Päivän RHC: Suomessa taisteli sotien aikaan valtava ulkomaalaisten osasto Suomen puolesta

13

IMG_20171005_090756

IMG_20171005_090957

 

Refugees Hospitality Clubin naiset ovat taas opettaneet Suomen historiaa sotapojilleen. Tällä kertaa suomalaisia rasisteja ja fasisteja läksyttää muuan afgaanipoika. Miehen mukaan sotapakolaisilla on positiivisia vaikutuksia Suomeen. Kahdesta syystä: ensinnäkin suomalaiset karkailivat toisen maailmansodan aikaan Ruotsiin. Karkailun jälkeen he nyt työskentelevät Ruotsin hallitukselle ja maksavat veroja. Ja mikä tärkeintä, Ruotsiin karanneet suomalaiset puolustavat nyt Ruotsia.

Toiseksi, kun suomalaiset yrittivät puolustaaa Suomea Neuvostoliiton hyökkäykseltä niin useimmissa joukko-osastoissa oli paljon ulkomaalaisia, afgaani kertoo. Hänen mukaansa valtavat määrät Suomen joukko-osastossa sotavuosina taiselleita ulkomaalaissotilaita on jäänyt asumaan Suomeen sotien jälkeen ja he ovat olleet kunniallisia kansalaisia.

Loppuun sotaa, vainoa ja kidutusta paennut läksyttää suomalaisia:

Lukekaa historiaa ja kysykää vanhemmiltanne!

 

 

Advertisements

35 thoughts on “Päivän RHC: Suomessa taisteli sotien aikaan valtava ulkomaalaisten osasto Suomen puolesta

 1. Mielestäni Ehsan Haidari on näinollen koulutettu opettaja, joten vaadin hänelle vakituista työpaikkaa opettajana! Vaadin myös Ehsan Haidarille omakotitalon Helsingin keskustasta sekä uuden Ford Mustang auton. Korvaukseksi epäinhimillisistä kärsimyksistä jota Ehsan Haidar on joutunut kärsimään saadessaan Migriltä kielteisiä päätöksiä vaadin Ehsanille puoli miljoonaa euroa. Per kärsimyspäivä. Se on hävyttömän pieni summa siitä mitä Ehsanin kivenkova ammattitaito ja harvinaisen korkea älykkyys olisivat Suomelle tuottanut viimeisten vuosien aikana. Ehsan Haidari on Suomessa nukkunut ulkona ojassa eikä ole syönyt eikä juonut MITÄÄN kahteen vuoteen!! HÄPEÄ SUOMI, HÄPEÄ!!!!!!!! Ensin enemmistö Suomen pelkurimiehistä pakeni rottamaisesti sotaa Ruotsiin ja suurin osa sotilaista jotka taistelivat talvisodassa olivat muualta tulleita Suomen naisten ja lasten hädän kuulleita KUNNIAKKAITA ROHKEITA MUSLIMEJA! Muslimeja jotka Suomelle sodan voittamisen jälkeen jäivät Suomeen maksamaan veroja ja rakensivat nykyisen Suomen! NÄINKÖ SUOMI KIITTÄÄ MUSLIMEJA!!????? HÄPEÄ RASISTI-SUOMI, HÄPEÄ!!!!!!!!!

 2. jessus, mitä sontaa sä suollat täällä…älä edes vahingossa ehdota koiralle palatsielämää

  1. Nyt kyllä loukkasit aitoja koiria verratessasi Ehsania koiraan!
   Tuo oli koiravihapuhetta. 😉

 3. Siinähän on valmis kulttuuritulkki-historianopettaja. Ei muuta kuin hommiin!

  Mutta ei kai näitä faktavapaita horinoita voi kukaan muu takoa näiden päähän kuin Suvaitsevaisto.

  1. Mun faijaki lähti haneen sweduihin. Oli 3v. Vittu noi afgaanit on sekaisin. Mut niitten maassahan on tuotteita.kai ne kamat liikkuu siittiöissä. Eli sen faija syy, et pää tollanen

 4. Ja samalla saivat taikaseinästä rahaa veronmaksajien piikkiin. Tätä totuuttaa ei historin kirjata kerrokaan. Mamuilla oli myös aikamatkustuskyky, koska hyvinvointiyhteiskuntaa alettiin toteuttamaan Suomessa vasta 1970. 😀

 5. Olihan Suomessa vapaaehtoisia taistelijoita ulkomailta. Pääasiassa Virosta. Muista Euroopan maista varmaan alle 200. Tuskin jäivät sodan jälkeen tänne ja miksi olisivatkaan. Onhan heillä omat kotimaansa.
  Hurreja karkasi muutama sata henkiseen kotimaahansa.

    1. Muslimisankarit, maamme pelastajat, tulivat samalla hetkellä kun kuulivat Suomen sosiaaliturvasta ja miten valehtelemalla sitä saa. Eipäs hei pojat teeskennellä siellä että mitään muuta syytä maahantuloon olisi. Ei sossua, ei muslimeita.

  1. Kun Jatkosota alkoi, Lapissa oli lisäksi Wehrmachtin alppijääkäridivisioonia ja parit SS-divisioonat. Suomalaisten ei tarvinnut operoida tuolla, joten se vapautti sotajoukkoja Karjalan kannakselle ja Itä-Karjalaan.

   Voin olla väitteessäni väärässä, mutta tietääkseni Suomen armeijassa ei sotinut arabeja, ellei sitten ollut joku marginaalitapaus….

  2. ”Munsalan soutajat” oli tuttu termi .Se tuli siitä kun rantaruottalaisia souteli ruotsiin suuri määtä sota-aikana turvaan.Mutta ei ne kaikki soutaneet ruotsiin,oli niissä miehiäkin rantaruottalaisissaki.

 6. Ainuttakaan taistelijaa Suomen puolella ei ollut näistä maahantunkeutuja maista! Rajat kiinni.

 7. Nämä Haitarit taitavat olla vähänniinkuin Afganistanin/Iranin Haakertteja?

 8. Joo olihan noita ulkolaisia muutamia sotimassa Suomalaisten rinnalla ja myöhemmin Suomea vastaan. Lähtiessään polttivat Lapin, tuskin kovin montaa tuhatta jäi Suomeen rikastuttamaan kulttuuria?

  1. Rauhaa vastaan Suomi teki sopimuksen ajaa saksalaiset joukot pois maasta.

   Ymmärrettävää, että polttivat Lapin.
   Ketuttaahan se kun entinen aseveli kääntyy sinua vastaan.

   Vaan ilman saksalaisten apua ei ehkä olisi itsenäistä Suomea.

 9. Noo tässähän tuli Suomen historiaa kerrottuna taqijja ja kitman kuorrutuksella. Normaalia muslimeilta koska he eivät osaa puhua mistään totta. On tuo RHC:n sakki mielenevikaista.

 10. Ihan vaan ettei totuus unohtuisi, tuon kirjoittaja on täysi typerys. Ne jotka karkasivat Suomen armeijasta tai karkasivat asevelvollisuutta eivät karanneet Ruotsiin vaan käpykaartiin. Josta sitten siirtyivät oikeudellisiin toimenpiteisiin ja saivat rangaistuksensa karkuruudesta. Ne jotka täältä menivät Ruotsiin sodan aikana olivat oikeasti lapsia, lähes kaikki oikesti alle 7-vuotiaita, kenelläkään ei ollut partaa. Osa heistä jäi sinne ja hankkivat jopa Ruotsin kansalaisuuden aikanaan. Suurin osa tuli takaisin Suomeen. Kaikki nuo ovat kuitenkin jo olleet vuosia eläkkeellä, kuka Ruotsissa, kuka Suomessa. On totta että sodassa palveli Suomessa noin 200 000 saksalaista sotilasta, pääosin Pohjois-Suomessa. Heistä tuli sittemmin, kun aselepo solmittiin Neuvostoliiton kanssa, suomalaisten vihollisia ja he mm. polttivat Lapin maan tasalle kun suomalaiset ajoivat heitä pois. Lisäksi täällä palveli joitain tuhansia vapaaehtoisia mm. Virosta, muista Pohjoismaista ja jonkin verran USA:sta josta tosin lähes kaikki olivat amerikansuomalaisia. He siis palasivat kotimaahansa kun täällä syttyi sota. He eivät paenneet isänmaansa puolustamista vaan tulivat takaisin auttamaan. Muut, virolaiset ja pohjoismaalaiset palasivat sodan jälkeen kotiinsa, kuka arkussa kuka omin jaloin. Hekään eivät lähteneet pakoon vaan tulivat puolustamaan veljeskansaansa.
  Kuiinka sitten on Ehsan Haidarin kotimaassa? Sieltä lähtevä asekuntoiset, koulutetut nuoret miehet elintasopakolaisiksi muka sotaa pakoon ja jättävät lapset, naiset, vanhukset sodan jalkoihin. Kun heidän pitäisi, jos ovat miehiä, pysyä kotonaan puolustamassa kotejaan.

  1. Niinpä, vaihtoehtona noiden saksalaisten joukkojen poisajamiseksi Lapista oli joko suomalaiset tai Puna-armeija. Jos itänaapurin joukot olisivat ajaneet ne sieltä pois, tuskin he olisivat sieltä ihan vapaaehtoisesti lähteneet? Tuolloin Lappi olisi mitä ilmeisemmin liitetty Murmanskin oblastiin.

   V. 1941 Suomi oli pahassa välikädessä, valitako musta vai punainen diktaattori….

 11. Ali-ihminen se siinä lähinnä kusee rasistisesti Suomalaisten ja historian päälle joten kyseistä torakkaa kohtaan ei voi olla rasistinen edes teoriassa.Aivan sama mitä loisivasta biojätteestä jatkossa sanoo.

 12. Tuolla idän suunnalla on aina ollut omanlainen historian kirjoitustyyli,joka kyllä tässä tapauksessa on kotoutunut afgaanin päähän omien vokkirouvien hieromana. Onko muunneltu totuus sitten proosaa, lyriikkaa vai fiktiota, on vokkilaisten vastuulla. Kun olen vanhanaikainen, niin kutsun sitä valehteluksi. Afgaanin puolustukseksi on sanottava, että hän puhuu täydellisen tietämättömyyden antamalla itsevarmuudella.

 13. Olen jo pitkään halunnut kertoa sukuni tarinan ja tämä lienee nyt sen paikka. Tämän voisi vaikka tuolle afgaanille kertoa.

  Isoisäni on Karjalasta, pienestä kylästä Laatokan rannalta. Lähellä oli Koiviston satama ja niin nuoren miehen mieli hamusi merille 16-vuotiaana. Meriä seilasi ja laiva oli saapunut sillä kertaa Jenkkeihin kun isoisäni sai kirjeen äidiltään. Kirje teki matkaa kaksi kuukautta. Kirjeessä äiti kertoi kuinka Suomessa on syttynyt sota ryssiä vastaan ja he isän ovat joutuneet jättämään kodin ja lähtemään evakkoon kolmen nuoremman lapsen kanssa. Heillä ei ole kattoa pään päälle, Vokkeja ei ollut. Ei ollut rahaa vaatteisiin, ei ruokaan. Kela on perustettu myöhemmin.

  Siitä paikasta otti nuorukainen jalat alleen ja lähti kohti Suomea. Perille saapui ison rahatukun kanssa auttamaan perhettään. Sillä välin oli solmittu jo välirauha ja koko perhe palasi takaisin Karjalaan, jossa ihme kyllä oma kotitalo oli säästynyt. Eihän sitä onnea ja autuutta kauan kestänyt ja tuli uusi evakointikäsky, jatkosota alkoi. Siihen sotaan isoisäni osallistui ja samalla loppui merimiehen ura, päävammaan rintamalla.

  Tästä silloisesta nuorukaisesta tuli kuitenkin neljän lapsen isä, Lapsenlapsia on kertynyt viisi kappaletta ja ikää on yli 90v. Yksi vielä elossa olevista koko ajan vähenevästä sotaveteraaneista. Näin toimi SUOMALAINEN MIES!

 14. Sitkeitä nuo suomalaiset sota-aikuiset, kun vieläkin työskentelevät ja veroja maksavat.

  Mistähän nuo kirjat voi ostaa, joissa lukee oikeamielinen totuus?

 15. Näin on, kaukopartio-osasto Mohammed Inshallahuakbarin vanjoissa kauhua herättäneet, Syvärin taakse ulottuneet tuhoamisretket, puhumattakaan Jr 1001:n eli jalkaväkirykmentti Bagdadin ratkaiseva osuus Tali-Ihantalan torjuntataisteluissa ovat saaneet käsittämättömän vähän huomiota Suomen sotien historiankirjoituksessa.

 16. Mitä ihmettä ne suvakit kertoisivat näille sankareille jotka ovat tunkeutuneet Suomeen. Yksikin sanoi jollakin videolla ivallisesti suomalaiselle miehelle, että suomalaiset pakenivat Ruotsiin sodan aikaan. Minun ukkini lähti sotaan 18 vuotiaana ja tuli 21 vuotiaana arkussa kotiin. Samoin hänen veljensä.Suomalaiset sotilaat taistelivat venäläisten ylivaltaa vastaan jopa että Tali-Ihantalassa oli parhaimmillaan 30 000 suomalaista ja 70 000 venäläistä, sinne päättyi ukin tie kuten monen muunkin suomalaisen sotilaan. Nämä vellihousut tulevat Suomeen ja Eurooppaan hoivattaviksi ja jättävät naiset ja lapset kotimaisin ja vielä ilkeävät puhua paskaa meidän veteraaneistamme. Suomalaiset miehet ovat miehiä toisin kuin nuo parasiitit.

 17. Isäni ei koskaan kyllä puhunut että olisi rintamalla nähnyt yhtään ulkomaalaista muuta kuin vastapuolella ja nekin olivat hiljaisia kun antoi pikakiväärilla ensin sarjoja. Kyllähän nuo ukot kiljukännissä sotajuttuja kertoivat ja kuunneltiin korvat höröllä hiljaa pöydän alla. Olisi kyllä jäänyt mieleen vaikka seuraavanlainen juttu, minä paahdoin pikakiväärillä ja sanoin mohmedille ja alille, täytäkää te lippaita kun minä ammun.Tuo juttu on muuten tosi, joskin mohamedin ja alin tilalla on sana pojat.

  1. Olihan Suomessa taistelemassa yksi mies arabiasta, nimittäin ”Marokon Kauhu”, alias Aarne Juutilainen, mutta tätä seikkaa suvakki-vokkilaiset eivät ole afgaani-muslimille kertoneet. Muita arabialaisia ei taisteluihin osallistunut

 18. Muistakaa, että tämän historiankertauksen kyseenalaistaminen on rasismia ja vihapuhetta.

 19. Oli Suomessa paljon saksalaisia solttuja sotimassa. Rhc muistelee Lapin polttajia varmasti lämpimästi. Afgojen jutuissa on konkreettisia epäkohtia. He pyrkivät luomaan kuvaa, että olisivat suomalaisten kanssa jotenkin samalla viivalla, mitä tulee osaamiseen ja kykyihin. Suomalaisilla ei ole ollut Ruotsissa noin 70% työttömyyttä, kuten afgoilla Suomessa on. Miten työtön matu voi hyödyttää Suomea? Heillä ei ole oikeasti mitään kunnon koulutusta, ovathan he kaikki alaikäisiä;). Lisäksi matut kähinöivät keskenään ja hyökkäävät suomalaisten kimppuun, sekä raiskaavat ulkomaalaisisia prostituoituja ja suomalaisia. Lisäksi talousrikollisuus, terrorismi ja huumekauppa. Ei Suomella ole tarvetta moiselle porukalle.

  1. Varsinkin saksalainen lento-osasto auttoi Suomea sodassa, moni uhraten henkensä. Virolaisia ja ruotsalaisia osallistui myös Suomen puolustamiseen – ulkomaalaisten osallistujien määrää ei voi silti mitenkään kutsua suureksi. Saksalaisten apu oli kuitenkin suurta. Lapin polttaminen tapahtui sen jälkeen kun Suomi Neuvostoliiton käskystä julisti aseveljensä saksalaiset vihollisikseen. RHC:n noita-akat ja homot eivät varmasti suostuisi sanomaan mitään hyvää sota-ajan saksalaisista. Muuten he ovat, paitsi yhtä tietämättömiä, myös tahallaan paljon tyhmempiä kuin muut suomalaiset. Vai voivatko he olla oikeasti niin täysiä pönttöpäitä kuin minä esiintyvät?.

  2. Ei Suomella tarpeita näille olekaan, vaan rhc:n itsenäisillä, ylpeillä naisilla (ja miehillä).

   Nimittäin SEKSITARPEITA 😅😂😂

 20. Haidari kirjoittaa, että enemmistö Suomen sotaväen sotilaista oli ulkomaalaisia. Näin tulkitsin hänen yrityksensä käyttää englannin kieltä. Tämä on siis se, mihin hän uskoo ja kaikki muu on rasismia.

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.