Mainokset

Lastenkirjoissa opetetaan nyt muslimikulttuuria

mor

Göteborgin kirjamessuilla lanseerattiin kaksi uutta lastenkirjaa, jotka on suunnattu 3-6 vuotiaille lapsille. Kirjojen nimet ovat ”Isoisällä on neljä vaimoa” ja ”Isoäiti ei ole mikään kummitus”.

Kirjat on kirjoittanut Oscar Trimbel ja niitä myy mm. somalien Somali Nordic Culture-niminen yhdistys. Kirjassa isoisän neljästä vaimosta kerrotaan lapsukaisesta Aslista, joka ei ole ikinä asunut Somaliassa, mutta ovat nyt matkalla lomailemaan vanhempiensa kotimaahan. Asli tutustuu Somaliaan ja pääsee vihdoinkin tapaamaan isoisäänsä ja neljää isoäitiään. Lapsille opetetaan siis muslimikulttuuria.

Isoäidistä kertovassa kirjassa seikkailee Omar-niminen lapsukainen, joka haluaa pukeutua Halloweeninä kummitukseksi. Omar haluaa mummonsa lähtevän mukaan Halloweeniin, muutoin tapahtuma voi olla liian jännittävä. Isoäiti ei kuitenkaan ole kummitus, vaikka pukeutuu kummitusasuun.

Kirjoja on tilattu useisiin kirjastoihin ja kirjojen kerrotaan antavan faktaan pohjautuvaa käsitystä muslimeista.

 

Mainokset

29 Comments on Lastenkirjoissa opetetaan nyt muslimikulttuuria

 1. Puosuvaari // 01/10/2017 22:01 // Vastaus

  Huh, huh – ja jos Peppi Pitkätossun isä sattuu olemaan merikapteeni ja samalla neekerikuningas etelämeren saarella, niin se on niin pahaa rasismia, jotta siivota (sensuroida) täytyy. Luulisi nyt ainakin sen Feministisen Initiatiivin tästä heräävän.. Tai jos pörssiyhtiöihinkin jopa lain voimalla yritetään saada lisää naisia ja samaan aikaan kerrotaan lapsille tällaista. Joku tässä taas mättää?
  Vai pitäisikö sittenkin kirjoittaa ”mädättää”?

  Tykkää

  • Konkurssi // 02/10/2017 17:58 // Vastaus

   Ei tässä mikään mitään mättää. Koko tämä toiminta tähtää vain ja ainoastaan Ruotsalaisen alkuperäiskansan ja kulttuurin tuhoamiseen. Se tapahtuu käyttämällä väestönsiirtoja ja yhteiskuntaa rappeuttavaa idiotismia. Feministinen aloite ei ole naisten asialla vaan allahin .

   Tykkää

 2. Islamissa on testoo ja munaa // 01/10/2017 22:06 // Vastaus

  Pikkupoika pääsee käymään maasa, josta vanhempansa on yhä paossa kuolemaa. Tai ainakin köyhyyttä.

  Tykkää

  • Valtsu // 02/10/2017 05:58 // Vastaus

   Niinpä. Ja vaikka maassa käy ihan helposti lomailemassa, siellä tulee koko ajan lisää pakolaisia. Ja Suomenkin somput puuhastelevat Somaliaan jotain kulttuurikeskusta – arvaa kuka maksaisi -, mikä olisi tietysti huikea kehitysaskel: ei tarvitsisi enää lähteä Somaliasta saadakseen elätyksen suomalaisilla verorahoilla!

   Nämä kirjat ovat sinänsä hieno kehitysaskel islamilaisen arvomaailman normalisoimisessa. Aivopesukin on aloitettu siellä, missä siitä saadaan maksimitehot irti: päiväkodissa.

   Tykkää

   • -Beowolf- // 02/10/2017 10:31 // Vastaus

    ”Aivopesukin on aloitettu siellä, missä siitä saadaan maksimitehot irti: päiväkodissa.”

    Naulan kantaan. Niinhän se toimii koraanikouluissakin – sama kaiku on askelten…

    Tykkää

 3. Werner Söderström // 01/10/2017 22:08 // Vastaus

  Odotan innolla seuraavaa: Isi ja veli tappoivat siskon koska sisko katsoi kristittyä.

  Tykkää

  • Werner Söderström // 01/10/2017 23:17 // Vastaus

   Entäs bestseller: Kylän setä leikkaa pikkutytön pimpin pois lasinpalasella koska Allah sanoo niin. Entäs se ikivihreä klassikko: Farfar misshandlar sina fyra fruar
   Nää kaikki muslimien bestsellerit käsittelevät samaa asiaa: Tyttöjen ja naisten alistamista, orjuuttamista. On maanpäällinen helvetti syntyä musliminaiseksi. Nehän ne oikeat pakolaiset ovat, pakoon hullujen miesten tyranniaa.

   Tykkää

  • Valtsu // 02/10/2017 06:25 // Vastaus

   Selkeitä klassikon aineksia sisältää myös ’Lentävät homot’, mikä ei siis ole viittaus Finnairin stuerttikurssiin, jonka tuotantokustannuksiin saadaan vedettyä kymmeniätuhansia veroeuroja. Syntynyttä läpyskää voidaan sitten myydä törkeään hintaan kirjastoille jmv. tahoille, joiden on sitä pakko hankkia, koska näin on. Onnistuneilla tulonsiirroilla kantiksilta voidaan taas viritellä jotain uutta yhdistystä tai Somalian-lomaa ja kierre syvenee.

   Tykkää

 4. Jaska Jokunen // 01/10/2017 22:34 // Vastaus

  Milloin ruotsi aloittaa asennekasvatuksen 9-vuotiaiden tyttöjen sallimista aikuisten miesten vaimoiksi? Ensin kaavutettu moniavioisuus ja sittenkö? Näin ne pikkhiljaa todellakin mädättävät ja sallivat lasten mielien mädättämisen. Veikkaan, että ruotsi liputtaa eläinseksinkin puolesta, vai eikö?

  Tykkää

 5. Faktaan pohjautuvaa käsitystä? Jo vain, varsinkin kun taustalla on Somali Nordic Culture joka taitaa olla melkoisen fact- free.

  Isoisällä neljä vaimoa ja sitten niitä käydään ihastelemassa maailman turvattomimmassa maassa josta se muu suku on onnistunut keplottelemaan muualle. Pitääkö virallinen Ruotsi siis suositeltavana moniavioisuutta? Käytännössähän se jo sallitaankin niin siellä kuin Suomessakin.

  Mormor ei tietenkään ole mikään mörkö, hänellähän on kuvassa siniset silmät ja käsipuolessa pellavapäinen lapsenlapsi. Tosi faktaa.

  Tuossa isoisäkuvassa kiinnittää huomiota kolme järkyttävän ylipainoista naista, jokaisen hyvinhoidetun talon edustalla vapaasti käyskentelevä kana ja tietenkin kukka. Miten lienee vastaa faktoja? Isoisällä moitteettoman valkoinen paita ja rakkaudella pitää kädestä juuri tyttöpuolista lasta. Vastaa faktoja?

  Miten ruotsalaiset voivat sietää tällaista täysin ääliömäistä propagandaa? Vai onko heillekin – siteeratakseni lelu/huume/steroidisalakuljettajaa – työnnetty totuus peräpuikolla?

  Neuvostoliitossa oli Komsomol, DDRssä Freie Deutsche Jugend FDJ, natseilla Hitler-Jugend. Ruotsissakin on siis tajuttu, että manipulointi ja aivopesu kannattaa aloittaa tarhaikäisistä.

  Tykkää

 6. Suomi Finland // 01/10/2017 22:45 // Vastaus

  ”Kirjassa isoisän neljästä vaimosta kerrotaan lapsukaisesta Aslista, joka ei ole ikinä asunut Somaliassa, mutta ovat nyt matkalla lomailemaan vanhempiensa kotimaahan. Asli tutustuu Somaliaan ja pääsee vihdoinkin tapaamaan isoisäänsä ja neljää isoäitiään. Lapsille opetetaan siis muslimikulttuuria.”

  Kirjan seuraavassa osassa pikku Asli ympärileikataan matkan päätteeksi. Kun turvotus ja tulehdukset laskevat (kirjassa niistä ei tietenkään hiiskuta mitään), pikku Asli tutustuu uteliaana uuteen uskoon laitettuun alapäähänsä. Nyt hän tuntee itsensä naiseksi ja on ylpeänä valmis palaamaan kotimaahansa. Hän toivoo, että muut tyttölapset pääsevät hekin vuorollaan tähän pyhään rituaaliin, jotta heistäkin kasvaa ylpeitä somalinaisia ja profeetta Muhammadin seuraajia.

  Liked by 1 henkilö

 7. Timppa100 // 01/10/2017 22:46 // Vastaus

  Muslimin kulttuurisaasta leviää Ruotsissa. Tässä käy niin kuin Titanicin uppoamisessa. Ensin laiva hiljalleen täyttyi, mutta lopussa uppoaminen oli raju. Romahdus tulee jossain vaiheessa ja se tulee olemaan raju ja yhtäkkinen.

  Todennäköisesti se alkaa sen jälkeen kun asuntomarkkinat romahtavat. Hinnat on paikoitellen aivan järjettömät. Sitten rahat loppuvat ja alkaa väkivallan syvenevä kierre kantaväestön ja muslimien välillä.

  Tykkää

 8. Werner Söderström // 01/10/2017 22:47 // Vastaus

  Noi mörkömummot näyttää ihan barbapapoilta.

  Tykkää

 9. Pikkupoika pääsee käymään maasa, josta vanhempansa on yhä paossa kuolemaa.
  Tämä on juuri todella hellyyttävää näissä ei puhettakaan kotiin paluusta niin kuin pakolaisen kuuluisi tehdä.Mutta koska agenda on et……niin no vittu kaikki tietää sen jo.

  Tykkää

 10. Nimetön // 01/10/2017 23:16 // Vastaus

  Mitä tahansa ruotsissa tapahtuukin tulevaisuudessa, se ei ole vahinko, muistakaa tämä.

  Tykkää

 11. Joo..entiä taas itkeä vai nauraa..voi vittu.tuota hulluutta..onko siellä Ruåtsalaisten päässä muuta kuin kusta vai mitä muuta nestettä..

  Tykkää

  • Ei pidä yleistää tätä kaikkiin ruotsalaisiin. Ei mikään ole ”kaikki” tai ”ei kukaan”. Näistä kirjoista on noussut kova meteli, ehkä kovempi kuin mitä Suomessa nousisi.

   Tykkää

 12. Muumilaakson mörkö olikin isoäiti, jota valkoiset natsimuumit rasisteerasivat?

  Tykkää

 13. VENEPAKOLAINEN // 02/10/2017 00:12 // Vastaus

  NIIN PIAN MYÖS HÄRMÄLANDISSA. EI HURRITKAAN AIVAN ÄÄLIÖITÄ OLE,TUNNEN MUUTAMIA KYMMENIÄ.JOTKA OVAT JÄTTÄNEET TAAKSEEN WEMPPAREN MAAN,SYYSTÄ ETTÄ BIOLOOGINEN JÄTE VALUU MAAHAN LÄHIIDÄSTÄJA AFRIKASTA (ALKEELLISIA KÄDELLISIÄ )

  Tykkää

 14. Kirjailija saanut negatiivistä fiidbäkkiä? // 02/10/2017 00:42 // Vastaus

  Kirjan kirjoittaja vetää nyt kirjan pois myynnistä Kirjamessuilta:

  http://somalinordicculture.com/oscar-trimbel/

  Tykkää

 15. Lööperin kauppa // 02/10/2017 00:56 // Vastaus

  Mokoma paskapamfletti maksaa kokonaista 200kr! Paljonkohan on saanut valtion tukea?

  https://www.bokus.com/bok/9789179107543/farfar-har-fyra-fruar/

  (kirjakauppa Bokus on kytköksissä Osuuskauppaan ja sossuihin)

  Tykkää

 16. Stulex Abido // 02/10/2017 01:31 // Vastaus

  Teen enää vain yhden ennustuksen ja se on viimeinen. Henkilökohtaisesti lopetan ajankohtaisten asioiden ja politiikan seuraamisen, sillä tiedän nyt mitä on tuleman.

  Suuri suunnitelma jossa on tällä hetkellä nukkeina mukana lähes koko läntinen poliittinen ubereliitti pitää sisällään heidän jo pitkään hekumoimansa väestön vähennyksen 1/4 nykyisestä. Jokainen voi miettiä mitä se tarkoittaa kun suurin osa menee kuin lampaat narussa juonen suunnitelmien mukaan.

  Itse alan huomisesta eteenpäin elämään niin täysiä kuin voin.

  Ja se ennustus.

  NWO eliitti onnistuu käynnistämään 3 maailmansodan suunnitelmiensa mukaisesti n. 12 kk sisällä, ellei jotain todella yllättävää tapahdu.

  Toivossa on hyvä elää.

  Kiitos ja kuulemiin.

  Stupido kuittaa täältä tähän

  Tykkää

 17. hussuttaja // 02/10/2017 03:35 // Vastaus

  Somalia on valtavan rikas maa mutta siitä huolimatta heikäläiset tulevat tänne elätettäväksi.

  Tietekin he haauvat muuttaa Suomen sellaiseksi paikaksi missä he itse viihtyvät.

  Tykkää

 18. On aikaa jolloin asioista puhuttiin oikeilla nimillä.

  Tykkää

 19. Nimetön // 02/10/2017 10:33 // Vastaus

  ”Somali Nordic Culture”, voi jumalauta…

  Tykkää

 20. Awoowgay aabbo waxa uu qabaa afar xaas // 02/10/2017 10:34 // Vastaus
 21. Somalisierung ei kiitos // 02/10/2017 10:50 // Vastaus

  Mikäs maanpetostaja tämä kirjailija oikein on kun tosissaan syytää tällaista sontaa markkinoille?

  http://oscartrimbel.se/minabocker.html

  Tykkää

 22. Lapsipornoa // 02/10/2017 12:45 // Vastaus

  Tarkoitus on totuttaa tytöt jo pienenä jalkavaimon rooliin. Tämänkin vaimon piti olla 40 mutta olikin 13: http://sverigesradio.se/sida/artikel.aspx?programid=101&artikel=6714835

  Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: