Mainokset

Päivän RHC: Suomessa taisteli sotien aikaan valtava ulkomaalaisten osasto Suomen puolesta

IMG_20171005_090756

IMG_20171005_090957

 

Refugees Hospitality Clubin naiset ovat taas opettaneet Suomen historiaa sotapojilleen. Tällä kertaa suomalaisia rasisteja ja fasisteja läksyttää muuan afgaanipoika. Miehen mukaan sotapakolaisilla on positiivisia vaikutuksia Suomeen. Kahdesta syystä: ensinnäkin suomalaiset karkailivat toisen maailmansodan aikaan Ruotsiin. Karkailun jälkeen he nyt työskentelevät Ruotsin hallitukselle ja maksavat veroja. Ja mikä tärkeintä, Ruotsiin karanneet suomalaiset puolustavat nyt Ruotsia.

Toiseksi, kun suomalaiset yrittivät puolustaaa Suomea Neuvostoliiton hyökkäykseltä niin useimmissa joukko-osastoissa oli paljon ulkomaalaisia, afgaani kertoo. Hänen mukaansa valtavat määrät Suomen joukko-osastossa sotavuosina taiselleita ulkomaalaissotilaita on jäänyt asumaan Suomeen sotien jälkeen ja he ovat olleet kunniallisia kansalaisia.

Loppuun sotaa, vainoa ja kidutusta paennut läksyttää suomalaisia:

Lukekaa historiaa ja kysykää vanhemmiltanne!

 

 

Mainokset

31 Comments on Päivän RHC: Suomessa taisteli sotien aikaan valtava ulkomaalaisten osasto Suomen puolesta

 1. Häyhä // 05/10/2017 10:47 // Vastaus

  Mielestäni Ehsan Haidari on näinollen koulutettu opettaja, joten vaadin hänelle vakituista työpaikkaa opettajana! Vaadin myös Ehsan Haidarille omakotitalon Helsingin keskustasta sekä uuden Ford Mustang auton. Korvaukseksi epäinhimillisistä kärsimyksistä jota Ehsan Haidar on joutunut kärsimään saadessaan Migriltä kielteisiä päätöksiä vaadin Ehsanille puoli miljoonaa euroa. Per kärsimyspäivä. Se on hävyttömän pieni summa siitä mitä Ehsanin kivenkova ammattitaito ja harvinaisen korkea älykkyys olisivat Suomelle tuottanut viimeisten vuosien aikana. Ehsan Haidari on Suomessa nukkunut ulkona ojassa eikä ole syönyt eikä juonut MITÄÄN kahteen vuoteen!! HÄPEÄ SUOMI, HÄPEÄ!!!!!!!! Ensin enemmistö Suomen pelkurimiehistä pakeni rottamaisesti sotaa Ruotsiin ja suurin osa sotilaista jotka taistelivat talvisodassa olivat muualta tulleita Suomen naisten ja lasten hädän kuulleita KUNNIAKKAITA ROHKEITA MUSLIMEJA! Muslimeja jotka Suomelle sodan voittamisen jälkeen jäivät Suomeen maksamaan veroja ja rakensivat nykyisen Suomen! NÄINKÖ SUOMI KIITTÄÄ MUSLIMEJA!!????? HÄPEÄ RASISTI-SUOMI, HÄPEÄ!!!!!!!!!

  Tykkää

 2. Truthseeker // 05/10/2017 11:04 // Vastaus

  jessus, mitä sontaa sä suollat täällä…älä edes vahingossa ehdota koiralle palatsielämää

  Tykkää

 3. Valtsu // 05/10/2017 11:15 // Vastaus

  Siinähän on valmis kulttuuritulkki-historianopettaja. Ei muuta kuin hommiin!

  Mutta ei kai näitä faktavapaita horinoita voi kukaan muu takoa näiden päähän kuin Suvaitsevaisto.

  Tykkää

  • Harri kekäläinen // 05/10/2017 12:47 // Vastaus

   Mun faijaki lähti haneen sweduihin. Oli 3v. Vittu noi afgaanit on sekaisin. Mut niitten maassahan on tuotteita.kai ne kamat liikkuu siittiöissä. Eli sen faija syy, et pää tollanen

   Tykkää

 4. Ja samalla saivat taikaseinästä rahaa veronmaksajien piikkiin. Tätä totuuttaa ei historin kirjata kerrokaan. Mamuilla oli myös aikamatkustuskyky, koska hyvinvointiyhteiskuntaa alettiin toteuttamaan Suomessa vasta 1970. 😀

  Tykkää

 5. Olihan Suomessa vapaaehtoisia taistelijoita ulkomailta. Pääasiassa Virosta. Muista Euroopan maista varmaan alle 200. Tuskin jäivät sodan jälkeen tänne ja miksi olisivatkaan. Onhan heillä omat kotimaansa.
  Hurreja karkasi muutama sata henkiseen kotimaahansa.

