Skip to content
Mainokset

Vastarintaliikkeen mielenosoitus sananvapauden puolesta lauantaina 21.10. Tampereella

tampere-768x515

Vastarintaliikkeen mielenosoitus sananvapauden puolesta järjestetään Tampereella lauantaina 21. lokakuuta. Koko mielenosoituksen perusajatus on siinä, että poliisihallitus yrittää kieltää järjestön toiminnan Suomessa.

Jos Vastarintaliikkeen toiminta voidaan lopettaa valtion taholta, silloin myös äärivasemistolaisen esim. Rasmus-järjestön toiminta pitää lakkauttaa lailla. Jos näin ei toimita, silloin valtio määrittelee miten ihmisten pitää ajatella. Jos Vastarintaliikeen toiminta kiellettään, silloin tulilinjalla ovat kaikki muutkin turvapaikkamaahanmuuttoa kritisoivat tahot.

Tapahtumasta tullee eittämättä mielenkiintoinen. Paikalle tullee satoja äärivasemmistolaisia huligaaneja vaatimaan sananvapauden rajoittamista. Vasemmiston agendassahan sanavapaus ei ole ollut niitä ylimpiä hyveitä sitten Neuvostoliiton ajoilta alkaen.

Mainokset

2 Comments »

  1. Jokaisen tulisi ymmärtää, että kyseessä on paljon suurempi asia kuin ainoastaan vastarintaliikkeen kielto. Tämän jälkeen voitaisiin pikkuhiljaa kieltää kaikki muutkin kansallismieliset järjestöt taikka liikkeet. Vihapuhepoliisit valvovat jo kaikkea puhetta somessa ja vasemmisto mielellään ilmiantaa jokaisen joka ajattelee vielä omilla aivoillaan.
    Vaikka ei olisi samaa mieltä jokaisesta asiasta vastarintaliikkeen kanssa niin marssille osallistuminen on erittäin tärkeää suurempaa kuvaa katsoen.

    Tykkää

  2. Kun me puhumme vihapuheesta, niin jostakin syystä islaminuskoisten perusteos unohdetaan täysin. Siitä sitä löytyy vihapuhetta, käsien katkomista, kivittämistä, vääräuskoisten koirien tappamista.
    Mutta – taas kerran – tämä on kait taas sitä ”parempaa ja hyväksyttävämpää vihapuhetta”.

    Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: