Vastarintaliikkeen mielenosoitus sananvapauden puolesta lauantaina 21.10. Tampereella

13

tampere-768x515

Vastarintaliikkeen mielenosoitus sananvapauden puolesta järjestetään Tampereella lauantaina 21. lokakuuta. Koko mielenosoituksen perusajatus on siinä, että poliisihallitus yrittää kieltää järjestön toiminnan Suomessa.

Jos Vastarintaliikkeen toiminta voidaan lopettaa valtion taholta, silloin myös äärivasemistolaisen esim. Rasmus-järjestön toiminta pitää lakkauttaa lailla. Jos näin ei toimita, silloin valtio määrittelee miten ihmisten pitää ajatella. Jos Vastarintaliikeen toiminta kiellettään, silloin tulilinjalla ovat kaikki muutkin turvapaikkamaahanmuuttoa kritisoivat tahot.

Tapahtumasta tullee eittämättä mielenkiintoinen. Paikalle tullee satoja äärivasemmistolaisia huligaaneja vaatimaan sananvapauden rajoittamista. Vasemmiston agendassahan sanavapaus ei ole ollut niitä ylimpiä hyveitä sitten Neuvostoliiton ajoilta alkaen.

Advertisements

2 thoughts on “Vastarintaliikkeen mielenosoitus sananvapauden puolesta lauantaina 21.10. Tampereella

  1. Jokaisen tulisi ymmärtää, että kyseessä on paljon suurempi asia kuin ainoastaan vastarintaliikkeen kielto. Tämän jälkeen voitaisiin pikkuhiljaa kieltää kaikki muutkin kansallismieliset järjestöt taikka liikkeet. Vihapuhepoliisit valvovat jo kaikkea puhetta somessa ja vasemmisto mielellään ilmiantaa jokaisen joka ajattelee vielä omilla aivoillaan.
    Vaikka ei olisi samaa mieltä jokaisesta asiasta vastarintaliikkeen kanssa niin marssille osallistuminen on erittäin tärkeää suurempaa kuvaa katsoen.

  2. Kun me puhumme vihapuheesta, niin jostakin syystä islaminuskoisten perusteos unohdetaan täysin. Siitä sitä löytyy vihapuhetta, käsien katkomista, kivittämistä, vääräuskoisten koirien tappamista.
    Mutta – taas kerran – tämä on kait taas sitä ”parempaa ja hyväksyttävämpää vihapuhetta”.

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.