  Tykkää

  • Korjaus // 05/10/2017 12:18 // Vastaus

   8000-10000 vapaaehtoista tuli Ruotsista.

   Tykkää

   • Häyhä // 05/10/2017 15:08 // Vastaus

    Montako tuli muslimimaista? Nolla.

    Tykkää

    • Häyhä // 05/10/2017 16:38 // Vastaus

     Muslimisankarit, maamme pelastajat, tulivat samalla hetkellä kun kuulivat Suomen sosiaaliturvasta ja miten valehtelemalla sitä saa. Eipäs hei pojat teeskennellä siellä että mitään muuta syytä maahantuloon olisi. Ei sossua, ei muslimeita.

     Tykkää

  • - Soomepois Eestist - // 05/10/2017 23:04 // Vastaus

   Kun Jatkosota alkoi, Lapissa oli lisäksi Wehrmachtin alppijääkäridivisioonia ja parit SS-divisioonat. Suomalaisten ei tarvinnut operoida tuolla, joten se vapautti sotajoukkoja Karjalan kannakselle ja Itä-Karjalaan.

   Voin olla väitteessäni väärässä, mutta tietääkseni Suomen armeijassa ei sotinut arabeja, ellei sitten ollut joku marginaalitapaus….

   Tykkää

  • ”Munsalan soutajat” oli tuttu termi .Se tuli siitä kun rantaruottalaisia souteli ruotsiin suuri määtä sota-aikana turvaan.Mutta ei ne kaikki soutaneet ruotsiin,oli niissä miehiäkin rantaruottalaisissaki.

   Tykkää

 6. Tajunnanvirtaa Haitarilta // 05/10/2017 12:14 // Vastaus

  Historian ja englantilaisen filologian professori on puhunut. Piste.

  Tykkää

 7. DUMARI // 05/10/2017 12:18 // Vastaus

  Ainuttakaan taistelijaa Suomen puolella ei ollut näistä maahantunkeutuja maista! Rajat kiinni.

  Tykkää

 8. Haitari soi epävireisesti // 05/10/2017 12:25 // Vastaus

  Nämä Haitarit taitavat olla vähänniinkuin Afganistanin/Iranin Haakertteja?

  Tykkää

 9. Rasisti metsästäjä Pohjois-Kurjalasta // 05/10/2017 12:32 // Vastaus

  Joo olihan noita ulkolaisia muutamia sotimassa Suomalaisten rinnalla ja myöhemmin Suomea vastaan. Lähtiessään polttivat Lapin, tuskin kovin montaa tuhatta jäi Suomeen rikastuttamaan kulttuuria?

  Tykkää

 10. Noo tässähän tuli Suomen historiaa kerrottuna taqijja ja kitman kuorrutuksella. Normaalia muslimeilta koska he eivät osaa puhua mistään totta. On tuo RHC:n sakki mielenevikaista.

  Tykkää

 11. Ihan vaan ettei totuus unohtuisi, tuon kirjoittaja on täysi typerys. Ne jotka karkasivat Suomen armeijasta tai karkasivat asevelvollisuutta eivät karanneet Ruotsiin vaan käpykaartiin. Josta sitten siirtyivät oikeudellisiin toimenpiteisiin ja saivat rangaistuksensa karkuruudesta. Ne jotka täältä menivät Ruotsiin sodan aikana olivat oikeasti lapsia, lähes kaikki oikesti alle 7-vuotiaita, kenelläkään ei ollut partaa. Osa heistä jäi sinne ja hankkivat jopa Ruotsin kansalaisuuden aikanaan. Suurin osa tuli takaisin Suomeen. Kaikki nuo ovat kuitenkin jo olleet vuosia eläkkeellä, kuka Ruotsissa, kuka Suomessa. On totta että sodassa palveli Suomessa noin 200 000 saksalaista sotilasta, pääosin Pohjois-Suomessa. Heistä tuli sittemmin, kun aselepo solmittiin Neuvostoliiton kanssa, suomalaisten vihollisia ja he mm. polttivat Lapin maan tasalle kun suomalaiset ajoivat heitä pois. Lisäksi täällä palveli joitain tuhansia vapaaehtoisia mm. Virosta, muista Pohjoismaista ja jonkin verran USA:sta josta tosin lähes kaikki olivat amerikansuomalaisia. He siis palasivat kotimaahansa kun täällä syttyi sota. He eivät paenneet isänmaansa puolustamista vaan tulivat takaisin auttamaan. Muut, virolaiset ja pohjoismaalaiset palasivat sodan jälkeen kotiinsa, kuka arkussa kuka omin jaloin. Hekään eivät lähteneet pakoon vaan tulivat puolustamaan veljeskansaansa.
  Kuiinka sitten on Ehsan Haidarin kotimaassa? Sieltä lähtevä asekuntoiset, koulutetut nuoret miehet elintasopakolaisiksi muka sotaa pakoon ja jättävät lapset, naiset, vanhukset sodan jalkoihin. Kun heidän pitäisi, jos ovat miehiä, pysyä kotonaan puolustamassa kotejaan.

  Tykkää

  • - Soomepois Eestist - // 05/10/2017 23:10 // Vastaus

   Niinpä, vaihtoehtona noiden saksalaisten joukkojen poisajamiseksi Lapista oli joko suomalaiset tai Puna-armeija. Jos itänaapurin joukot olisivat ajaneet ne sieltä pois, tuskin he olisivat sieltä ihan vapaaehtoisesti lähteneet? Tuolloin Lappi olisi mitä ilmeisemmin liitetty Murmanskin oblastiin.

   V. 1941 Suomi oli pahassa välikädessä, valitako musta vai punainen diktaattori….

   Tykkää

 12. Nimetön // 05/10/2017 16:15 // Vastaus

  Ali-ihminen se siinä lähinnä kusee rasistisesti Suomalaisten ja historian päälle joten kyseistä torakkaa kohtaan ei voi olla rasistinen edes teoriassa.Aivan sama mitä loisivasta biojätteestä jatkossa sanoo.

  Tykkää

 13. Murphy // 05/10/2017 18:37 // Vastaus

  Tuolla idän suunnalla on aina ollut omanlainen historian kirjoitustyyli,joka kyllä tässä tapauksessa on kotoutunut afgaanin päähän omien vokkirouvien hieromana. Onko muunneltu totuus sitten proosaa, lyriikkaa vai fiktiota, on vokkilaisten vastuulla. Kun olen vanhanaikainen, niin kutsun sitä valehteluksi. Afgaanin puolustukseksi on sanottava, että hän puhuu täydellisen tietämättömyyden antamalla itsevarmuudella.

  Tykkää

 14. Olen jo pitkään halunnut kertoa sukuni tarinan ja tämä lienee nyt sen paikka. Tämän voisi vaikka tuolle afgaanille kertoa.

  Isoisäni on Karjalasta, pienestä kylästä Laatokan rannalta. Lähellä oli Koiviston satama ja niin nuoren miehen mieli hamusi merille 16-vuotiaana. Meriä seilasi ja laiva oli saapunut sillä kertaa Jenkkeihin kun isoisäni sai kirjeen äidiltään. Kirje teki matkaa kaksi kuukautta. Kirjeessä äiti kertoi kuinka Suomessa on syttynyt sota ryssiä vastaan ja he isän ovat joutuneet jättämään kodin ja lähtemään evakkoon kolmen nuoremman lapsen kanssa. Heillä ei ole kattoa pään päälle, Vokkeja ei ollut. Ei ollut rahaa vaatteisiin, ei ruokaan. Kela on perustettu myöhemmin.

  Siitä paikasta otti nuorukainen jalat alleen ja lähti kohti Suomea. Perille saapui ison rahatukun kanssa auttamaan perhettään. Sillä välin oli solmittu jo välirauha ja koko perhe palasi takaisin Karjalaan, jossa ihme kyllä oma kotitalo oli säästynyt. Eihän sitä onnea ja autuutta kauan kestänyt ja tuli uusi evakointikäsky, jatkosota alkoi. Siihen sotaan isoisäni osallistui ja samalla loppui merimiehen ura, päävammaan rintamalla.

  Tästä silloisesta nuorukaisesta tuli kuitenkin neljän lapsen isä, Lapsenlapsia on kertynyt viisi kappaletta ja ikää on yli 90v. Yksi vielä elossa olevista koko ajan vähenevästä sotaveteraaneista. Näin toimi SUOMALAINEN MIES!

  Liked by 1 henkilö

 15. Sitkeitä nuo suomalaiset sota-aikuiset, kun vieläkin työskentelevät ja veroja maksavat.

  Mistähän nuo kirjat voi ostaa, joissa lukee oikeamielinen totuus?

  Tykkää

 16. Rekka Haavisto // 05/10/2017 20:56 // Vastaus

  Näin on, kaukopartio-osasto Mohammed Inshallahuakbarin vanjoissa kauhua herättäneet, Syvärin taakse ulottuneet tuhoamisretket, puhumattakaan Jr 1001:n eli jalkaväkirykmentti Bagdadin ratkaiseva osuus Tali-Ihantalan torjuntataisteluissa ovat saaneet käsittämättömän vähän huomiota Suomen sotien historiankirjoituksessa.

  Tykkää

 17. Maarit Nevalainen // 05/10/2017 22:47 // Vastaus

  Mitä ihmettä ne suvakit kertoisivat näille sankareille jotka ovat tunkeutuneet Suomeen. Yksikin sanoi jollakin videolla ivallisesti suomalaiselle miehelle, että suomalaiset pakenivat Ruotsiin sodan aikaan. Minun ukkini lähti sotaan 18 vuotiaana ja tuli 21 vuotiaana arkussa kotiin. Samoin hänen veljensä.Suomalaiset sotilaat taistelivat venäläisten ylivaltaa vastaan jopa että Tali-Ihantalassa oli parhaimmillaan 30 000 suomalaista ja 70 000 venäläistä, sinne päättyi ukin tie kuten monen muunkin suomalaisen sotilaan. Nämä vellihousut tulevat Suomeen ja Eurooppaan hoivattaviksi ja jättävät naiset ja lapset kotimaisin ja vielä ilkeävät puhua paskaa meidän veteraaneistamme. Suomalaiset miehet ovat miehiä toisin kuin nuo parasiitit.

  Tykkää

 18. Isäni ei koskaan kyllä puhunut että olisi rintamalla nähnyt yhtään ulkomaalaista muuta kuin vastapuolella ja nekin olivat hiljaisia kun antoi pikakiväärilla ensin sarjoja. Kyllähän nuo ukot kiljukännissä sotajuttuja kertoivat ja kuunneltiin korvat höröllä hiljaa pöydän alla. Olisi kyllä jäänyt mieleen vaikka seuraavanlainen juttu, minä paahdoin pikakiväärillä ja sanoin mohmedille ja alille, täytäkää te lippaita kun minä ammun.Tuo juttu on muuten tosi, joskin mohamedin ja alin tilalla on sana pojat.

  Liked by 1 henkilö

  • Olihan Suomessa taistelemassa yksi mies arabiasta, nimittäin ”Marokon Kauhu”, alias Aarne Juutilainen, mutta tätä seikkaa suvakki-vokkilaiset eivät ole afgaani-muslimille kertoneet. Muita arabialaisia ei taisteluihin osallistunut

   Tykkää

 19. Muistakaa, että tämän historiankertauksen kyseenalaistaminen on rasismia ja vihapuhetta.

  Liked by 1 henkilö

 20. Caffè corretto // 08/10/2017 14:02 // Vastaus

  Oli Suomessa paljon saksalaisia solttuja sotimassa. Rhc muistelee Lapin polttajia varmasti lämpimästi. Afgojen jutuissa on konkreettisia epäkohtia. He pyrkivät luomaan kuvaa, että olisivat suomalaisten kanssa jotenkin samalla viivalla, mitä tulee osaamiseen ja kykyihin. Suomalaisilla ei ole ollut Ruotsissa noin 70% työttömyyttä, kuten afgoilla Suomessa on. Miten työtön matu voi hyödyttää Suomea? Heillä ei ole oikeasti mitään kunnon koulutusta, ovathan he kaikki alaikäisiä;). Lisäksi matut kähinöivät keskenään ja hyökkäävät suomalaisten kimppuun, sekä raiskaavat ulkomaalaisisia prostituoituja ja suomalaisia. Lisäksi talousrikollisuus, terrorismi ja huumekauppa. Ei Suomella ole tarvetta moiselle porukalle.

  Tykkää

 21. Haidari kirjoittaa, että enemmistö Suomen sotaväen sotilaista oli ulkomaalaisia. Näin tulkitsin hänen yrityksensä käyttää englannin kieltä. Tämä on siis se, mihin hän uskoo ja kaikki muu on rasismia.

  Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: