Lastenkirjoissa opetetaan nyt muslimikulttuuria

12

mor

Göteborgin kirjamessuilla lanseerattiin kaksi uutta lastenkirjaa, jotka on suunnattu 3-6 vuotiaille lapsille. Kirjojen nimet ovat ”Isoisällä on neljä vaimoa” ja ”Isoäiti ei ole mikään kummitus”.

Kirjat on kirjoittanut Oscar Trimbel ja niitä myy mm. somalien Somali Nordic Culture-niminen yhdistys. Kirjassa isoisän neljästä vaimosta kerrotaan lapsukaisesta Aslista, joka ei ole ikinä asunut Somaliassa, mutta ovat nyt matkalla lomailemaan vanhempiensa kotimaahan. Asli tutustuu Somaliaan ja pääsee vihdoinkin tapaamaan isoisäänsä ja neljää isoäitiään. Lapsille opetetaan siis muslimikulttuuria.

Isoäidistä kertovassa kirjassa seikkailee Omar-niminen lapsukainen, joka haluaa pukeutua Halloweeninä kummitukseksi. Omar haluaa mummonsa lähtevän mukaan Halloweeniin, muutoin tapahtuma voi olla liian jännittävä. Isoäiti ei kuitenkaan ole kummitus, vaikka pukeutuu kummitusasuun.

Kirjoja on tilattu useisiin kirjastoihin ja kirjojen kerrotaan antavan faktaan pohjautuvaa käsitystä muslimeista.

 

Advertisements

29 thoughts on “Lastenkirjoissa opetetaan nyt muslimikulttuuria

 1. Huh, huh – ja jos Peppi Pitkätossun isä sattuu olemaan merikapteeni ja samalla neekerikuningas etelämeren saarella, niin se on niin pahaa rasismia, jotta siivota (sensuroida) täytyy. Luulisi nyt ainakin sen Feministisen Initiatiivin tästä heräävän.. Tai jos pörssiyhtiöihinkin jopa lain voimalla yritetään saada lisää naisia ja samaan aikaan kerrotaan lapsille tällaista. Joku tässä taas mättää?
  Vai pitäisikö sittenkin kirjoittaa ”mädättää”?

  1. Ei tässä mikään mitään mättää. Koko tämä toiminta tähtää vain ja ainoastaan Ruotsalaisen alkuperäiskansan ja kulttuurin tuhoamiseen. Se tapahtuu käyttämällä väestönsiirtoja ja yhteiskuntaa rappeuttavaa idiotismia. Feministinen aloite ei ole naisten asialla vaan allahin .

 2. Pikkupoika pääsee käymään maasa, josta vanhempansa on yhä paossa kuolemaa. Tai ainakin köyhyyttä.

  1. Niinpä. Ja vaikka maassa käy ihan helposti lomailemassa, siellä tulee koko ajan lisää pakolaisia. Ja Suomenkin somput puuhastelevat Somaliaan jotain kulttuurikeskusta – arvaa kuka maksaisi -, mikä olisi tietysti huikea kehitysaskel: ei tarvitsisi enää lähteä Somaliasta saadakseen elätyksen suomalaisilla verorahoilla!

   Nämä kirjat ovat sinänsä hieno kehitysaskel islamilaisen arvomaailman normalisoimisessa. Aivopesukin on aloitettu siellä, missä siitä saadaan maksimitehot irti: päiväkodissa.

   1. ”Aivopesukin on aloitettu siellä, missä siitä saadaan maksimitehot irti: päiväkodissa.”

    Naulan kantaan. Niinhän se toimii koraanikouluissakin – sama kaiku on askelten…

 3. Odotan innolla seuraavaa: Isi ja veli tappoivat siskon koska sisko katsoi kristittyä.

  1. Entäs bestseller: Kylän setä leikkaa pikkutytön pimpin pois lasinpalasella koska Allah sanoo niin. Entäs se ikivihreä klassikko: Farfar misshandlar sina fyra fruar
   Nää kaikki muslimien bestsellerit käsittelevät samaa asiaa: Tyttöjen ja naisten alistamista, orjuuttamista. On maanpäällinen helvetti syntyä musliminaiseksi. Nehän ne oikeat pakolaiset ovat, pakoon hullujen miesten tyranniaa.

  2. Selkeitä klassikon aineksia sisältää myös ’Lentävät homot’, mikä ei siis ole viittaus Finnairin stuerttikurssiin, jonka tuotantokustannuksiin saadaan vedettyä kymmeniätuhansia veroeuroja. Syntynyttä läpyskää voidaan sitten myydä törkeään hintaan kirjastoille jmv. tahoille, joiden on sitä pakko hankkia, koska näin on. Onnistuneilla tulonsiirroilla kantiksilta voidaan taas viritellä jotain uutta yhdistystä tai Somalian-lomaa ja kierre syvenee.

 4. Milloin ruotsi aloittaa asennekasvatuksen 9-vuotiaiden tyttöjen sallimista aikuisten miesten vaimoiksi? Ensin kaavutettu moniavioisuus ja sittenkö? Näin ne pikkhiljaa todellakin mädättävät ja sallivat lasten mielien mädättämisen. Veikkaan, että ruotsi liputtaa eläinseksinkin puolesta, vai eikö?

 5. Faktaan pohjautuvaa käsitystä? Jo vain, varsinkin kun taustalla on Somali Nordic Culture joka taitaa olla melkoisen fact- free.

  Isoisällä neljä vaimoa ja sitten niitä käydään ihastelemassa maailman turvattomimmassa maassa josta se muu suku on onnistunut keplottelemaan muualle. Pitääkö virallinen Ruotsi siis suositeltavana moniavioisuutta? Käytännössähän se jo sallitaankin niin siellä kuin Suomessakin.

