Turvapaikkamaahanmuuton typerimmät perustelut, osa 1

0

DKCfN_TXcAI3N04

Äärivasemmistolaisten trollitehdas keksii turvapaikkamaahanmuutolle perusteluja sitä mukaan kun jokin perustelu osoittautuu huonoksi tai menee vanhaksi.

Väite 1: Korkeastikoulutetut turvapaikanhakijat ovat lottovoitto Euroopalle. Väitteen lähtökohta on itsekäs ja kuvastaa äärivasemmiston epärehellisyyttä. Ihan sama kuin sanoisi, että kun uimataidoton eno tippuu veneestä niin eno pelastetaan vain siksi, että hänestä saadaan sen jälkeen hyvä renki. Moraalinen ihminen ei tietenkään halua pelastaa enoa vain siksi, että hänestä on hyötyä itselle.

Näin ollen äärivasemmisto yrittää käyttää perustelua vetoamalla itsensäkaltaisiin moraalittomiin ihmisiin. Ihminen pitää pelastaa siksi, että ihmisen pelastaminen on (useimmiten) jalo teko. Pelastamisen motiivi ei saa olla itsekäs. Jos minä haluan pelastaa tummia arabikaunottaria vain siksi, että saisin panna heidän kanssaan niin RHC ja Rasmus huutaisi hoosiannaa.

Väitteeseen sisältyy kuitenkin valtava moraalinen hirvittävyys. Nimittäin Eurooppa kyllä selviää ilman korkeastikoulutettuja kolmansien maiden tulijoita. Mutta selviävätkö kehitysmaat? Kehitysmaiden koulutustaso on selvästi matalampi kuin Euroopan, joten jokainen kehitysmaa tarvitsee kipeästi koulutettuja ihmisiä. Kehitysmaiden kehittymisen elinehto ovat koulutetut ihmiset, joilla on valmius jakaa edelleen tietotaitoa omien maidensa alikehittyneille ihmisille.

Euroopan menestyvä tulevaisuus ei siis ole kiinni siitä, saadaanko tänne 100, 1 000 000 tai 10 000 000 koulutettua afrikaanoa ja arabia, mutta näiden maiden menestys taas on siitä kiinni. Mitä enemmän näissä maissa on koulutettuja sivistyneitä ihmisiä, sitä varmemmin nämä maat nousevat kehityksessä ylöspäin.

10 thoughts on “Turvapaikkamaahanmuuton typerimmät perustelut, osa 1

 1. Satuin Suomessa käydessäni kuulemaan TV:n ajankohtaisohjelmassa, että karkoituspäätöksen saaneista irakilaisista 70% kääntyi simsalabim kristinuskoon, varmaan oli levinnyt hyvä tallivihje jossakin.
  Eikö tälle hulluudelle löydy mitään rajoja?

  1. Minä kuulin luotettavasta lähteestä tuohon yllättävään ”kääntymiseen” liittyvän yksittäistapauksen.. eli eräs raamattupiirin vetäjä oli saanut ryhmän innokkaita käännynnäisiä vastuulleen ja veti heille noin vuoden kestäneen perehdytyksen raamattuun ja kristinuskoon..

   Piirin vetäjä panosti kaikkensa, tuoreiden ”uskovien” eteen ja sai lopulta tiedon, että herrat olivat saaneet pysyvät oleskeluluvat juurikin kääntymisensä vuoksi, etteivät vaan joutuisi lähtömaassaan vainotuiksi.. hän oli kirjoittanut hyvät todistukset innokkaista raamatunopiskelijoista joka kaiketi osaltaan vaikutti turvapaikkapäätökseenkin.. no tuo kokeilu päättyi siihen, että viimeiseen raamattupiirin tapaamiseen saapui koko iloinen porukka käännynnäisiä..

   Nauroivat paskaiset naurut raamattupiirin vetäjälle, että kaikkea sinäkin uskot!! Ja kaiken kruunuksi sylkivät tuon vanhan henkilön kasvoille, joka oli vuoden uhrannut heidän hyväkseen..

   Valitettavasti tarina on tosi enkä tiedän lieneekö tässä maassa ainoa vastaava yksittäistapaus.

  2. Näinhän se kääntymys tapahtui suit sait ja menee täydestä suomalaisille.
   Ei tietenkään järjissään oleville,mutta hurahtaneethan siitä päättävät onko
   tämmönen käänynnäisyys uskottavaa.

 2. Taitaa tulla Paavolla aika pitkä sarja sillä tuskinpa tuolla pääsee vielä edes top sataan kun kaikki typerimmät hourailut vaikkapa viimeisen parinkymmenen vuoden ajalta otetaan huomioon.

 3. Hyvä Paavo ,jatka vaan hyvää työtäs ,ku ois rahaa antaa , on niin itellä pirun tiukkaa..mutta kyllä kuhan vähän rikastuu ,sit ilomielin hyvä antaa vähästäänkin ,paha ei paljostaankaan.

 4. Keksivät myös vastustajille leimakirveitä tuulesta.
  Kaikille on jo tullut jo selväksi millaisten tyhjäpäisten kirkujien kanssa ollaan tekemisissä.Eivätkä lopeta jos ei nyrkki rupea laulamaan.

 5. Tällaisen korkeastikouluettu-argumentin esittäjät ovat nimenomaan ahneita ryöstäjiä. He haluavat että alikehittyneistä maista lähtee koulutettu, se vähä, väki tänne ja alkaa täällä elättämään näitä vihervasemmistolaisia loisijoita ja heidän kannattajiaan.

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.