Eillinen Göteborgin mielenosoitus sujui rauhallisesti

0

Göteborgin poliisi pitää onnistuneena eillistä voimannäyttöä Vastarintaliikkeen suuntaan. Ensin hallinto-oikeus rajasi tapahtuman luvan tuntiin. Sen jälkeen poliisi ohjasi kulkueen pienille sivukujille.

Konflikti syntyi kun poliisi lopuksi yritti estää kulkuetta jatkamasta sille osoitettua reittiä pitkin. Näin poliisi sai ikäänkuin syyn hyökätä kulkueen kimppuun. Muutamia mielenosoittajia kaadettiin katuun ja raudoitettiin.

Media on käyttänyt tätä poliisin provokaatiota oikeutuksena hyökätä rauhallisten mielenosoittajien kimppuun. Sen mukaan taktiikka oli oikea.

Tapahtuma keräsi paljon seuraajia ja uusruotsalaiset osoittivat kuka tosiasiassa hallitsee kaupungin katuja.

6 thoughts on “Eillinen Göteborgin mielenosoitus sujui rauhallisesti

  1. Poliisit tietävät sen erittäin hyvin tuolla katutasolla. Päällystössäkin asia tiedostetaan, siellä vain turhan suurena tavoitteena on yleneminen mahdollisimman korkealle, eli politiikkaan. Ja se politiikan korkein johto on Sverigedemokraternaa lukuunottamatta monikulturismin saastuttama.

   Mutta silti: ei tarvittaisi muuta, kuin että Sverigedemokraternan kannattajat jytkäyttäisivät heille seuraavissa valtiopäivävaaleissa samanlaisen potin kuin unkarilainen veljespuolueensa Fidesz pokkasi vuonna 2010. Sen jälkeen nähtäisiin aivan erilainen Ruotsi kuin tähän asti!

   Siinä kaikki. Se on vain äänestäjistä kiinni, niin Ruotsissa kuin meiiläkin. Unkarilaiset sen ovat todistaneet ja todistavat edelleen.

  2. Todellinen verilöyly NMRn ja antirassefassenasse- jengin välillä on vielä edessäpäin. Poliitikot pääministeriä myöten voivottelevat miten kauheaa on kun NMR demonstroi kaduilla ja myös SD on sitä vastaan (”eivät halua kilpailijoita” sanoo sossu-Morgan Johansson). Uskon että NMRn kannatus nousee edelleen koska monet ihmiset ovat epätoivoisia kun mikään muukaan ei tunnu auttavan: SDtä pidetään edelleenkin porstuassa ja mokutus/matutus/musutus jatkuu. Viime viikolla tuli 735 uutta yrittäjää eli trendi on kasvava ja määrät suuremmat kuin 2016 kesä-heinä-elo-syyskuulla.

   Köyhis-eläkeläisille annetaan tyyliin 100kr enemmän kuussa että pitäisivät suunsa kiinni samaan aikaan kun tulokkaille jaetaan ilmaisia asuntoja hienoilta alueilta. Koulutulokset putoavat edelleen ja älämölö vie hermot viimeisiltäkin jne jne.

   https://www.migrationsverket.se/Om-Migrationsverket/Statistik.html

 1. Ruotsalainen poliisi on laumaeläin. Se seuraa aina käskyjä sokeasti, vaikka ne kohdistuisivatkin omaa kansaa ja rotua kohtaa. Sitä ne eivät kuitenkaan ymmärrä että kun ”seuraa aina johtajaa niin seuraa persereikää”.

 2. Vastarinnan sivuilla kirjoittivat , että muutamalle Suomalaiselle osallistujalle olisi rajalla jo mätkäisty 3 v maahantulokielto ? Tiedä sitten pitääkö paikkaansa vai oliko rajavartioilta niin sanottu uhkaus , mutta jos ISIS terroristit saavat kämpän ja sossu tantan halaamaan kun palaavat teurastusretkiltään, niin kyllä Ruotsi taas unelmaa rakentaa ja hyvää vauhtia

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.