Mies tuomittiin paljastelusta-mutta oliko kädessä vain makkara

12

tre-korvar-IMG_6256-640x430

Päivän oikeus- tai epäoikeustapaus tulee Göteborgista. Muuan mies oli autoilemassa ja eksyksissä. Hän vinkkasi nuorelle naiselle kysyäkseen tietä. Nainen tuli kuskin oven luokse ja kumartui lähemmäs.

Tuolloin nainen, omien sanojensa mukaan huomasi, että mies piteli jäykkää kalua kädessään. Nainen vaati syyttäjän kanssa miehelle tuomiota itsensäpaljastelusta.

Muuan mies taas sanoo, että kaikki on muuten niinkuin nainen kertoo. Hän kysyi tietä, nainen tuli lähemmäs jne. Mutta miehellä ei ollut kädessä kikkeli vaan makkara, jota mies oli juuri syömässä.

Oikeus kallistui naisen kannalle, sillä ei ollut mitään syytä uskoa miksi hänen väitteensä ei pitänyt paikkaansa. Muuan mies tuomittiin pieneen päiväsakkoon ja 6 000 kruunun eli reilu 600 euron vahingonkorvaukseen. Homma jatkuu hovioikeudessa.

Advertisements

9 thoughts on “Mies tuomittiin paljastelusta-mutta oliko kädessä vain makkara

  1. Jos tilanne olisi ollut toisin päin ja nainen ilman housuja niin taas olisi tuomittu mies. Tällä kertaa tirkistelystä 😀

  2. Miehet muistakaa, ei saa pitää makkaraa kädessä, kun on autolla liikkeellä. Nainen sai kauhean trauman, kun näki kuvitteellisen pippelin miehen kädessä. Miehen makkara ei ilmeisesti miellyttänyt naisen silmää, joten pettymyksestä seurasi ilmianto poliisille. Helppo keino tienata 600 euroa.

  3. Itsekin on tullut mentyä koko syksyn pitkin metsiä tatti kädessä, mutta se on toinen juttu. Jutusta jäi mietityttämään olisiko tieto siitä, että myykö makkaran mahdollinen ostopaikka vain sianlihaa sisältäviä makkaroita, ratkaissut koko jutun?

  4. ….ja vaikka miehellä olisi ollut kulli kädessä, niin huumorin tajuinen nainen olisi sanonut, että pese kalsarit ja mennyt pois. Sillä sipuli ja makkara myös!!

  5. Itsensäpaljastajat eivät aina ole vaarattomia. Osa käy käsiksi kun pelkkä paljastelu ei enää tuota tyydytystä. Niin teki Engla- murhaaja Anders Eklund eli aloitti itsensäpaljastajana ja päätyi lapsen ja naisen murhaajaksi, useampiakin uhreja epäillään.

    1. Niin ei minustakaan tunnu aivan normi meiningiltä itsensäpaljastelu. Latentteja pedofiileja ja raiskareita kaikki.

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.