsä tontuilta, toinen uskoo ammattiarmeijan olevan perässään…

  Joku randomi näki polttopullonatseja juoksentelemassa nurkissaan…

  Kaikille noille on yhteistä, ettei ne ymmärrä hakeutua hoitoon ja niitä jopa kannustetaan eri tavoin sekoilemaan yhä pahemmin.

  Tykkää

 5. Puosuvaari // 30/09/2017 21:11 // Vastaus

  Ja jossain Tuonen Joutsenen kanavalla streamattiin viisaasti myös siitä, että kaikki vähänkin isänmaalliset tai maahanmuuttokriittiset elävät ”rinnakkaistodellisuudessa”. Kyllä siinä riitti kvasitutkimusta ja nauramista. Piti lähteä Solvallaan pelaan hevosia, tuhat kertaa enemmän järkeä kuin tuossa trolliesitelmässä sananvapauden ”rajoista” vaikka rahat menivätkin…

  Tykkää

 6. Syytäkin olla ylpeä noista miehistä ja naisista // 30/09/2017 21:19 // Vastaus

  Ei ollut herkkua niille, jotka kieltäytyivät myymästä maataan. Takasivat myös oikeuden puhua paskaa.

  Tykkää

 7. Pekka Hellsten // 30/09/2017 21:31 // Vastaus

  Mielelläni uskoisin sinua, mutta miksi sinä sitten kaveeraat tämän oululaiskaksikko Lokka/Wiik kanssa. Monista Tiinankin kirjoittamista jutuista tykkään, mutta Junes kehuskelee Krimin miehitystä. Se kertoo jo paljon. Ja parivaljakko esiintyy MV/suomi ensin -porukoissa, jotka ihan varmuudella on ruplarahoitteisia. Niin että siksi olen Tajunkin suhteen epäluuloinen, vaikka sivustoasi vakituisesti luenkin.

  Tykkää

  • Vittuuntunu Stadilainen // 30/09/2017 23:18 // Vastaus

   Eikä tietenkään mitään todisteita väitteille, taaskaan.

   Alkaa tuntua, että kaikki jotka joutuvat näiden putinistiväitteiden kohteeksi ansaitsevat erityisesti tulla kuulluksi. Eihän heidän kimppuunsa käytäisi, ellei heidän viestinsä suunnattomasti häiritsisi vastustajia.

   Pitäiskö itsekin alkaa Venäjä-trolliksi ihan vittumaisuuttani? Nämä pellethän oikein tarjoilevat itsensä hopealautasella omenat suussa!

   Tykkää

 8. Rahantuloa ei voi välttää // 30/09/2017 21:58 // Vastaus

  Itsekin julistaudun rasistiksi, fasistiksi ja umpinatsiksi, jos saan seitsemän selkärepullista ruplia. Ihana rikastua lopullisesti. Ensitöikseni vaihdan vanhan autokotteroni. Ja riittäähän tätä listaa joulupukille nyt, kun rahoitus ei ahdista.

  Tykkää

 9. Isoisällä in neljä vaimoa- lastenkirja 3-6- vuotiaille // 30/09/2017 23:20 // Vastaus

  Mielummin rahat Putinilta kuin tämän lastenkirjan myynnistä:

  http://www.friatider.se/3-ringar-ska-l-ra-sig-om-islam-och-polygami-farfar-har-fyra-fruar

  Tykkää

 10. Taju ei ryssi // 01/10/2017 00:00 // Vastaus

  Luulenpa, ettei ole edes oikea pesunkestävä kommunistikaan. Mikä lie?

  Tykkää

 11. Muslimit ja Soros eivät rahoita ketään eikä mitään! // 01/10/2017 00:32 // Vastaus

  Joo, siis maahanmuuttovastainen (kuten itse) voi olla vain, jos on Putlerin ja/tai Bätmänin sponssaama? On mahdottomuus, että maailmankuva olisi ihan oma?

  Tykkää

 12. Ne, jotka selittävät Suomessa esiintyvän mokutusvastaisuuden olevan Putin masinoimaa, ovat kykenemättömiä keksimään mitään muuta syytä. Muitakin selityksiä löytyisi, mutta ne eivät tue suvakki-ideologiaa, joten tosiasiat saavat väistyä.

  Tykkää

 13. PT-media on sitä informaatiovaikuttamista, sanoisivat hybirdi,kyber (hienoja nimiä ja mitä niitä nyt onkaan), tahot ja vainoharhaiset tiedustelu ihmiset. Näkevät uhkia jopa sänkyjensä alla kun menevät illalla nukkumaan. Kaikki eri mielipiteitä harrastavat tahot ovat niputettu samaan näiden hienojen tiedustelutermejä käyttävien tahojen toimesta. Maahanmuuttovastaisuus, monikulttuurisuuden vastustaminen, jopa ”väärin äänestetty” vaalitulos on joku ulkovallan kyber hyber operaatio. Eli ensin luodaan itse uhka ja sen jälkeen torjuaan sitä itse tehtyä uhkaa. Pidetään suureleisiä suuren salaperäisyyden verhoamia tiedotustilaisuuksia joissa tuodaan esiin miten HE ovat torjuneet vakavan yhteiskuntaa uhkaavan operaation ulkovaltojen taholta. Sitä uhkaa ei koskaan tarkemmin kerrota koska se vaarantaisi hienot työkalut. Hallituksen ministerit ja kansanedustajat ovat suu ymmyrkäisenä ihastuksesta ja lupaavat taas lisämiljoonia tälle taholle.Perustetaan kovapalkkaisia johtajien lisävirkoja ja henkilökuntaa rekrytoidaan valtavia määriä.

  Tykkää

 14. Puosuvaari // 01/10/2017 09:11 // Vastaus

  Kaikki jotka ovat ”eri mieltä” elävät siis tutkivan journalistin mielestä ”rinnakkaistodellisuudessa”. Eikö tämän vihervasemmiston ideologia (=mielipidetyrannia) ala muistuttamaan jo Pohjois-Koreaa? Kiinassakin taidetaan olla jo suvaitsevaisempia..

  Tykkää

  • ÄÄRI-Veetuuntunut ÄÄRI-Stadilainen // 01/10/2017 14:41 // Vastaus

   ”Kiinassakin taidetaan olla jo suvaitsevaisempia..”

   Ei olla. Kiina on poliisivaltio ja diktatuuri ilman mitään epäilyksiä. Jos lähdet siellä tosissaan sohimaan valtiota, katoat äkkiä jonnekin työleirille pitkäksi aikaa. Jotkut Tiananmenin protestoijat taitavat vieläkin istua teoista, joista täällä ei olisi saanut varmaan päivääkään linnaa.

   Ja siksi juuri ihmetyttääkin, että huolestuttavan monet tahot haluavat samaa meininkiä tännekin ”vihapuheen” perusteella.

   Tännekin halutaan Venäjän kaltaisia ”ekstremismilakeja” (tuota sanaa on jo alettu käyttämään Suomessakin) tai Turkin ”Turkkilaisuuden vastaisia tekoja” estäviä ympäripyöreitä lakeja, joilla lähes kenet tahansa voidaan tuomita pitkiksi ajoiksi.

   Millä tavalla tällainen hysteerinen liioitteleva uhkakuvien maalailu eroaa noiden maiden tilanteesta? Turha leikkiä mitään länsimaista demokraattista oikeusvaltiota jos ajetaan tismalleen samoja keinoja kuin em. roistovaltioissa!

   Ja oudoimpia piirteitä tässä on se, että historiasta huolimatta näitä haluavat nimenomaan vasemmisto ja jopa median edustajat! Mitään ei olla opittu.

   Tykkää

   • Qroquius Kad // 01/10/2017 18:50 // Vastaus

    Mitä outoa siinä on, että vasemmisto vaatii valtion kontrollia yli kansalaisen? Sehän on vasemmiston perustavaa laatua oleva oppi:

    marxilainen vasemmistolaisuus eli sosialismi julistaa ihmisen olevan merkityksellinen ainoastaan yhtenä yhteiskunta-koneiston muodostavana rattaana. Jos se toimii huonosti. se joko korjataan tai heitetään pois korvattavaksi uudella varaosalla.

    Kristillinen vasemmistolaisuus eli kristillissosialismi ammensi oppinsa Uudesta Testamentista: Jeesus kehotti antamaan omasta ylimäärästään sille, jolla ei ole mitään, auttamaan muutenkin vähempiosaisia huomioiden erityisesti lapset (joiden satuttajille tarjoili myllynkiven kaulaan!) ja kehotti vielä kustantamaan tämän veroilla (Matteus 22. luku).

    Nationalistinen vasemmistolaisuus (eli fascismi ja kansallissosialismi) julistaa ihmisen olevan merkityksellinen ainoastaan joko fascismin tapaan valtio-organismin yhtenä soluna tai kansallissosialismin tapaan yhtenä kansalaisena osana Kansaa: mitä arjalaisempi Kansa, sen parempia kansalaisetkin! Ja toisinpäin: jos valtio-organismista löydetään syöpäsolu tai Kansasta siihen soveltumaton kansalainen, on molemmat välittömästi poistettava aiheuttamasta valtio-organismille syöpää tai Kansalle kansanpetturuutta.

    Kristilissosialismi kaatui varsin nopeasti marxilaissosialistien määrätietoiseen soluttamiseen. Kaikkien muiden vasemmiston ilmenemismuotojen käytännöt ovat, tai ainakin niiden pitäisi olla jokaisen varsin hyvässä tiedossa; näennäistä suvaitsevaisuutta julistava vasemmistoliberalismi ei todellisuudessa ole muuta kuin marxilaissosialismin tavoitteeseen pyrkivä toimintamuoto.

    Tykkää

 15. Mulla on yksi kaveri joka suorastaan vihaa ”ryssiä” ja en itsekään luota kyllä pätkän vertaa venäläisiin, mutta en nyt kyllä ihan vihaakaan. No tämä kaveri on hyvin amerikka myönteinen ja saan melkein riidan aikaiseksi aina kun kehotan katsomaan asioita joka suunnalta koska propagandaa syötetään joka suunnalta varsinkin tänä päivänä. Ja sanonta sen leipää syöt jonka lauluja laulat pätee hyvin. Itseä kiinnostaa mm. sotahistoria ja uskoin nuorempana kaiken mitä esim. toisesta maailmansodasta ”kerrottiin” voittajavaltioiden kertomuksissa ja filmeissä. Ei toki nekään kaikki valheita ole, mutta monia asioita jätetään myös kertomatta koska ne eivät palvele heidän etujaan.

  Joskus tulee manattu tätä internetin moskaa mutta sieltä kyllä löytyy asioita käsiteltynä monelta kantilta ja saa myös tietoa jos osaa olla kriittinen. Pahin asia on se kiihkomielisyys jonkun asian puolesta joka tekee kyllä äkkiä sokeaksi ja kuuroksi. Myös pienet salaliitto jutut ovat hyviä jos asiat on perusteltu juurta jaksaen ja on tehty työtä lähteiden ja todisteiden osalta.

  Uskon että vallassa olevat pelkäävät että tietoa vuodetaan yhä enemmän. Ennen internetin aikaa ihmisiä oli helppo hallita kun tiedon ja ”totuuden” sai jonkun puolueen johtamasta maakuntalehdestä. Maaseudulla maanviljelijöitä pidettiin sinä parempana väkenä, ainakin itse muistan niin. Köyhä kirvesmies ei ollut mikään, kuten sodan käynyt isäni. Ainakin ihmisten tietoisuus on lisääntynyt asioista joskin sen pilaa kiihko ja tappelu.

  Tykkää

 16. Vapaus on tärkeintä, ettei olla kenenkään ikeen alla // 01/10/2017 15:49 // Vastaus

  Onko se tavallista Suomessa mitä ex-ystäväni teki: ihaili Putinia vuosikaudet, se oli vain Putin, Putin joka paikkaan kunnes kävi ilmi ettei Putin diggaakkaan musuja. Silloin tuttavani kelkka kääntyi ja Putinista tuli paha, pahempi, pahin. Tämä täytyy olla jotakin vassarien propagandaa eli määräys on käynyt puolueelta että Putinia ei saa kannattaa koska mokuttaminen ja musuttaminen on tärkeintä.

  Tykkää

 17. Nyt Bingoon! // 02/10/2017 13:08 // Vastaus

  Paavollekin kyllä löytyy 84- vuotias bingovoitto jos kerran matupojallekin:

  View story at Medium.com

  Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: