Mainokset

Vetelin yläasteella maahanmuuttajataustaisten nuorukaisten ja paikallisten välillä kismaa

veteli

Tietojen mukaan Keski-Pohjanmaalla Vetelin yläasteella maahanmuuttajataustaisten ja paikallisten oppilaiden välit ovat kiristymään päin. Tänään päivällä maahanmuuttajataustaiset tytöt kävivät joukolla yhden paikallisen pojan kimppuun raapien ja potkien tätä. Poika ei antanut toimillaan aihetta jatkotoimiin, hän pitäytyi lyömästä tyttöjä.

Koulun puolesta heti tapahtuman jälkeen kaikki oppilaat kutsuttiin tilaisuuteen, jossa opettajat yrittivät saada kuumenneita välejä aisoihin. Koulun puolelta asiaa yritetään jatkossa sopia keskustelemalla. Tilanteen kerrotaan olevan hyvin herkkä. Aiemmin kouluissa ollaan valittu arpomalla mamukaveri suomalaiselle päiväksi.

Vetelin kunta on ottanut vastuuta muutaman kymmenen sotaa ja vainoa paenneen puolesta. Kunta remontoi aiemmin rivitalosta huoneistoja pakolaisille, jonne tulijat asutettiin. Tätä voidaan kyseenalaistaa mm. sillä, että arabimaista tulleilla tulijoilla ei ole minkäänlaista sellaista ammattitaitoa, jollaisesta maatalousvoittoisessa pitäjässä olisi kysyntää. Näin ollen he tulevat elämään loppuelämänsä veronmaksajien kustannuksella.

Mainokset

25 Comments on Vetelin yläasteella maahanmuuttajataustaisten nuorukaisten ja paikallisten välillä kismaa

 1. tapperlund // 05/10/2017 19:24 // Vastaus

  Vetelin valtuustossa teki päätöksiä sellaiset jotka eivät edes osanneet sijoittaa ko. ”pakolaismaita” kartalle. Eräs valtuutettu kertoi kuinka yksi yksittäinen etelä-amerikkalainen oli ollut työssä Pietarissa ja oli ollut kuulemma kova työmies. Etelä-Amerikka ja lähi-idän muslimit, siis mitä ihmettä näillä on keskenään tekemistä.

  Tykkää

  • orbanisti // 05/10/2017 21:18 // Vastaus

   Ja vaikka kyseinen työmies olisikin ollut Lähi-idästä, yksittäistapauksiin vetoaminen on idioottimaista politikointia. Niin Saksan, Ruotsin kuin Suomen humanitaarisista maahanmuuttajista aivan marginaalisen pieni osa on työllistynyt omatoimisesti ja vielä harvempi erityisen ammattitaitoisia. No, ainakin Oulussa on valtuutettu, joka tulee kumoamaan kaikki vastaavat argumentointivirheet.

   Tuollainen mamukaverin arpominen on kyllä niin kurkusta työnnettävää mokutusta. Miksi koululaiset syötetään suvakkiutopistien koekaniineiksi!

   Tykkää

 2. Tästä olisi kiinnostavaa kuulla lisää…Ehkä sopiva aihe seuraavaan monokulttuuriin

  Tykkää

 3. veljmies // 05/10/2017 19:35 // Vastaus

  Vetelin tyttöjä.

  Tykkää

 4. JKH1975 // 05/10/2017 20:13 // Vastaus

  Rauhanuskonnon edustajat jälleen kerran vauhdissa.

  Tykkää

 5. Kiva lapsen kertoa kotona voittaneensa koulun matuarpajaisissa irakilaisen terroristin, joka haaveilee päiväkodinpoltosta heti sarjaraiskailun jälkeen. Jännittävä iltapäivä Muhamedin kanssa voi muuttua jännittäväksi, mutta lyhyeksi loppuelämäksi, koska nyt hän tietää, missä nukut.

  Tykkää

 6. Nimetön // 05/10/2017 21:19 // Vastaus

  potiivista kuulla että kyse on tällä kertaa maahanmuuttaja tytöistä, eikä aikuisista miehistä.

  Tykkää

  • Van, Mie // 05/10/2017 22:08 // Vastaus

   Hyvä tietää.
   Tällainen putkiaivoinen voisi ajatella, että kun ’yksintulleet pakolaispoikalapset’ on parrakkaita 3-kymppisiä niin ’maahanmuuttajatytöt’ on 3-kymppisiä siiderivalaita? 😀

   Tykkää

  • Niin, todistavat ainakin sen että ovat yhtä vähä-älyisiä ja sivistymättömiä kuin ne miespuoliset ”karvalapsosetkin.”

   Tykkää

 7. Nimetön // 05/10/2017 22:19 // Vastaus

  Onko jutun kirjoittaja ulkomaalaistaustainen, kun jotenkin tuossa outoja sanavalintoja ja kirjoitusvirheitä heti otsikosta alkaen 🙂

  Tykkää

 8. Nimetön // 05/10/2017 22:31 // Vastaus

  Hehe, kuumenneet välit aisoihin.

  Tykkää

  • Nimetön // 05/10/2017 22:43 // Vastaus

   Juu samaan luin. Otsikossa puhutaan maahanmuuttaja nuorukaisista. Itse jutussa kuitenkin kirjoitetaan hyökkääjien olleen tyttöjä. Ihan vaan tiedoksi kirjoittajalle, että nuorukainen=nuori MIES. Nuorukainen EI tarkoita naispuolista henkilöä.

   Tykkää

 9. Ei suomipoika vielä osannut pelata romainikulttuuristen lähi-idänromaninaisten kanssa.

  Well.. ittellä on kokemusta suomen vähemmistönromanikulttuurin naisista, ja sitten kun ”keskustelu” alkaa, niitä pitää heti lyödä kuin RAAVASTA MIESTÄ, ja mieluummin vielä 2X voimalla!

  Nimimerkillä: monikulttuurisuuskokemusasiantuntija 😀

  Tykkää

 10. Pohjalaiset eivät ole kuin etelän velliperseet. Tuntuu että käyvät ylikierroksilla viikko viikolta ja veikkaan että Kauhavan matughetto saa pian lähteä, on siellä tunteet sen verran kuumina.Migri tyhjää paniikissa paikan kuten on aiemminkin tehnyt etteivät kultamunat vahigoitu ja suomen mainen kärsi maailmalla hyvänä pakolais sulatusuuninan.Myös Sipilä ja urpo orpo pelkäävät merkkelin ärähdystä.Matut saavat tuntea vielä nahoissaan mitä tapahtuu jos tuo ylimileinen käytös ei muutu ja eihän se muutu koska on jo geenissä.

  Tykkää

 11. Kauhean jännää // 06/10/2017 09:21 // Vastaus

  Telkkariinhan voisi järjestää Päivän Matu- arvonnan joka ilta kello 19. Osanottaminen olisi pakollista kaikille maan 9-99- vuotiaille kantiksille. Ohjelmassa arvottaisiin vaikka 100 matua jotka saisivat osoite- ja matkalipun käteensä, muusta vastaisi voittaja eli asunnosta, ylöspidosta ja viihdyttämisestä. Päävoittona olisi ”tuplamatut”. Kansa- paitsi suvakit- istuisivat kauhusta jäykkänä joka ilta telkkarin edessä kädet ristissä rukoilemassa ettei kävisi ”tuuri”.

  Tykkää

 12. DEathMaster // 06/10/2017 12:32 // Vastaus

  On kai se nyt selvää… laitetaan 18-30vuotiaat partalapsipakolaiset teinien kanssa samaan kouluun…luokkaan. eikös sinne Irakiin jo voi palata?!?

  Tykkää

 13. Ihmetyttää että tähän juttuun on saatu vedettyä vielä sekin asia, ettei maahanmuuttajataustaiset tulijat koskaan työllisty maatalousvoittoisessa Vetelissä. Ei maataloustyöt mitään rakettitiedettä ole, aika perusduunia muiden yksinkertaisten ruumiilliseen töiden rinnalla. Hyvä työhönperehdytys riittää varsin hyvin alkuun. On vain nykyaikaa väittää, että joka ammattiin tarvii koulutuksen. Kyllä työ tekijäänsä opettaa.

  Tykkää

  • Hyvä huomio. Sen jälkeen kun minulle näytetään yksikin Vetelissä asuvista tulijoista, joka käy töissä, lupaan kirjoittaa asiasta positiiviseen sävyyn.

   Tykkää

  • Nimetön // 06/10/2017 15:38 // Vastaus

   No mikä on ettei paikallisia nuoria voi opettaa maataloustöihin? Aika moni paikallinen on joskus elämässään kuitenki ees nähäny raktorin.

   Tykkää

  • Melko varmaan vetelin SIKAtiloilla tarvitaan työvoimaa, ihme ettei päättäjät ohjaa maahanmuuttajia nähin hommiin vaikka jollain valtion tuella. Kototuminen pääsisi paremmin vauhtiin ja heillä olisi jotain tekemistä.

   Tykkää

 14. Vihasananvapaustaistelija // 06/10/2017 14:01 // Vastaus

  Suomi on menetetty jos lakeuksillakin myötäillään perseileviä muslimimaahantunkeutujia. Ehkä nuorissa on vielä toivoa?

  Tykkää

 15. VOI PYHÄ YKSINKERTAISUUS // 06/10/2017 15:03 // Vastaus

  Nimimerkki Tiina kertoo, että kyllä työ maahanmuuttajan opettaa. Mutta kun koraani tai kuraani kieltää työnteon valkoisille ja tämä heidän saama avustuskin ja asunnot tulevat kuulemma allahilta.

  Tykkää

  • Äimistynyt // 03/12/2017 09:02 // Vastaus

   Eikö kouluihin mennä koulutuksen takia? Viittaan tuohon loppuelämänsä veronmaksajien rahoilla? Kielletäänkö heitä kouluttautumasta ja työllistymästä? Tai muuttamasta?… ja eivätkö he ole valkoisia?

   Tykkää

 16. Tapani Pollari // 12/10/2017 09:32 // Vastaus

  Hyvin on asia pysyny salassa.
  Veteliläisille taitaa olla arka-aihe, ainakin niille jotka nämä pakolaiset naapuriinsa hamus..

  Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: