Mainokset

Södertäljessä islamilaiseen päiväkotiin vihaisku – ”Fuck islam”

Maanantaiyönä tehtiin Södertäljessä Fornhöjdenin ongelmalähiössä vihaisku lasten päiväkotiin. Vihaajat olivat spreijanneet päiväkodin ulkoseinään vihatekstejä, joissa luki mm: ”Fuck islam”, ”Fuck isis” ja ”Häipykää”.

Henkilökunnan saapuessa maanantaiaamuna töihin huomattiin, että myös yksi päänkokoinen kivi oli heitetty päiväkodin ikkunasta sisään. Poliisi kirjasi ilmoituksen nimikkeellä ”vahingonteko”. Viikon aikana poliisi kuitenkin siirsi tavallisen tutkinnan Tukholmaan erityisen viharikospoliisin alaisuuteen. Teko vaatii nimittäin suurta priorisointia, sillä kyseessä oli selvästi vihahyökkäys erityisen haavoittuvaa ryhmää kohtaan.

Asia selviää tai ei selviä. Kyseinen päiväkoti ”Sinbad” on islamilainen päiväkoti ja sen toiminta perustuu koraaniin. Lapset viettävät islamilaisia juhlia ja tytöille puetaan huivi jo pikkipaaperona.

Olivatko tekijät rasistisia kantalaisia? Eivät tietenkään. Alueella ei asu yhtään ruotsalaista ja ketä oikeasti kiinnostaa mennä sotkemaan jonkun yksittäisen päiväkodin seiniä? Luultavasti kyse on siitä, että päiväkoti on profiloitunut sunnipäiväkodiksi ja tästä taas eivät shiiat tykkää.

Mainokset

10 Comments on Södertäljessä islamilaiseen päiväkotiin vihaisku – ”Fuck islam”

 1. Sipilä // 06/10/2017 09:36 // Vastaus

  Olen shokissa.

  Tykkää

 2. Valtsu // 06/10/2017 09:55 // Vastaus

  ”Olivatko tekijät rasistisia kantalaisia? Eivät tietenkään.”

  Luulen, että tällä kertaa päätelmä meni väärin: teksteissä kuitenkin sanotaan yleisesti ’fuck islam’ ja sanat ovat oikein kirjoitettuja aina haasteellista flytta-verbiä myöten. F:kin on oikein päin useamman kerran. Ei niin että sillä niin olisi väliä, koska autojen polttaminen ja summittainen raivotuhoaminen on ratkaisu kaikissa tapauksissa. Voisi tosin harkita myös rinkebyläistä ratkaisua ja tyttöjen lisäksi pussittaa koko rakakennus tiheäsilmäisellä teräsverkolla. No hate, just islam!

  Tykkää

 3. Tätä se mun uneni ties // 06/10/2017 10:42 // Vastaus

  I’m in shok!! Varmaan koko Ruotsi on shokissa. Tai ei ehkä sittenkään. Ehkä ruotsalaiset vihdoinkin Göteborgin jälkeen ovat heränneet ja ymmärtävät mitä heidän yhteiskunnalleen on tapahtunut.

  Tykkää

 4. Olisko ollut ns. false flag isku, näitähän matut ja matujen suojelijat myös harrastaa. Saadaan myötätuntoa ja vihat maahanmuuttoa vastustavien niskaan. Ja menee mediaan ja viraomaisiin kuin väärä raha.

  Tykkää

 5. Nimetön // 06/10/2017 12:42 // Vastaus

  Kannattaa siis varmaankin ensi kerralla räjäyttää siellä naulapommi tai pari eikös niin?Nehän eivät sentään ole vihaiskuja kuten varmasti olemmekin jo kaikki oppineet paremman ja rikkaamman kulttuurin väreileviä tapoja tiedostaessamme.

  Tykkää

 6. Totuutta kehiin // 06/10/2017 14:23 // Vastaus

  Islamin vastustajat spreijaavat mielipiteitä seinille -Suvis; olen shokissa,
  Mamu raiskaa tytön swedustaniassa -Suvis; pojat on poikia, Tytön vika se oli.
  Miksi tämä on tärkeämpi juttu kuin raiskaus, suvis kusipäälle

  Tykkää

 7. sipiläinen // 06/10/2017 14:58 // Vastaus

  I am shocked.

  Tykkää

 8. Jarppa // 06/10/2017 17:32 // Vastaus

  Eipä tuo flytta verbi mitenkään haasteellinen ole mutta olen silti tavattoman pöyristynyt. Enemmän kuin Jani toivola ja muut politiikot yhteensä koko uransa aikana. Pöyristyminen lähentelee jo megalomaanisia mittoja.
  Onhan Ruotsin Röda Korset, Puolustusvoimat, kirkko, allsång på Skansen, kaikki puolueet ( paitsi ne joille ei demokratian nimissä puhuta) esittäneet virallisen paheksuntansa ja menneet shokkiin?

  Tykkää

 9. Tulevaisuuden Toivot vauhdissa // 06/10/2017 18:32 // Vastaus

  Samaisessa Södertäljessä jubelidiootti- keharien kultakaupparyöstö päättyi kolariin 100 metrin jälkeen. Voi luojan pyssyt miten sivistysvaltiosta tehdään kaatopaikka. Katso video:

  https://www.svt.se/nyheter/lokalt/sodertalje/se-ranarna-jagas-ivag-fran-brottsplatsen

  Tykkää

 10. Dirty dog oroguius kad say's : // 06/10/2017 21:31 // Vastaus

  Looks like Islam fucks Sweden ,but any way it is good start and show Sweden is not dead yet .

  Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: