Malmössä räjäytettiin kaksi ravintolaa

12

uD6uwsZSuTBv5lztSA4DBzP1TBo

Malmön pyhäpäivän illan rauhaa ovat häirinneet kaksi pommia. Ensimmäinen räjäytettiin Adelgatanilla (Aatelikatu) sijaitsevan ravintolan ovella klo 21.20 aikaan ja toinen hetken päästä 22.00 aikaan Föreningsgatanilla sijaitsevan ravintolan ovelle.

Molemmista ravintoloista rikkoutui ulko-ovi ja ikkunat levähtivät palasiksi. Poliisi on eristänyt isoja alueita ja tutkii pommikoiran kanssa alueita mahdollisten lisäpommien varalta. Molemmat ravintolat olivat tekoaikaan kiinni eikä kenenkään tiedetä loukkaantuneen.

Pari tuntia aiemmin kuultiin myös Kroksbäckissä iso räjähdys, mutta poliisi ei pystynyt paikantamaan tapahtumapaikkaa.

 

7 thoughts on “Malmössä räjäytettiin kaksi ravintolaa

  1. ”Aatelikatu”? Hehe! Jos sitä joskus pidennetään tulee jatkon nimeksi ”Uusi Aatelikatu”

  2. Musujen reviirikiistoja. En kyllä muuttaisi kiinteistöön jossa on joku etninen ”ravintola” Taitavat Ruosissa olla jo suurimmaksi osaksi rikollisten tukikohtia, rahanpesua,huumekauppaa ym.

    1. Tampereellahan kävi niin, että kun mamupitserian omistajat halusivat saada palovakuutuksesta rahaa, he sytyttivät oman puulaakinsa tuleen. Ikävänä sivuvaikutuksena (muistaakseni) kaksi sivullista ihmistä kuolivat savumyrkytykseen kerrostalon rappukäytävässä.

      Tämähän oli se keissi jossa muuan P. Lipposka vaati suomalaisten rasismin kitkemistä ja oli jo vetämässä marssisaapikkaita jalkaansa. Vaan mitenkäs sitten kävikään kun totuus keissistä tuli päivänvaloon….

  3. Tämähän oli ihan Malmön keskustassa. Olin ajatellut että näitä ongelmia olisi lähinnä matu-alueilla. Ehkä en viitsikään mennä Malmöön käymään. Pitänee harkita asiaa….

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.