Mainokset

Omnia kouluttaa neljässä kk:ssa sotapakolaisia 2600 euron kuukausipalkkaan-ei koske suomalaisia työttömiä

ilmoitus_mamukoulutus (1) (1)

Jos lukijoiden joukossa on politiikoita tai muita arvovaltaisia henkilöitä niin toivoisin, että seuraavaan asiaan puututaan ja se torpataan.

Koulutukseen haetaan maahanmuuttajia koulutettavaksi varasto- ja hyllytystyöhön. Neljän kuukauden työharjoittelujakso toimii koulutuksena ja sen jälkeen kaikki hyväksytyt saavat työpaikan, jossa palkka on 2 500 euron molemmin puolin. Ihan hyvä palkka, etten sanoisi olletikin, että kyseessä on yötyö.

Syyllistytäänkö tässä rasismiin tai syrjintään, sillä koulutus- ja työpaikka on tarjolla vain maahanmuuttajille. Ei esimerkiksi työttömille suomalaisille, moni varmaan olisi halukas tuolla palkalla lähtemään töihin. On selvää, että kohderyhmä tässä ovat turvapaikanhakijoina kolmansista maista tulleet henkilöt. Miksei samanlaista kamppanjaa tehdä Virossa, jos kerran varastoalalla on työvoimapula? Virossa olisi varmasti laivalastillinen tulijoita, joita ei tarvitsisi edes kouluttaa.

Pyydänkin nyt, että joku arvovaltainen lukija yrittäisi torpata tällaiset kurssit. Kolmansien maiden tulijat pitää laittaa jonossa sille paikalle mille kuuluvat ja erilaisiin varmasti työpaikan saaviin koulutuksiin pitää laittaa ensisijaisesti suomalaisia työttömiä.

 

Mainokset

37 Comments on Omnia kouluttaa neljässä kk:ssa sotapakolaisia 2600 euron kuukausipalkkaan-ei koske suomalaisia työttömiä

 1. uskomatonta leikkiä // 06/10/2017 20:00 // Vastaus

  Voi helvetti,voiko tuo olla totta ??????????????????????????????????????
  Vaatiikohan ne luku ja kirjoitustaitoa,vai riittääkö jos osaa antaa savumerkkejä?

  Tykkää

  • Tiedättekös mikä tuo 2600€ on? Perheenyhdistämisen tuloraja…….

   Tykkää

   • Valtsu // 07/10/2017 10:38 // Vastaus

    Jumalauta, niinpä onkin! Koko paska on kehitelty, jotta keharit saavat tuotua perheensä Suomeen! Ja se on taas sen hintaista lystiä, että 2600 e on karkkirahaa. Taas on viritelty positiivista syrjintää.

    On kuulkaa mukavaa töissä katsella, miten täysin kädettömät tapaukset ohittavat kantikset työhönotossa, vaikka posisyrjinnässä on edes sellainen ehto, että tasaväkisten hakijoiden kesken voidaan suosia oikeanlaista etnisyyttä. On tullut kuitenkin nähtyä aika monta tapausta, jotka eivät osaa kymmenen vuodenkaan jälkeen mitään – siis kirjaimellisesti – ja samaan aikaan jotain rupista sijaisuutta hakee 100 henkeä. Ja kaikki kunnia niille ”etnikoille”, jotka ovat oikeasti hyviä työntekijöitä – ovat viiteryhmässään vähemmistöä, mutta heitäkin on.

    Ihmisiä joilla on kykyä ja tahtoa ei tarvitse kotouttaa eikä suosia!

    Tykkää

   • kaksituhattakuusisataaeuroa // 07/10/2017 16:44 // Vastaus

    Ai jahaa,sieltäkö se juontaa juurensa.Juonimalla lisää neekereitä Suopmeen.
    Kukahan tämän nerouden alkuunpanija mahtaa olla ?
    Yhdistäisivät niitä perheitään välillä näiden mulkeroiden kotimaihinsakkin,siihen
    ne sais suomalaisilta varauksettoman tuen.

    Tykkää

 2. Truthseeker // 06/10/2017 20:44 // Vastaus

  Vaativat liuku- ja kirjoitus-taitoa latinalaisin kirjaimin. Ja TE-toimiston asiakas!! 😀 eli seulontaa on.. ja koska yötyö, ilmeisesti palkassa tuo huomioitu.. tai työ ei kestä päivänvaloa.. 🙂

  Tykkää

  • Nimetön // 06/10/2017 21:59 // Vastaus

   Suomalaisilta vaaditaan yleensä sujuvaa englanninkielentaitoa ja ruotsinkielen osaamista. Työnhakemuslomakkeissa on pitkä lista kieliä varten. Sitä on aina ihmetellytkin, mihin niitä kieliä vaikkapa varastohommissa, kaupankassalla tai siivoushommissa tarvitaan, jos katselee vuokrafirmojen hakulomakkeita. No voidaanpa jatkossa kutsua suomalaista ylikoulutetuksi, jos osaa niitä latinalaisia aakkosia käyttää vähän sujuvammin kuin, että olisi juuri oppinut lukemaan ja kirjoittamaan. Jos hallitsee lauserakenteet ja muun kieliopin, mitä ilmeisemmin on liian pätevä. Mitä ilmeisemmin suomalaisten tilalle halutaan palkata väkeä, jolla luku- ja kirjoitustaito on sillä tasolla, että työsopimuksista ja lakikielestä ei ota selvää.

   Tykkää

 3. Mitähän tuo pääomarahastojen hoitajayritys tuossa hommassa oikein tekee? Tuollaiset eivät lähde mukaan yhtään mihinkään, jos ei ole ns. rutkasti tuottoja tiedossa. Kenellä olisi osaamista penkoa kanavoidaanko esim. EU-jäsenmaksuja ja verovaroja yksityisiin pääomarahastoihin ”työllistämis” -verukkeella?

  Tykkää

  • Kieroa peliä // 08/10/2017 04:05 // Vastaus

   Valtio maksaa näiden palkasta palkkatukena 50-80%. Todella halpaa työvoimaa vaikka tehokkuus ei olisikaan suomalaisten tasolla. Pääomarahastoja varmasti kiinnostaa ja viherpipertäjät ja liitotkin ovat tyytyväisiä, kun palkkaus on Tes:in mukainen. Mahtaa olla kilpailijat helvetin tyytyväisiä, kun tällä halpatyövoimalla saadaan aikaan mieletön kilpailuetu. Lopulta tässä käy niin, että suomalaisia palkkaavat firmat joutuvat ahdinkoon ja pottunokat heitetään pihalle töistä.

   Tykkää

   • suoraansanoenvituttaa // 10/10/2017 08:40 // Vastaus

    No joo! Suomen valtiollahan onki sitte varaa tuomoseen kehitysmaalaisten elintasopakolaisten palvomiseen.Suomalaisella työttömällä ei moiseen avokätisyyteen suomen valtion taholta ole
    oikeutta mihin on oikeus näillä kehitysmaalaisilla elintasopakolaisilla.

    Hukkaan meni isoisän Suomus-salmella ja Ihantalassa pelkääminen.Ei se veli venäläinenkään pahempi orjuuttaja olis ollut mitä on nämä isismiehetkään.
    Mutta suuri osa sodissa olleista suomalaisista miehistä olis taatusti taistelutahtonsa menettänyt, jos tämän nykytouhun olis aavistaneet.Kyllä kai se olis kapina tehtävä suomalaista eliittiä vastaan,ennen kun ne luovuttavat tämän maan kokonaan kehitysmaalaisille.

    Tykkää

 4. Dirty dog oroguius kad say's : // 06/10/2017 21:15 // Vastaus

  Suomalainen on kuufari kenelle on vain oikeus palvella saunoissa ja uimahalleissa paskaileva matu .

  Tykkää

 5. Syrjintää. Kuka vaan voi nostaa tutkintapyynnön sikaniskoille.

  Tykkää

 6. Jumalauta tarjotaan lentoalalle paikkoja! Voiko nyt jotain rajaa edes ja miettiä turvallisuusnäkökulmasta, ettei taustaltaan epämääräiset pääse mihin vaan.

  Tykkää

  • herratonrohkeitaolevinaan // 09/10/2017 20:34 // Vastaus

   Siinä herrat osoittavat todeksi hokemansa, ”PELOLLE E SAA ANTAA VALTAA”
   Päästetään lentoalalle porukkaa joista ei tiedä kukaan ,onko ne isismiehiä vaiko
   tavallisia kamelintaluttajia tai mahollisesti niit’ä molempia.

   Tykkää

 7. Joko se tarveharkinta siis poistui? Tuo on syrjintää ja kuka vaan voi nostaa tutkntapyynnön. Joku nyt pliis tekemäån ilmoitusta.

  Tykkää

  • Qroquius Kad // 06/10/2017 21:44 // Vastaus

   Mitäpä jos vaikka tekisit ihan itse, kun sellaista kaipaat?

   Tykkää

  • sopii-miettiä // 07/10/2017 22:12 // Vastaus

   Kyllä tarveharkinta poistuu taatusti nyt kun vasemmiston (kontulatki) tekevä lakialoitteita tarveharkinnan poistamiseksi.Kontula tarvitsee lisää äänestäjiä panavihreään vasemmistoon,
   niin siinä sotkeutuu jalkoihin suomalaisen työmiehen etujen ajaminen.
   Mustaa mulkeroa maahan lisää ja lisää .
   Kävin Ukrainalaista kansantanssiryhmää katsomassa.Siinä tuli mieleen ,että miksi Suomen herralle nuo ei kelpaa pakolaisiksi ,sotahan Ukrainassakin on.Olis juuri saman-näkösiä ihmisiä kun suomalaiset ja taatusti kotoutusivat paremmin kun islamistit.Suomi pysyis Suomen näkösenä eikä näyttäis mullahien torilta.

   Tykkää

 8. https://tyopaikat.oikotie.fi/palkkavertailu/varastoty%C3%B6ntekij%C3%A4?experience=0-2
  Ei mene aloittelijan palkka keskimäärin yli 2000 varastoalalla.

  Tykkää

 9. Työtön43 // 06/10/2017 23:41 // Vastaus

  Ja voi perkeleen perkele.. kun täällä on omia työttömiä…. !!!! Esim minä ja 300 000 muuta tai ainakin 210 000 kun vähennetään laittomasti maahan tunkeutunut kunniakansalaiset

  Tykkää

 10. Akkani on maahanmuuttaja mutta ikävä kyllä kerrottiin nimi ja ikä oikein sekä haettiin ihku oikea viisumi. Nyt muutama vuos työhakua takana ja kaikki turvapaikanhakijat valheellisine tietoineen tuntuu menevän joka jonossa ohi sosisiaaliturvattomien ja suomalaisten :/

  Tykkää

 11. Nyt Paavo jurnuttaa tyhjästä // 07/10/2017 02:32 // Vastaus

  Positiivinen syrjintä edistää tasa-arvoa. Tiedoksi vain kaikille väärinajattejoille.

  Tykkää

 12. Eipä oo vaikeaa // 07/10/2017 03:12 // Vastaus

  ”Etsitään hyllytettäviä maahanmuutajia”. Hyllythän suorasraan notkuvat!

  Tykkää

 13. wurther // 07/10/2017 05:11 // Vastaus

  Suomen aktiivinen tuhoamispolitiikka jatkuu. Maata ei voi pelastaa, koska kaikkien puolueiden johto ja aktiivijäsenestö (josta leivotaan tulevaisuuden johto) ovat vannoutuneet viemään maan suohon vaikka läpi harmaan kiven ja kannon. Vannoneet pyhän euron nimeen.

  Tykkää

  • Qroquius Kad // 07/10/2017 20:07 // Vastaus

   Ei kaikkien puolueiden. Jussi Halla-ahon Perussuomalaiset tekevät kaikkensa estääkseen tämän, mutta jos heitä ei jostain syystä voi äänestää, niin ei kai sitten voi mitään.

   Tykkää

 14. Itse olen tehnyt varastotyötä 13 vuotta ja jos varastotyö on samanalaista mitä itse tein, tuskin dikoläpsyttelijät siinä viihtyvät viikkoa kauempaa. Siinä nimittäin pitää oikeasti tehdä fyysisesti raskasta työtä.Ja päälle edes alkeelliset ATK-taidot, tavaran vastaaotto,saldojen ylläpito ym. ja vittumaisin homma, invetaario kerran vuodessa. Ei noilla ählyilla riitä aivokapasitetti kuin yksinkertaisiin vaihetöihin jossa ei tarvitse ajatella mitään. Ja suurin osa on elintasosurffareita joilla on käsitys että kela kustantaa heidän loppuelämänsä.

  Tykkää

 15. Khalifatta // 07/10/2017 09:48 // Vastaus

  Tehty! Tuttuni (kunnallisvaltuutettu) teki kantelun. Odotellaan yhdevertaisuusvaltuutetun kiemurtelua…

  Liked by 1 henkilö

 16. klaklak // 07/10/2017 14:52 // Vastaus

  ”Työvoimapula”. Vartiainen voisi selittää vähän että mitä hemmetin järkeä on tuoda hemmetin kalliita, lukutaidottomia duunareita Afrikasta jatkuvasti kuihtuvalle alalle. Veroilla vielä tuetaan suurimman osan näiden palkasta, joka on jostain syystä keskimääräistä korkeampi.

  Tykkää

  • Harjoitus tekee mestaajan // 08/10/2017 17:47 // Vastaus

   Suomessa on pyrkimys keskitettyihin jättimäisiin automaattivarastoihin joissa vain robotitit vipeltävät tekoälyn ohjaamina, edes lääkevarastoissa cyberattack ei ole uhka tai rasite.
   Edes varastologistiikan asiantuntijoita ei niissä tarvita kuin hätätilassa.
   Myös muslimien etäohjaamat robottilaivat, robottirekat ja robottidronet ovat konsernien haaveissa korvaamassa viimeiset suomenkieliset työntekijät.
   Kuljetus- ja varastotyöntekijöiden liitot ovat varmasti innoissaan puheista uhkaavasta ”työvoimapulasta” jota ”paikkaamaan” musumatuja tarvitaan?

   Tykkää

 17. Nimetön // 07/10/2017 17:40 // Vastaus

  Rasismiahan toi on.

  Tykkää

 18. Nimetön // 07/10/2017 22:53 // Vastaus

  Turha tästä on oppilaistosta syyllistää – samanlaisia vain maahanmuuttajille suunnattuja ammatillisia koulutuksia on lähes joka oppilaitoksella. Valtio rahoittaa sekä maahanmuuttajien ns. MAO-koulutuksia että yleisiä, kaikille suunnattuja ammatillisia ja työvoimakoulutuksia. Eli rahoitusmuodosta tässä on kyse, eikä mistään muusta. Maahanmuuttajakoulutukset on sitäpaitsi suunniteltu nimenomaan kohderyhmän tarpeisiin – saattaisi siellä suomalainen hieman turhautua kieli- ja kulttuuriopintojen parissa.

  Tykkää

  • Totuus // 08/10/2017 05:49 // Vastaus

   Hukkaan heitettyä rahaa. Suurin osa haluaa elinikäisen ilmaisen ylläpidon KELAn taikaseinästä ja talon pääministeriltä. Näin heille on kerrottu. Pettymys on suuri kun heitä patistetaan työntekoon.
   https://mvlehti.net/2017/07/05/paivan-kuva-nuur-muhujadiin-sheik-on-asunut-suomessa-16-vuotta-mutta/

   Tykkää

  • klaklak // 08/10/2017 16:35 // Vastaus

   Erinomaisen tehotonta politiikkaa. Kuihtuville aloille tuodaan duunareita, odotellessa maksetaan €100k/v/nenä, sen jälkeen tuodaan ”perhe”, laaditaan opiskelu ja urasuunnitelmat. Ura kestää pari vuotta tai siihen asti kun palkkatuki riittää, sen jälkeen alkuperäiselle tulijalle, ”perheelle” ja perheenlisäyksille maksetaan loppuelämä Taikaseinästä (TM).

   Aloilla, joihin olisi voinut tarvittaessa välittömästi palkata kenen tahansa maassa jo olevan. Tämä on toki vain yksi seikka jolla aktiivisesti tuhotaan suomalaista yhteiskuntaa ja taloutta.

   Tykkää

 19. Mahtava näyte nyky hallituksen toimista, veronmaksajan rahoja mällätään sinne tänne ja siten leikataa vastavuoroisesti sieltä täältä, esim:nuorisoasteen koulutus,yliopistokoulutus,korkeakoulut, mutta nämähän ei nosta Suomea nousuun, vaan nousu tapahtuu esim:näillä tuetuilla varastotyöntekijä koulutuksilla.

  Tykkää

 20. Niin tässä tietty ekana tulee mieleen nämä turvapaikkapäätöstä odottavat läpsyttelijät, mutta heillehän tämä ei kai ole tarkoitettu koska pitää olla TE-toimiston asiakas eli työtön jne. Mutta joo, pitäisi olla kyllä ihan Suomalaisillekin tämä sama mahdollisuus.

  Tykkää

 21. Suvakit ronkkikoot keskenään // 08/10/2017 16:23 // Vastaus

  Asunnot matuille ja työpaikat matuille avustuksista puhumattakaan. On siis aika lopettaa verojen maksu niin pitkälle kuin vain pystymme ja siirtyä harmaaseen talouteen eli kantikset auttamaan toisiaan, palvelut ja vastapalvelut, ilman että verokarhu saa mitään. Kyllä mekin osaamme perustaa varjoyhteiskunnan!

  Tykkää

 22. Halvatun pässit, lukekaa ensin taustat ennen kuin avaatte sanaisen arkkunne. Omnian sivuilla ihan selvästi kerrotaan koulutuksen taustoista:

  ”Maahanmuuttajien työllistämishankkeessa hyödynnetään sosiaalisen vaikuttavuussijoittamisen tulosperusteista SIB-mallia (Social Impact Bond). SIB-mallissa uutta on se, että sijoittajat rahoittavat toiminnan ja kantavat taloudellisen riskin. Julkinen sektori maksaa vain todennetuista tuloksista – eli silloin, kun maahanmuuttaja työllistyy.”

  Taustalla ei siis ole verorahoitteinen koulutus, vaan EUROOPPALAISEN YKSITYISEN rahoituksen perusteena on juuri maahanmuuttajien työllistymisen parantaminen.

  ”Koko hankkeessa yksityiset sijoittajat investoivat 13,5 milj. euroa riskirahaa maahanmuuttajien räätälöityyn koulutukseen aloilla, joissa on työvoimapulaa. Kotouttamisen SIB-rahasto on Euroopan suurin SIB-rahasto sijoitetun pääoman määrässä. Suurimman sijoituksen (10 milj. euroa) on tehnyt Euroopan investointirahaston (EIF) Esir-rahasto. Loput 3,5 milj. euroa on kerätty suomalaisilta pääomasijoittajilta.”

  Tämä ei ole keneltäkään pois. Vastaavan koulutuksen voi hankkia kuka tahansa syntyperäinen suomalainen ihan verovaroin kustannettuna. Ketään vaan ei taida kiinnosta kouluttautua varastoalalle koska alalla on siis työvoimapulaa. Ja tuon palkan selittää aika pitkälti työaika 21:00-07:00, joka ei taida monellekaan täällä huutelevalle työttömälle niin ikään kelvata.

  Tykkää

  • Varastotyöläinen // 11/10/2017 01:06 // Vastaus

   Koulutus kyllä löytyy tuohon, mutta vähemmän on työpaikkoja saannilla. Vaikka olisi kiinnostusta tehdä tuota hommaa.
   Tiedän monta muutakin suomalaista jotka tekisivät kyseistä työtä, mutta ovat joko pätkä hommissa (useasti vielä muilla aloilla) tai työttömänä.

   Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: