Seuraa täältä Vastarintaliikkeen mielenosoitusmarssia Göteborgissa livenä

13

Vastarintaliikkeen mielenosoitusmarssi jatkuu Göteborgissa rauhallisena. Mukana hengessä…

Advertisements

6 thoughts on “Seuraa täältä Vastarintaliikkeen mielenosoitusmarssia Göteborgissa livenä

 1. Pohjoismaiden suurin nationalistinen liike. Ja armottomasti paras millä tahansa mittakaavalla mitattuna. 14/88

  1. Mitä muuta poliittista annettavaa liikkeellä on kuin ilmeinen vasemmistolaisuuden kriminalisointi ja ’mutakuonojen’ ja juutalaisten karkoittaminen/exterminointi?

   Ensin mainittu ei olisi niin paha, mutta kyllä nuo rotuopit ovat jo aikansa eläneitä.

   Vika on kulttuuritaustassa ja kenties keskimääräistä alemmassa älykkyysosamäärässä. Mutta ottaen huomioon, että afrikkalaistaustaiset saavat Amerikassa parempia tuloksia älykkyystesteistä, on syytä olettaa, että rodun merkitys ei voi olla ratkaiseva. Ja kun puhutaan keskimääräisestä älykkyysosamäärästä, unohtuu helposti, että kyllä afrikkalaisestakin rodusta löytyy huippuälykköjä.

   Jos vastarintaliike saisi poliittista valtaa, olisiko sillä sellaisia poliittisia taitoja, joita tarvittaisiin kansakunnan johtamiseen myös talouden alalla?

   1. ”Mutta ottaen huomioon, että afrikkalaistaustaiset saavat Amerikassa parempia tuloksia älykkyystesteistä, on syytä olettaa, että rodun merkitys ei voi olla ratkaiseva.” -> Parempia tuloksia kuin mitkä/ketkä? Neekerit Usassa ovat pelkkä jatkuva riesa ja ongelma. Rikollisuus ainakin on veressä näillä banaaneilla. Suomi muutenkin on ensisijaisesti etnisten suomalaisten maa joka ei tarvitse missään asiassa afrikkalaisia saati kebabbeja. Muut valkoiset ovat ok, ensisijaisesti heillekkin parempi vaihtoehto on tietysti oma kotimaa.

    En tiedä mitä tarkoitat exterminoinnilla, tietääkseni PVL:llä ei ole sellaisia suunnitelmia. Maastapoistaminen on perussettiä.

    Suosittelen tutustumaan PVL ohjelmaan, siellä löytyy kaikki vastaukset.

    1. Keskimäärin varmaan olet oikeassa mustien rikollisuuden yleisyydestä. Menestynyttäkin porukkaa kyllä riittää.

     On se jenkkilän musta väestö kuitenkin hieman eri settiä kuin mitä asuu esim Etelä-Afrikassa. Siellä se todellinen katastrofi on ollut ja pahempaan suuntaan mitä ilmeisimmin on koko ajan menossa.

     Afrikka se tulee olemaan muutenkin suurin ja pahin ongelma ihan jo parissa vuosikymmenessä. Sen takia kovemmat otteet ovat todellakin Euroopassa tarpeen. Riittävän suuren osuuden väestöstä on herättävä tiedostamaan tämä.

     Älykkyystesteissä Saharan eteläpuoleinen alkuperäinen afrikkalainen väestö saa (keskim) ilmeisen heikkoja tuloksia älykkyystesteistä. Kyseisten testien on sanottu olevan kulttuuriin sopimattomia. Tämä voitaisiin helposti todistaa vääräksi/oikeaksi nimenomaan kaikkein älykkäimpien yksilöiden avulla. Jos nimittäin älykkäimmät pärjäisivät yhtä hyvin kuin vastaavantasoiset ihmiset esim länsimaissa, tulisi selväksi, että kulttuurin erilaisuus ei vaikuta heidän menestymiseensä tällaisissa testeissä, vaan eron täytyy johtua todellisista eroista eri maanosien ihmisten välillä.

     Afrikkalaiset negridit saavat tietääkseni älykkyystesteistä huonompia tuloksia kuin Amerikassa jo vuosisatoja asuneet. Tämän täytyy viitata siihen, että muita tekijöitä kuin geneettiset on vaikuttamassa tähän eroon. Jotta tämänkaltaisen johtopäätöksen voisi tehdä, tulisi tietysti vielä varmistua siitä, että aineistossa verrataan vain geneettisesti sekoittumatonta ihmisryhmää.

     Jonkin verran hyväksyn muita etnisyyksiä joukkoomme. Näiden tulisi kuitenkin olla kelvollista porukkaa yhteiskuntamme kannalta. Kouluttamattoman erilaisesta uskonto/kulttuuritaustasta tulevan väen osalta mielipiteeni on tiukka ei. On jo nähtävissä, että heidän jälkeläisistäänkään ei tule mitään koodarineroja, vaan ongelmakimppu, joka turhaan syö yhteiskunnan voimavaroja ja heikentää kantaväestön turvallisuutta.

     Pidän kyllä peukkuja PVL:lle, jos tulee yhteenottoja vasemmiston kanssa. Muuten kansallissosialismi on kuitenkin hieman turhan radikaali aatesuunta meikäläiselle.

     Tietenkin kiinnostaa ottaa selvää mainitsemastasi ohjelmasta.

     1. http://www.vastarinta.com/kun-kulttuuri-ei-selita-henkiset-erot-rotujen-valilla/

      Ero on siinä että jenkkineekerit asuvat valkoisten rakentamissa yhteiskunnissa. Usa on monessakin asiassa hyvä/huono esimerkki mutta itse ainakin henk.kohtaisesti en missään nimessä haluaisi asua maassa jossa on vapaana +40milj neekeriä ja tuplasti toinen mokoma spikkejä(latinoja). Onneksi saa sentään asetta kantaa, ainakin vielä, siellä.

      Kuitenkin, kai tiedät että PVL ja kansallissosialismi on paljon muutakin entä pinnalla näkyvä maahanmuuton vastustus? PALJON muutakin. Se tarkoittaa kokonaan ajatustavan muutosta ja asennoitumista eri elämän aspekteihin. Sekin löytyy Vastarinnan sivuilta.

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.