Mainokset

Eillinen Göteborgin mielenosoitus sujui rauhallisesti

Göteborgin poliisi pitää onnistuneena eillistä voimannäyttöä Vastarintaliikkeen suuntaan. Ensin hallinto-oikeus rajasi tapahtuman luvan tuntiin. Sen jälkeen poliisi ohjasi kulkueen pienille sivukujille.

Konflikti syntyi kun poliisi lopuksi yritti estää kulkuetta jatkamasta sille osoitettua reittiä pitkin. Näin poliisi sai ikäänkuin syyn hyökätä kulkueen kimppuun. Muutamia mielenosoittajia kaadettiin katuun ja raudoitettiin.

Media on käyttänyt tätä poliisin provokaatiota oikeutuksena hyökätä rauhallisten mielenosoittajien kimppuun. Sen mukaan taktiikka oli oikea.

Tapahtuma keräsi paljon seuraajia ja uusruotsalaiset osoittivat kuka tosiasiassa hallitsee kaupungin katuja.

Mainokset

6 Comments on Eillinen Göteborgin mielenosoitus sujui rauhallisesti

 1. mike lake // 01/10/2017 19:16 // Vastaus

  Eikö poliitikot/poliisit ymmärrä mihin tämä kaikki tulee johtamaan.

  Tykkää

  • Qroquius Kad // 01/10/2017 21:16 // Vastaus

   Poliisit tietävät sen erittäin hyvin tuolla katutasolla. Päällystössäkin asia tiedostetaan, siellä vain turhan suurena tavoitteena on yleneminen mahdollisimman korkealle, eli politiikkaan. Ja se politiikan korkein johto on Sverigedemokraternaa lukuunottamatta monikulturismin saastuttama.

   Mutta silti: ei tarvittaisi muuta, kuin että Sverigedemokraternan kannattajat jytkäyttäisivät heille seuraavissa valtiopäivävaaleissa samanlaisen potin kuin unkarilainen veljespuolueensa Fidesz pokkasi vuonna 2010. Sen jälkeen nähtäisiin aivan erilainen Ruotsi kuin tähän asti!

   Siinä kaikki. Se on vain äänestäjistä kiinni, niin Ruotsissa kuin meiiläkin. Unkarilaiset sen ovat todistaneet ja todistavat edelleen.

   Tykkää

  • 🔚🔜 // 01/10/2017 22:19 // Vastaus

   Todellinen verilöyly NMRn ja antirassefassenasse- jengin välillä on vielä edessäpäin. Poliitikot pääministeriä myöten voivottelevat miten kauheaa on kun NMR demonstroi kaduilla ja myös SD on sitä vastaan (”eivät halua kilpailijoita” sanoo sossu-Morgan Johansson). Uskon että NMRn kannatus nousee edelleen koska monet ihmiset ovat epätoivoisia kun mikään muukaan ei tunnu auttavan: SDtä pidetään edelleenkin porstuassa ja mokutus/matutus/musutus jatkuu. Viime viikolla tuli 735 uutta yrittäjää eli trendi on kasvava ja määrät suuremmat kuin 2016 kesä-heinä-elo-syyskuulla.

   Köyhis-eläkeläisille annetaan tyyliin 100kr enemmän kuussa että pitäisivät suunsa kiinni samaan aikaan kun tulokkaille jaetaan ilmaisia asuntoja hienoilta alueilta. Koulutulokset putoavat edelleen ja älämölö vie hermot viimeisiltäkin jne jne.

   https://www.migrationsverket.se/Om-Migrationsverket/Statistik.html

   Tykkää

 2. Totta se on // 02/10/2017 00:30 // Vastaus

  Ruotsalainen poliisi on laumaeläin. Se seuraa aina käskyjä sokeasti, vaikka ne kohdistuisivatkin omaa kansaa ja rotua kohtaa. Sitä ne eivät kuitenkaan ymmärrä että kun ”seuraa aina johtajaa niin seuraa persereikää”.

  Tykkää

 3. KalleK // 02/10/2017 07:50 // Vastaus

  Titta på gestapo från polpo.
  Pakkoruotsilla sain tuollaisen lauseen aikaan 😀

  Tykkää

 4. Konkurssi // 02/10/2017 18:15 // Vastaus

  Vastarinnan sivuilla kirjoittivat , että muutamalle Suomalaiselle osallistujalle olisi rajalla jo mätkäisty 3 v maahantulokielto ? Tiedä sitten pitääkö paikkaansa vai oliko rajavartioilta niin sanottu uhkaus , mutta jos ISIS terroristit saavat kämpän ja sossu tantan halaamaan kun palaavat teurastusretkiltään, niin kyllä Ruotsi taas unelmaa rakentaa ja hyvää vauhtia

  Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: