Pt-media täyttää tänään 3 vuotta!!

12

ASSALA ALEIKKUM, VELJET JA SISARET!

Kolme vuotta sitten syksyllä päätin alkaa vihaamaan. Yksi ilta siinä istuin sohvalla, että öö, mitähän tekis. Ja sitten päätin, että hei, mullahan on kauheasti ennakkoluuloja muita maahanmuuttajia kohtaan, että voisin alkaa vihaamaan heitä ihan julkisesti.

959501Hetken kehittelin ajatusta ja tulin siihen tulokseen, että juuri kolmansista maista tulleet islamilaiset maahantulijat olisivat se paras ja maukkain vihakohderyhmä.

Siinä samalla keksin, että jospa keksisin kaikki jutut omasta päästä. Ihan vaan antaa tuulen ujeltaa korvien välissä ja kirjoittaa mitä sylki suuhun tuo. Tai jos en keksi ihan omasta päästä niin voisin kopioida suoraan valtamediasta jutut.

Näin siis olen ollut osaltani synnyttämässä viha- ja valemediaa. Kolmen vuoden aikana on tullut kirjoitettua yli 3 000 juttua. Kirjoitustaito on ainakin kehittynyt jos vertaa ensimmäisiin juttuihin.

Mutta, heitetään lisää vihaa kiukaalle ja laitetaan valheisiin astetta enemmän omasta päästä keksittyä lisää.

Kiitos kaikille lukijoille! Älkää ryypätkö itseänne hengiltä! Kippis, skool ja assala aleikkum.

15 thoughts on “Pt-media täyttää tänään 3 vuotta!!

  1. Onnittelut vaan omasta puolesta ja kunnon kännit illalla. Se näissä totuus medioissa on aiheuttanut ainakin meikäläiselle etten enää lue esim. mahanmuutto tai vastaavia juttuja iltapäivälehdistä, vaan katson totuuden toisista lähteistä, kuten PT-mediasta. Saa sensuroimaton tietoa ilman ns. valkopesua.

  2. Tärkeää työtä, onnittelut 3-vuotiaalle joka vain petraa kulkuaan! Valoa yössä..

  3. A leicum assalaam. Hyvää työtä ja lisätarve entistä todennäköisempää. Monet Kiitokset! Onnea!

  4. Onnea onnistuneelle sivustolle. Itse siirryn samoihin hommiin kunhan tästä eläköityy. Siinä vaiheessa ajatuspoliisit eivät mahda minulle enää mitään kun virka on laitettu kiertoon. Nostan hattua todella korkealle kun jollain on virtaa ja tahtoa kaivaa esiin asioita, joista valtamedia on aina kusi sukassa. Paavon kunniaksi iso hörppy yhden tähden jallua raakana ( ainoa oikea tapa).

  5. Taso on takuuvarmaa. Tähän hätään ei muistu edes mieleen edes kunnon limboilua kiireessä tai kiljupäissään.

  6. Paavolle täydet pisteet eli kymmenen sojottavaa muslimietusormea kymmenestä mahdollisesta: 👆🏾👆🏾👆🏾👆🏾👆🏾👆🏾👆🏾👆🏾👆🏾👆🏾

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.