Södertäljessä islamilaiseen päiväkotiin vihaisku – ”Fuck islam”

0

Maanantaiyönä tehtiin Södertäljessä Fornhöjdenin ongelmalähiössä vihaisku lasten päiväkotiin. Vihaajat olivat spreijanneet päiväkodin ulkoseinään vihatekstejä, joissa luki mm: ”Fuck islam”, ”Fuck isis” ja ”Häipykää”.

Henkilökunnan saapuessa maanantaiaamuna töihin huomattiin, että myös yksi päänkokoinen kivi oli heitetty päiväkodin ikkunasta sisään. Poliisi kirjasi ilmoituksen nimikkeellä ”vahingonteko”. Viikon aikana poliisi kuitenkin siirsi tavallisen tutkinnan Tukholmaan erityisen viharikospoliisin alaisuuteen. Teko vaatii nimittäin suurta priorisointia, sillä kyseessä oli selvästi vihahyökkäys erityisen haavoittuvaa ryhmää kohtaan.

Asia selviää tai ei selviä. Kyseinen päiväkoti ”Sinbad” on islamilainen päiväkoti ja sen toiminta perustuu koraaniin. Lapset viettävät islamilaisia juhlia ja tytöille puetaan huivi jo pikkipaaperona.

Olivatko tekijät rasistisia kantalaisia? Eivät tietenkään. Alueella ei asu yhtään ruotsalaista ja ketä oikeasti kiinnostaa mennä sotkemaan jonkun yksittäisen päiväkodin seiniä? Luultavasti kyse on siitä, että päiväkoti on profiloitunut sunnipäiväkodiksi ja tästä taas eivät shiiat tykkää.

10 thoughts on “Södertäljessä islamilaiseen päiväkotiin vihaisku – ”Fuck islam”

 1. ”Olivatko tekijät rasistisia kantalaisia? Eivät tietenkään.”

  Luulen, että tällä kertaa päätelmä meni väärin: teksteissä kuitenkin sanotaan yleisesti ’fuck islam’ ja sanat ovat oikein kirjoitettuja aina haasteellista flytta-verbiä myöten. F:kin on oikein päin useamman kerran. Ei niin että sillä niin olisi väliä, koska autojen polttaminen ja summittainen raivotuhoaminen on ratkaisu kaikissa tapauksissa. Voisi tosin harkita myös rinkebyläistä ratkaisua ja tyttöjen lisäksi pussittaa koko rakakennus tiheäsilmäisellä teräsverkolla. No hate, just islam!

 2. I’m in shok!! Varmaan koko Ruotsi on shokissa. Tai ei ehkä sittenkään. Ehkä ruotsalaiset vihdoinkin Göteborgin jälkeen ovat heränneet ja ymmärtävät mitä heidän yhteiskunnalleen on tapahtunut.

 3. Olisko ollut ns. false flag isku, näitähän matut ja matujen suojelijat myös harrastaa. Saadaan myötätuntoa ja vihat maahanmuuttoa vastustavien niskaan. Ja menee mediaan ja viraomaisiin kuin väärä raha.

 4. Kannattaa siis varmaankin ensi kerralla räjäyttää siellä naulapommi tai pari eikös niin?Nehän eivät sentään ole vihaiskuja kuten varmasti olemmekin jo kaikki oppineet paremman ja rikkaamman kulttuurin väreileviä tapoja tiedostaessamme.

 5. Islamin vastustajat spreijaavat mielipiteitä seinille -Suvis; olen shokissa,
  Mamu raiskaa tytön swedustaniassa -Suvis; pojat on poikia, Tytön vika se oli.
  Miksi tämä on tärkeämpi juttu kuin raiskaus, suvis kusipäälle

 6. Eipä tuo flytta verbi mitenkään haasteellinen ole mutta olen silti tavattoman pöyristynyt. Enemmän kuin Jani toivola ja muut politiikot yhteensä koko uransa aikana. Pöyristyminen lähentelee jo megalomaanisia mittoja.
  Onhan Ruotsin Röda Korset, Puolustusvoimat, kirkko, allsång på Skansen, kaikki puolueet ( paitsi ne joille ei demokratian nimissä puhuta) esittäneet virallisen paheksuntansa ja menneet shokkiin?

 7. Looks like Islam fucks Sweden ,but any way it is good start and show Sweden is not dead yet .

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.