Ruotsalaisten feministien mielestä muslimien moniavioisuus on parempaa kuin ruotsalaisten yksiavioisuus

12

image

Viikko sitten Ruotsissa superjulkkikseksi päässy muslimimies, joka toi kolme vaimoaan ja 16 lastaan Ruotsiin ilmaisen loppuelämän kestävän ylläpidon piiriin on herättänyt ihmetystä ruotsalaisissa feministeissä. Nimittäin mitä ihmeellistä kolmessa vaimossa muka voi olla?

Ulla Lundegård kertoo kummastuksestaan Expressenissä otsikolla ”Onko meillä ruotsalaisilla puhtaita jauhoja pussissa” ja kysyy mitä kummallista ja kauheaa siinä muka on, että muslimimies tulee kolmen vaimonsa ja lapsikatraansa kanssa Ruotsiin. Eikö kaikilla ihmisillä ole yhtäläinen oikeus arvokkaaseen elämään Ruotsissa, Lundegård kysyy.

– Miksi me keskitymme tähän asiaan niin paljon ja miksi siitä puhutaan niin inhoten, että kunta hankki heille asunnot. Kai heilläkin on oikeus asua.

Sen jälkeen Lundegård vertaa ruotsalaista suhdemaailmaa muslimien moniavioisuuteen:

– Otetaanpa Herra Nilsson, joka on yhdessä Rouva Nilssonin kanssa, jolla on lapsi Herra Olofssonin kanssa, joka taas on yhdessä Neiti Lindströmin kanssa ja he eivät ole aviossa.  Heistä kullakin on tahollaan pari lasta ja kaikki ovat vihamiehiä toisilleen. Joulut, kastajaiset ja konfirmaatiot ovat helvettiä. Puhumatta anopeista ja appiukoista.

Lundegårdin mukaan meidän kaksiavioisuus on vain historiallinen konstruktio, joka perustuu luterilaiseen kontrolliin. Moniavioisessa muslimiperheessä lapsilla on kolme äitiä, joilla jokaisella on omat ominaisuutensa ja he ovat eri ikäisiä. Jokainen äiti voi auttaa lapsia omien hyvien ominaisuuksiensa avulla ja rientää apuun silloin kun sitä tarvitaan. Naiset jopa pystyvät jakamaan rakkautta ja jopa asumaan saman katon alla, Lundegård hehkuttaa.

Toisin kuin ruotsalaiset.

 

29 thoughts on “Ruotsalaisten feministien mielestä muslimien moniavioisuus on parempaa kuin ruotsalaisten yksiavioisuus

 1. Aamun viihdepläjäys. Kiitos. Ja Tiina Rosengård. 😀 Vain meillä, kehittyneiden pohjoismaiden luuserikulttuureissamme kaikki on konstruktiota.

  1. Kyllä se on viisainta heittää pois miettiminen ruotsalaisten akkojen järjenjuokusta.

   Kolme muslimiakkaa ja 16 jälkeläistä tässä vaiheessa, mutta lisää tulee tä’lle muslimi orhiille.

   Eihän siinä todellakaan ole mitään ihmeellistä kun kysymys Ruotsista.

 2. Onks Ulla joku dirika järjestössä vaiko vain joku yksittäinen Tiina?

 3. Ei voi olla totta ! Hulluus Ruotsissa sen kun lisääntyy. Jos tämä muslimi elättäisi vaimonsa ilman yhteiskunnan tukia niin silloin se olisi OK. Käsi sydämelle, kuinka moni mies pystyisi pitämään kolme vaimoa tyytyväisenä ilman konflikteja . En usko moni avioisuuteen, eikä nämä siihen pakotetut naisetkaan usko.

 4. Tuollakin ämmällä täytyy olla keltasta nestettä päässä ,ja se on mädättänyt aivot pilalle.

 5. Tulee vielä aika kun sosiaalinen konstruktio kuningaskunta vaihtuu kalifaatiksi ja sitten feministit saavat taas taputella karvaisia käsiään.

  Jos muslimien sosiaaliset konstruktiot ovat kerran niin ylivertaisia niin mistäköhän ne kunniamurhat sitten juontavat juurensa?

