Ruotsiin on saapunut kuluvan vuoden aikana 19 222 turvapaikanhakijaa

12

Ruotsiin rullaa turvapaikanhakijoita tasaiseen tahtiin. Kuluvan vuoden aikana maahan on tullut 19 222 henkilöä. Kuukausitahti hieman vaihtelee, mutta on vajaassa 3 000:ssa henkilössä per kuukausi.

Suurimmat tulijaryhmät ovat syyrialaiset, eritrealaiset, irakilaiset ja afganistanilaiset.

 

totalen

11 thoughts on “Ruotsiin on saapunut kuluvan vuoden aikana 19 222 turvapaikanhakijaa

  1. Kun Ruotsin taikaseinästä tulee maho, niin niitä sandaalinläpsyttäjiä tulee ja paljon, ja tällä menolla Ruotsin taikaseinästä tulee maho ennen pitkää. Vähäisimmälläkin älyllä varustettu ymmärtää, että Ruotsi on ajamassa täyttä vauhtia kohti vuorenseinää. Ilman jarruja.

   Todisteeksi tästä ei tarvitse kuin lukea niitä valheita monikulttuurisuudesta, haittamaahanmuutosta ja siitä väkivaltaa kylvävästä uskonnosta nimeltä Islam.

   Niitä valheita kun vertaa siihen todellisuuteen mitä tapahtuu uudessa ja jännittävässä Ruotsissa, niin huomaa millaisessa kuplassa ruotsalaiset elävät. Epäileekö joku että se kupla ei koskaan puhkea?

   Kun naisia raiskataan enemmän ja enemmän, ihmisiä ammutaan kadulle kiihtyvällä vauhdilla, autoja poltetaan enemmän ja enemmän, väkivaltarikokset lisääntyvät tulijoiden tahdissa, poliisia ja pelastusviranomaisia kivitetään, no-go zonet lisääntyvät ja kaikki tämä maksaa koko ajan enemmän ja enemmän, niin ei ole millään mahdollista, että tätä menoa voi jatkaa loputtomiin.

   Hulluinta tässä on se, että mitä syvemmällä siellä pää on monikulttuurisuuden perseessä, sitä pontevammin ruotsalaiset kieltäytyvät katsomasta todellisuutta silmiin. Noh, ei sieltä persestä tietysti pysty ketään silmiin katsomaankaan.

   Suomessa ei tarvitse ruveta ennustajaeukoksi nähdäkseen tulevaisuuteen. Riittä, kun katsoo Ruotsiin, niin näkee Suomen kohtalon 20 vuoden päästä.

   Kun Ruotsi ei pysty enää tolpillaan, niin Kela Gold™ on silloin houkuttelevaa valuuttaa.

   Etnisin värinäterveisin.

 1. Trendi on huolestuttavasti laskeva, mutta se mikä turviksissa hävitään, perheenyhdistämisissä ja syntyvyydessä moninkertaisesti voitetaan! Millähän ennusteella kantikset ovat vähemmistönä?

  1. 20-luvulla, jos sama turvapaikkaralli ja leväperäinen perheenyhdistämiskäytäntö jatkuu, tai 30-luvulla korkean syntyvyyden, pakolaiskiintiöiden, työlupien ym. väestönvaihdon takia. Nämä ovat vaihtoehdot, jos vuoden päästä Ruotsin pääministeri ei ole Sverigedemokraatti. Kaikkialla Euroopassa kantaväestö vähenee koko ajan maastamuuton ja alhaisen syntyvyyden takia.

 2. Kukahan tämän lystin kustantaa? Puhuvat, että EU muuttaisi pakolaisten systeemin ”palkinnolliseksi” eli vastaanottajat saisivat kulunsa katteeksi seteleitä Brysselistä. Tässä yhtälössä vain unohtuu kysyä, että mistä ne EU:n rahat tulevat? Nyhjäisevätkö tyhjästä? Vai työtätekevien selkänahasta?
  Käsittääkseni EU on vain byrokraattien ja politiikkojen pyhä liitto, joka sinällään ei tuota yhtään mitään.. Kaikki kustannukset katetaan jäsenmaiden maksuilla ja niin Suomi kuin Ruotsikin siinä niin kovasti antavana.. Voi saatana tätä sumutusta!

  1. Joo vaikka toisaalta on varsin yhdentekevää, mistä rahat tulevat tai menevät, jos menee maa alta.

 3. Matut ovat jo vallanneet Ruotsin. Stadissakaan eivät edes maksa lähijunien ja bussien lippumaksuja.

 4. Ruotsissa on muslimihallitus jo v.2020. Kantaruotsalaiset laitetaan ghettoihin. Kadunnimet muuttuvat arbiankiellisiksi. Kuninkaan tilalle tulee valtaa jakava pää imaami. Ruotsi vaatii naapurimaitaan kääntymään islamilaiseksi ja syttyy sota kun Suomi ei taivu tähän.

 5. Tässä on kysymyksessä ylhäältä dirigeerattu rotujen sekoittaminen jotta saadaan aikaan uusi, terveempi ja kestävämpi (ja tyhmempi) lajike vähän niinkuin kasvinjalostuksessa kun rikkaruohogeenejä lisätään tavoitteena tuottavampi ja vastustuskykyisempi sato. Päättäjät ovat kyllästyneet marisijoihin jotka vaativat koko ajan lisää palkkaa ja sitten lintsaavat töistä kuukauden vuodessa sairauksien takia plus kaikki lastenhoitovapaat ja kesälomat.

  Eivät kuitenkaan ota huomioon rikkaruohojen epätoivottuja ominaisuuksia kuten impulsiivisuus, aggressiivisuus, epärehellisyys, kierous, uhriutuminen, alhaisempi IQ, lapsellisuus, lisääntymisvimma, sairaudet… joten ongelmaa tulee jatkossakin vaikka ehkä onnistuttaisiinkin saamaan koodaajaksi muutama tyyppi lisää.

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.