Kreikkaan tulevien tulijoiden määrä taas nousussa

12
a3364afd-23be-49ee-b8d0-074ba336b386
Afgaaniperhe Kreikassa toiveena päästä johonkin Pohjoismaahan.

Turkista Kreikkaan tulevien sotapakolaisten määrä on viimeisen kuukauden aikana taas moninkertaistunut. Kuluvan vuoden aikana Eurooppaantulijoita on ollut noin 20 000 ja syksyn aikana määrä on ollut 8 000 henkilöä.

UNCHR-pakolaisjärjestö on kriittinen, sillä useimmat pakolaiset jäävät jumiin Kreikkaan Lesboksen ja Samoksen saarille, joissa on tilat 2 000 henkilölle, mutta nyt saarilla on 5 000 sotaa, vainoa ja kidutusta paennutta.

UNCHR:n mukaan Kreikkaan tulee nyt erityisesti naisia ja lapsia sekä muita heikko-osaisia. Tulijat tulevat normimaista kuten Afganistan, Irak ja Iranissa elävät afgaanit. EU:n ja Turkin kanssa tekemä sopimus viime talvena uhkaa kuitenkin monien ylläpidon perässä tulevien henkilöiden palautuksen takaisin Turkkiin.

6 thoughts on “Kreikkaan tulevien tulijoiden määrä taas nousussa

    1. Siis tänä vuonna 2017 tammikuusta syyskuuhun. Ei ihme että vanhuksille annetaan vain satalappunen takaisin kuussa xtraa vaikka maksavat korkeampaa veroa kuin työssäkäyvät. Lööperin palkka taas on yli 2 milj. kr vuodessa ja uusia valitsijoita valuu maahan siis noin 25000-30000 vuosivauhtia jos ei mitään erityistä tapahdu niin että väkeä alkaa tulla vielä enemmän. Toivottavasti ei.

      https://www.migrationsverket.se/Om-Migrationsverket/Statistik.html

  1. Syyrian sota onkin nyt ”unohtunut” totuusmedialta ja silti pakoloista tuppaa kuin ennenkin.

  2. Naisia ja lapsia.. taas! Keksikäätten uusia valheita, semmoisia mieluiten, joita voin uskoa.

  3. Eikä siinä kaikki! Tukholman suomalainen koulu, Sverigefinska skolan, on lopen kyllästynyt EU- kerjäläisiin jotka leiriytyvät, kusevat ja paskantavat koulun pihalla. Myös ruiskuja ja kanyyleitä löytyy päivittäin. Tätä on jatkunut jo monta vuotta mutta koska EU- kerjäläisiä on paapottu ja säälitty mukama ei-organisoituneina ei paskakasoistakaan ole liikaa uskallettu puhua koska rasismi.

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.