Tenstassa murhattiin eilen koraaniopettaja keskell katua

12

img-1977-jpg

Torstaina aamulla viillettiin Tukholman Tenstassa kurkku auki henkilöltä keskellä yleistä katua. Uhri kuoli vammoihinsa myöhemmin sairaalassa.

Nyt on tullut selville, että uhri oli paikallinen suosittu koraaniopettaja. Tapahtumat alkoivat torstaina klo 09.00 aikaan kun mieskaksikko alkoi tuntemattomasta syystä riitelemään Tenstan ytimessä Tenstagångenilla. Riita muuttui kovaääniseksi kunnes toinen miehistä kaivoi puukon ja tuikkasi toista kaulaan.

Tekijä poistui paikalta ja uhri jäi katuun makaamaan avoimen kaulahaavan kanssa. Poliisi saapui nopeasti paikalle ja yritti tyrehdyttää vuotoa, mutta uhri menehtyi sairaalassa.

Poliisi ei ole ottanut ketään kiinni teosta, mutta lausunnon mukaan silminnäkijöitä oli paljon, joten on olemassa hyvät mahdollisuudet saada tekijä kiinni.

Tenstalaisten kerrotaan olleen järkyttyneitä. Uhri oli suosittu koraaniopettaja ja paikalliset kerääntyivät sankoin joukoin eilen illalla moskeijaan suremaan uhria.

Advertisements

10 thoughts on “Tenstassa murhattiin eilen koraaniopettaja keskell katua

  1. Ehkä koraaninkoluaja ei saarnannut tarpeeksi vihaisesti niin aito uskonoppinut päätti näyttää miten käy jos tulkitsee rauhan uskontoa väärin?

  2. Kehitysmaalaiset tuovat sen kehitysmaan tännekin. Tältä se sitten näyttää.

  3. Jokos shiiat ja sunnit alkavat selvitellä välejään keskellä päivääkin? No, silä silmästä jne. Eli puukottajalta kaula auki kans.

  4. Reviiri tai eri uskontokuntaa kuuluvien uskonoppineiden kiistoja. Yksi vihasaarnaaja vähemmän, korkeintaan sipilä voisi mennä shokkiin.

  5. Viimeaikaisten uutisten mukaan työpaikan menettämiseen riittää,kun ei hyväksy millään tasolla tätä nykyistä elintasopakolaisaaltoa eikä islamisaatiota. Mitäköhän työkkärissä sanovat kun kuulevat,että ei pääse töihin kun omat mielipiteet ovat islamkielteisiä ja partalapsipakolaisia vastaan??? Tuleekohan karenssi ja minkähän pituinen? Missä kohtaa suomesta tuli tällainen???

  6. Hiukan käsillä puhumista ja hirveä haloo. Meidän pitää ymmärtää että joissain kulttuureissa ollaan hieman eläväisempiä kun keskustellaan.

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.