  Mormor ei tietenkään ole mikään mörkö, hänellähän on kuvassa siniset silmät ja käsipuolessa pellavapäinen lapsenlapsi. Tosi faktaa.

  Tuossa isoisäkuvassa kiinnittää huomiota kolme järkyttävän ylipainoista naista, jokaisen hyvinhoidetun talon edustalla vapaasti käyskentelevä kana ja tietenkin kukka. Miten lienee vastaa faktoja? Isoisällä moitteettoman valkoinen paita ja rakkaudella pitää kädestä juuri tyttöpuolista lasta. Vastaa faktoja?

  Miten ruotsalaiset voivat sietää tällaista täysin ääliömäistä propagandaa? Vai onko heillekin – siteeratakseni lelu/huume/steroidisalakuljettajaa – työnnetty totuus peräpuikolla?

  Neuvostoliitossa oli Komsomol, DDRssä Freie Deutsche Jugend FDJ, natseilla Hitler-Jugend. Ruotsissakin on siis tajuttu, että manipulointi ja aivopesu kannattaa aloittaa tarhaikäisistä.

 6. ”Kirjassa isoisän neljästä vaimosta kerrotaan lapsukaisesta Aslista, joka ei ole ikinä asunut Somaliassa, mutta ovat nyt matkalla lomailemaan vanhempiensa kotimaahan. Asli tutustuu Somaliaan ja pääsee vihdoinkin tapaamaan isoisäänsä ja neljää isoäitiään. Lapsille opetetaan siis muslimikulttuuria.”

  Kirjan seuraavassa osassa pikku Asli ympärileikataan matkan päätteeksi. Kun turvotus ja tulehdukset laskevat (kirjassa niistä ei tietenkään hiiskuta mitään), pikku Asli tutustuu uteliaana uuteen uskoon laitettuun alapäähänsä. Nyt hän tuntee itsensä naiseksi ja on ylpeänä valmis palaamaan kotimaahansa. Hän toivoo, että muut tyttölapset pääsevät hekin vuorollaan tähän pyhään rituaaliin, jotta heistäkin kasvaa ylpeitä somalinaisia ja profeetta Muhammadin seuraajia.

 7. Muslimin kulttuurisaasta leviää Ruotsissa. Tässä käy niin kuin Titanicin uppoamisessa. Ensin laiva hiljalleen täyttyi, mutta lopussa uppoaminen oli raju. Romahdus tulee jossain vaiheessa ja se tulee olemaan raju ja yhtäkkinen.

  Todennäköisesti se alkaa sen jälkeen kun asuntomarkkinat romahtavat. Hinnat on paikoitellen aivan järjettömät. Sitten rahat loppuvat ja alkaa väkivallan syvenevä kierre kantaväestön ja muslimien välillä.

 8. Pikkupoika pääsee käymään maasa, josta vanhempansa on yhä paossa kuolemaa.
  Tämä on juuri todella hellyyttävää näissä ei puhettakaan kotiin paluusta niin kuin pakolaisen kuuluisi tehdä.Mutta koska agenda on et……niin no vittu kaikki tietää sen jo.

 9. Mitä tahansa ruotsissa tapahtuukin tulevaisuudessa, se ei ole vahinko, muistakaa tämä.

 10. Joo..entiä taas itkeä vai nauraa..voi vittu.tuota hulluutta..onko siellä Ruåtsalaisten päässä muuta kuin kusta vai mitä muuta nestettä..

  1. Ei pidä yleistää tätä kaikkiin ruotsalaisiin. Ei mikään ole ”kaikki” tai ”ei kukaan”. Näistä kirjoista on noussut kova meteli, ehkä kovempi kuin mitä Suomessa nousisi.

 11. NIIN PIAN MYÖS HÄRMÄLANDISSA. EI HURRITKAAN AIVAN ÄÄLIÖITÄ OLE,TUNNEN MUUTAMIA KYMMENIÄ.JOTKA OVAT JÄTTÄNEET TAAKSEEN WEMPPAREN MAAN,SYYSTÄ ETTÄ BIOLOOGINEN JÄTE VALUU MAAHAN LÄHIIDÄSTÄJA AFRIKASTA (ALKEELLISIA KÄDELLISIÄ )

 12. Teen enää vain yhden ennustuksen ja se on viimeinen. Henkilökohtaisesti lopetan ajankohtaisten asioiden ja politiikan seuraamisen, sillä tiedän nyt mitä on tuleman.

  Suuri suunnitelma jossa on tällä hetkellä nukkeina mukana lähes koko läntinen poliittinen ubereliitti pitää sisällään heidän jo pitkään hekumoimansa väestön vähennyksen 1/4 nykyisestä. Jokainen voi miettiä mitä se tarkoittaa kun suurin osa menee kuin lampaat narussa juonen suunnitelmien mukaan.

  Itse alan huomisesta eteenpäin elämään niin täysiä kuin voin.

  Ja se ennustus.

  NWO eliitti onnistuu käynnistämään 3 maailmansodan suunnitelmiensa mukaisesti n. 12 kk sisällä, ellei jotain todella yllättävää tapahdu.

  Toivossa on hyvä elää.

  Kiitos ja kuulemiin.

  Stupido kuittaa täältä tähän

 13. Somalia on valtavan rikas maa mutta siitä huolimatta heikäläiset tulevat tänne elätettäväksi.

  Tietekin he haauvat muuttaa Suomen sellaiseksi paikaksi missä he itse viihtyvät.

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.