  1. Jos sen verran kykenisi myöntämään, että lähinnä pohjoiseurooppalainen tasa-arvo on se syy, että Lundegård voi sanoa yhtään mitään. Mutta kun koko olemassaolon merkitys on löytää naisten kokemia vääryyksiä, niin löytyyhän niitä. Hieman outoa on, että niitä vääryyksiä ei huomata etnohelveteistä, mutta niin kai sitten.

 6. Miten niin voivat asua jopa samassa asunnossa?? Ei kai tuon mukaan näille ”vaimoille” olisi sitten tarvinnut kolmea asuntoa hankkia vaan yksi olisi riittänyt. Joku lato vaikka?

  1. Pakenivat mitä ilmeisemmin työntekoa, koska heidän kotimaassa ei ole tietoakaan veronmaksajien maksamista sosiaalituista ja ilmaisesta ylläpidosta, kuten täällä sosiaalidemokraattien ihanne valtioissa. Taas alkoi verisuoni päässäni tykyttämään.

 7. Esimerkki mielisairauden monimuotoisuudesta. Pakkohoito ja rankka lääketerapia, joskin epäilen olisko apua. Monesti miettinyt näiden äärisuvakkien mielenmaailmaa, haukkuvat lähes kaikkea mitä omassa maassa on normaalia ja ihannoivat lähi-itäläisten sairaita tapoja kuten pedofilia, moniavioisuus, naisen alistaminen eläimen tasolle ym. Miksi he eivät muuta noihin sairaiden tapojen ja kulttuurien maihin että olisivat onnellisia.

 8. Eihän näitä lundegårdeja voi opettaa kuin pussittamalla ja myymällä nelosvaimoksi Persestaniin. Saisi tervettä perspektiiviä konstruktioon.

 9. Ruotsissa joukkohulluus on jo niin pitkällä, että nyt sitten menevät katkeraan loppuun asti. Väkivalta tulee räjähtämään käsiin, kun poliisit vähitellen luovuttavat lähiö lähiöltä.

 10. Jos näiden feministien mielestä Ruotsi on kaamea valtio niin miksi he eivät muuta Lähi-Itään jota he joka lauseessa ihannoivat? Siellä olisi ainakin riittävästi islamia.

 11. Meillä vanhemmat vastaavat lastensa elatuksesta ja kasvatuksesta. Ilmankos siittiön tuottajan vapauksia on rajoitettu. Jos ihanteena vastuuvapaus lapsista, niin siitä vaan ristiin ja rastiin lisääntymään. Ja rahahan tulee seinästä.

 12. Kuinkahan järkyttävä ajatus olisi, jos yksi nainen ja neljä aviomiestä? Miksipä ei!

 13. Jos moniavioisuus sallitaan niin sitten pitää tietenkin myös naisen saada pitää neljää miestä. Talossa asuvalle naiselle olisi todella hyvä saada siivooja+putkimies+sähkömies+puuseppä.

 14. Existäni (naisia, siis) pätevimmällä oli meikäläinen ja aina pari-kolme poikaystävää. Mutta nekin aina vaihtuivat ennemin tai myöhemmin. Hän ei olluti feministi, vaan tosiaan reipas toiminnan rouva. 😀

 15. Ei uskoisi ruåttalaisten hulluuden määrää, ellei joutuisi itse lukemaan siitä vaihtoehtomedioista, kun valemediat ei kerro.

  1. Eivät kaikki Ruotsissa ole hulluja, ei edes Suomessa jossa esim. Vihreät on paljon vahvempi kuin Ruotsissa sanoo:

   Feministien kannatus on vain muutama prosentti.

 16. Feministit suoltavat mitä tahansa aivopieruja, jotta valkoisilla miehillä olisi mahdollisimman suppea tarjonta parisuhdemarkkinoilla. Oikeita rasistisia miesvihaajia.

 17. Se näkyy naamasta kun lakkaa saamasta, siksi nämä ideat. Haaveilee pääsevänsä johonkin edes nelosvaimoksi.

 18. Suomi miäs alkaa muslimiks ja ottaa kymmenkunta 10v kesästä vaimoo,hullujen huoneelle joutuu tai linnaan lopou iäks.

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.