Mainokset

Tenstassa murhattiin eilen koraaniopettaja keskell katua

img-1977-jpg

Torstaina aamulla viillettiin Tukholman Tenstassa kurkku auki henkilöltä keskellä yleistä katua. Uhri kuoli vammoihinsa myöhemmin sairaalassa.

Nyt on tullut selville, että uhri oli paikallinen suosittu koraaniopettaja. Tapahtumat alkoivat torstaina klo 09.00 aikaan kun mieskaksikko alkoi tuntemattomasta syystä riitelemään Tenstan ytimessä Tenstagångenilla. Riita muuttui kovaääniseksi kunnes toinen miehistä kaivoi puukon ja tuikkasi toista kaulaan.

Tekijä poistui paikalta ja uhri jäi katuun makaamaan avoimen kaulahaavan kanssa. Poliisi saapui nopeasti paikalle ja yritti tyrehdyttää vuotoa, mutta uhri menehtyi sairaalassa.

Poliisi ei ole ottanut ketään kiinni teosta, mutta lausunnon mukaan silminnäkijöitä oli paljon, joten on olemassa hyvät mahdollisuudet saada tekijä kiinni.

Tenstalaisten kerrotaan olleen järkyttyneitä. Uhri oli suosittu koraaniopettaja ja paikalliset kerääntyivät sankoin joukoin eilen illalla moskeijaan suremaan uhria.

Mainokset

10 Comments on Tenstassa murhattiin eilen koraaniopettaja keskell katua

 1. Ehkä koraaninkoluaja ei saarnannut tarpeeksi vihaisesti niin aito uskonoppinut päätti näyttää miten käy jos tulkitsee rauhan uskontoa väärin?

  Tykkää

 2. Takaisin Kivikauteen // 06/10/2017 09:07 // Vastaus

  Kehitysmaalaiset tuovat sen kehitysmaan tännekin. Tältä se sitten näyttää.

  Tykkää

 3. Valtsu // 06/10/2017 09:44 // Vastaus

  Mike olla ongelma? Mite sine tekisi jos kuulla korraani tulkita vaarin?

  Tykkää

 4. Jokos shiiat ja sunnit alkavat selvitellä välejään keskellä päivääkin? No, silä silmästä jne. Eli puukottajalta kaula auki kans.

  Tykkää

 5. Reviiri tai eri uskontokuntaa kuuluvien uskonoppineiden kiistoja. Yksi vihasaarnaaja vähemmän, korkeintaan sipilä voisi mennä shokkiin.

  Tykkää

 6. Työtä // 06/10/2017 12:27 // Vastaus

  Viimeaikaisten uutisten mukaan työpaikan menettämiseen riittää,kun ei hyväksy millään tasolla tätä nykyistä elintasopakolaisaaltoa eikä islamisaatiota. Mitäköhän työkkärissä sanovat kun kuulevat,että ei pääse töihin kun omat mielipiteet ovat islamkielteisiä ja partalapsipakolaisia vastaan??? Tuleekohan karenssi ja minkähän pituinen? Missä kohtaa suomesta tuli tällainen???

  Tykkää

 7. Hiukan käsillä puhumista ja hirveä haloo. Meidän pitää ymmärtää että joissain kulttuureissa ollaan hieman eläväisempiä kun keskustellaan.

  Tykkää

 8. Dirty dog oroguius kad say's : // 06/10/2017 21:03 // Vastaus

  Blood in blood out .72 virgin are waiting .

  Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: