Mainokset

Ruotsalaisten feministien mielestä muslimien moniavioisuus on parempaa kuin ruotsalaisten yksiavioisuus

image

Viikko sitten Ruotsissa superjulkkikseksi päässy muslimimies, joka toi kolme vaimoaan ja 16 lastaan Ruotsiin ilmaisen loppuelämän kestävän ylläpidon piiriin on herättänyt ihmetystä ruotsalaisissa feministeissä. Nimittäin mitä ihmeellistä kolmessa vaimossa muka voi olla?

Ulla Lundegård kertoo kummastuksestaan Expressenissä otsikolla ”Onko meillä ruotsalaisilla puhtaita jauhoja pussissa” ja kysyy mitä kummallista ja kauheaa siinä muka on, että muslimimies tulee kolmen vaimonsa ja lapsikatraansa kanssa Ruotsiin. Eikö kaikilla ihmisillä ole yhtäläinen oikeus arvokkaaseen elämään Ruotsissa, Lundegård kysyy.

– Miksi me keskitymme tähän asiaan niin paljon ja miksi siitä puhutaan niin inhoten, että kunta hankki heille asunnot. Kai heilläkin on oikeus asua.

Sen jälkeen Lundegård vertaa ruotsalaista suhdemaailmaa muslimien moniavioisuuteen:

– Otetaanpa Herra Nilsson, joka on yhdessä Rouva Nilssonin kanssa, jolla on lapsi Herra Olofssonin kanssa, joka taas on yhdessä Neiti Lindströmin kanssa ja he eivät ole aviossa.  Heistä kullakin on tahollaan pari lasta ja kaikki ovat vihamiehiä toisilleen. Joulut, kastajaiset ja konfirmaatiot ovat helvettiä. Puhumatta anopeista ja appiukoista.

Lundegårdin mukaan meidän kaksiavioisuus on vain historiallinen konstruktio, joka perustuu luterilaiseen kontrolliin. Moniavioisessa muslimiperheessä lapsilla on kolme äitiä, joilla jokaisella on omat ominaisuutensa ja he ovat eri ikäisiä. Jokainen äiti voi auttaa lapsia omien hyvien ominaisuuksiensa avulla ja rientää apuun silloin kun sitä tarvitaan. Naiset jopa pystyvät jakamaan rakkautta ja jopa asumaan saman katon alla, Lundegård hehkuttaa.

Toisin kuin ruotsalaiset.

 

Mainokset

29 Comments on Ruotsalaisten feministien mielestä muslimien moniavioisuus on parempaa kuin ruotsalaisten yksiavioisuus

 1. Islamissa on testoo ja munaa // 03/10/2017 08:03 // Vastaus

  Aamun viihdepläjäys. Kiitos. Ja Tiina Rosengård. 😀 Vain meillä, kehittyneiden pohjoismaiden luuserikulttuureissamme kaikki on konstruktiota.

  Tykkää

  • ruotsinmaalta minä // 03/10/2017 22:52 // Vastaus

   Kyllä se on viisainta heittää pois miettiminen ruotsalaisten akkojen järjenjuokusta.

   Kolme muslimiakkaa ja 16 jälkeläistä tässä vaiheessa, mutta lisää tulee tä’lle muslimi orhiille.

   Eihän siinä todellakaan ole mitään ihmeellistä kun kysymys Ruotsista.

   Tykkää

 2. Islamissa on testoo ja munaa // 03/10/2017 08:09 // Vastaus

  Onks Ulla joku dirika järjestössä vaiko vain joku yksittäinen Tiina?

  Tykkää

 3. Ei voi olla totta ! Hulluus Ruotsissa sen kun lisääntyy. Jos tämä muslimi elättäisi vaimonsa ilman yhteiskunnan tukia niin silloin se olisi OK. Käsi sydämelle, kuinka moni mies pystyisi pitämään kolme vaimoa tyytyväisenä ilman konflikteja . En usko moni avioisuuteen, eikä nämä siihen pakotetut naisetkaan usko.

  Tykkää

 4. Tuollakin ämmällä täytyy olla keltasta nestettä päässä ,ja se on mädättänyt aivot pilalle.

  Tykkää

 5. Suomi Finland // 03/10/2017 08:43 // Vastaus

  Tulee vielä aika kun sosiaalinen konstruktio kuningaskunta vaihtuu kalifaatiksi ja sitten feministit saavat taas taputella karvaisia käsiään.

  Jos muslimien sosiaaliset konstruktiot ovat kerran niin ylivertaisia niin mistäköhän ne kunniamurhat sitten juontavat juurensa?

  Tykkää

  • Valtsu // 03/10/2017 10:38 // Vastaus

   Jos sen verran kykenisi myöntämään, että lähinnä pohjoiseurooppalainen tasa-arvo on se syy, että Lundegård voi sanoa yhtään mitään. Mutta kun koko olemassaolon merkitys on löytää naisten kokemia vääryyksiä, niin löytyyhän niitä. Hieman outoa on, että niitä vääryyksiä ei huomata etnohelveteistä, mutta niin kai sitten.

   Tykkää

 6. Huru-ukko // 03/10/2017 09:11 // Vastaus

  Miten niin voivat asua jopa samassa asunnossa?? Ei kai tuon mukaan näille ”vaimoille” olisi sitten tarvinnut kolmea asuntoa hankkia vaan yksi olisi riittänyt. Joku lato vaikka?

