Kööpenhaminassa tuhansia muslimeja kadulla viikonloppuna

13

Filmi ja kuvat tulevat Kööpenhaminsta Nørrebron ongelmalähiöstä, jossa muslimitulijoiden osuus on huomattavan suuri. Tapahtuma on viikonloppuna pidetty muslimien suuri juhla.

Tanskasta saa hieman väärän kuvan maan kiristyeen maahanmuuttopolitiikan ja nykyisellään pienen tulijamäärän takia. Kuitenkin suurimmat kaupungin ovat aivan samalla tavalla menetettyjä kuin Ruotsissakin. Lisäksi Ruotsiin verrattuna Tanskassa on useita hyvin radikaaleja muslimiliikkeitä, kuten Hizb ut-tahrir ja lukuisia tunnettuja moskeijoita, joissa ylläpidetään todellista vihapuhetta vääräuskoisten pään menoksi.

Advertisements

13 thoughts on “Kööpenhaminassa tuhansia muslimeja kadulla viikonloppuna

 1. Kun kukaan ei laita tälle islam- agendalle vastaan, aalto vain kasvaa. Sikiävät kuin kanit ja syrjäyttävät lopulta aidot kansakunnat!

  1. Seuraavissa vaaleissa muuttuu minun äänestyskäyttäytyminen.Kepu eikä yksikään muu mädättäjäpuolue ei enää nappaa minun ääntäni.
   Ei tuomosista ole kansakunnan johtajiksi jotka nuolevat muslimien persettä, vaikka tyhmäkin näkee mitä koko Euroopalle on tapahtumassa.

   Kuka perkeleen hullu tässä tilanteessa tekis lapsia tähän maahan muslimien orjuutettaviksi ?

 2. Kamalaa katseltavaa kun isalmistit valtaavat Eurooppaa ja valtaapitävien tuella vielä. Miettinyt että jos vuosien kuluessa tilanne eskaloituu pahaksi ja valtaa pitävät anelevat alkuperäisiä kansalaisia apuun, moniko vastaisi tähän kutsuun.

  1. Surullista on ja melkein toivon, että omat lapseni eivät hanki lapsia, että eivät joutuisi kohtaamaan sitä pahuutta. Omat on niin nuoria, että laskelmien mukaan voisivat joutua elämään muslimivallan alla mahdollisesti joidenkin laskelmien mukaan.

   1. Baba Vangan (v. 1996 kuollut bulgarialainen näkijä) ennustus kertoo, että Eurooppa on muslimivallan alla v. 2043. Muutakin hirvittävää ja toteutuneita asioita hän näki. Kannattaa tutustua.

 3. Look and enjoy what happens if viirus, bacteria or muslims spreads .

 4. Ainaskin suvaitsevat transut marssillaan. Onko niitä noin paljon, että vaimoja riittäisi kaikille?

 5. Lieju valuu kadulla(,bio jäte) . Helsingissä piakkoin sama skeidamassa dallaa keskustassa ,ja mölisee käsittämätöntä arab, alkeellisen kädellisen kieltä..Tämän takia ko tätä maata rakennettiin.Että kaikemaailman parasiitit,saa tulla kuokkimaan maan antimia,ja syömään meirän leipää meirän pöyrästä.Vyörytys lähtee pohjanmaalta,kun alkaa pistää oikein vihaksi (vituttamaan). kun kys time koitaa ,loppuu hötkyily ja mölinät,kaupunkien toreilla ja ostareilla. kys alkulimalta. Valitettavasti poliisiin luotto alkaa olla nollilla,tosin ei ole korkealla koskaan ollutkaa..suojelee ja palvelee muka kansaa todellisuudessa eliittiä ,Mitäs varten ne ratsupoliisit majailee helsingissä (varmaan juhlaparaateja varten) hehehee. olen nähnyt muutaman kerran tositoimissa vyöryttämässä mielenosoittajia.( suomalaisia)..Poliisi istuskelee autossa ja kyttää ettei kukaan vaan häiritse kuopion torilla TERVETULOA KUOPIOON TELTTAA jota suvakkihorot ja kyseinen alkulima kannattelevat tuulessa. taustalla raikuua arabdisko.Keskellä SAVONMUATA. VOIHAN VITTU MIHIN ON TULTU..Ennen taluteltiin Hurrit ruotiin ja Iivanat ittään,Nyt polliisi varjelee vieraan vallan sotureita, etteivät vai ottais nokkiinsa jostain,nehän voi äityä vaikka puukkohippasille. NIIKU TURUS !

 6. Tänne sen Las vegasin miehen olis pitänyt tulla tätä laumaa harventamaan.

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.