  Tykkää

 7. Mitä pakenivat rahapulaako? 😀 HaHahahahhahahahahahaaaaaa

  Tykkää

  • Pakenivat mitä ilmeisemmin työntekoa, koska heidän kotimaassa ei ole tietoakaan veronmaksajien maksamista sosiaalituista ja ilmaisesta ylläpidosta, kuten täällä sosiaalidemokraattien ihanne valtioissa. Taas alkoi verisuoni päässäni tykyttämään.

   Tykkää

 8. Esimerkki mielisairauden monimuotoisuudesta. Pakkohoito ja rankka lääketerapia, joskin epäilen olisko apua. Monesti miettinyt näiden äärisuvakkien mielenmaailmaa, haukkuvat lähes kaikkea mitä omassa maassa on normaalia ja ihannoivat lähi-itäläisten sairaita tapoja kuten pedofilia, moniavioisuus, naisen alistaminen eläimen tasolle ym. Miksi he eivät muuta noihin sairaiden tapojen ja kulttuurien maihin että olisivat onnellisia.

  Tykkää

 9. Valtsu // 03/10/2017 10:29 // Vastaus

  Eihän näitä lundegårdeja voi opettaa kuin pussittamalla ja myymällä nelosvaimoksi Persestaniin. Saisi tervettä perspektiiviä konstruktioon.

  Tykkää

 10. Timppa100 // 03/10/2017 10:34 // Vastaus

  Ruotsissa joukkohulluus on jo niin pitkällä, että nyt sitten menevät katkeraan loppuun asti. Väkivalta tulee räjähtämään käsiin, kun poliisit vähitellen luovuttavat lähiö lähiöltä.

  Tykkää

 11. Jos näiden feministien mielestä Ruotsi on kaamea valtio niin miksi he eivät muuta Lähi-Itään jota he joka lauseessa ihannoivat? Siellä olisi ainakin riittävästi islamia.

  Tykkää

 12. Lasten turvaksi yksiavioisuutta suositaan // 03/10/2017 13:11 // Vastaus

  Meillä vanhemmat vastaavat lastensa elatuksesta ja kasvatuksesta. Ilmankos siittiön tuottajan vapauksia on rajoitettu. Jos ihanteena vastuuvapaus lapsista, niin siitä vaan ristiin ja rastiin lisääntymään. Ja rahahan tulee seinästä.

  Tykkää

 13. Rapa Ripa // 03/10/2017 13:26 // Vastaus

  Kuinkahan järkyttävä ajatus olisi, jos yksi nainen ja neljä aviomiestä? Miksipä ei!

  Tykkää

 14. Onni ja Autuus // 03/10/2017 13:34 // Vastaus

  Jos moniavioisuus sallitaan niin sitten pitää tietenkin myös naisen saada pitää neljää miestä. Talossa asuvalle naiselle olisi todella hyvä saada siivooja+putkimies+sähkömies+puuseppä.

  Tykkää

 15. Islamissa on testoo ja munaa // 03/10/2017 14:13 // Vastaus

  Existäni (naisia, siis) pätevimmällä oli meikäläinen ja aina pari-kolme poikaystävää. Mutta nekin aina vaihtuivat ennemin tai myöhemmin. Hän ei olluti feministi, vaan tosiaan reipas toiminnan rouva. 😀

  Tykkää

 16. Kyllä sairas syitä löytää kun ei kualla tahro.

  Tykkää

 17. Kyllä minä niin mieleni pahoitin... // 03/10/2017 21:15 // Vastaus

  Ei uskoisi ruåttalaisten hulluuden määrää, ellei joutuisi itse lukemaan siitä vaihtoehtomedioista, kun valemediat ei kerro.

  Tykkää

  • Eivät kaikki Ruotsissa ole hulluja, ei edes Suomessa jossa esim. Vihreät on paljon vahvempi kuin Ruotsissa // 04/10/2017 12:18 // Vastaus

   Feministien kannatus on vain muutama prosentti.

   Tykkää

 18. antifeministi // 03/10/2017 22:33 // Vastaus

  Feministit suoltavat mitä tahansa aivopieruja, jotta valkoisilla miehillä olisi mahdollisimman suppea tarjonta parisuhdemarkkinoilla. Oikeita rasistisia miesvihaajia.

  Tykkää

 19. Nimetön // 03/10/2017 22:34 // Vastaus

  Ruotsi on syöpä.

  Tykkää

 20. KalleK // 04/10/2017 11:50 // Vastaus

  Ruotsia valmistellaan jo täyttä päätä islamimaaksi.

  ”Ruotsin viikinkihaudoista löytyi merkkejä islamista”
  https://yle.fi/uutiset/3-9864897

  Tykkää

 21. Nelosjalkavaimoksi mars! // 04/10/2017 12:26 // Vastaus

  Se näkyy naamasta kun lakkaa saamasta, siksi nämä ideat. Haaveilee pääsevänsä johonkin edes nelosvaimoksi.

  Tykkää

 22. Rapejr // 04/10/2017 17:40 // Vastaus

  Suomi miäs alkaa muslimiks ja ottaa kymmenkunta 10v kesästä vaimoo,hullujen huoneelle joutuu tai linnaan lopou iäks.

  Tykkää

 23. Ruotsalaisilla pölyä ullakolla 😦

  Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: