Turvapaikkamaahanmuuton typerimmät perustelut, osa 2: karttasulkeiset

0

Viime kuukausien aikana varsinkin afgaanien pakkopalautukset ovat olleet tapetilla sekä Suomessa ja Ruotsissa. Molemmissa maissa on ollut isoja mielenosoituslakkoja sekä pakolaisten puolestapuhujien taholta ja itse sotapakolaisten taholta. Palautukset Afganistaniin halutaan lopettaa ja antaa afgaaneille ilmainen loppuelämän kestävä ylläpito.

Väite 2: Ne tulevat sotaa, vainoa ja kidutusta karkuun. Vastakysymyksenä voi kysyä vaikkapa, että miksi ne tulevat vain tarkoin valittuihin maihin? Miksi Afganistanista tulevat henkilöt eivät mene naapurimaihin, joissa yhdessäkään ei ole sotaa? Tai mitä tekemistä ylipäätään on turvapaikkasysteemin kanssa Iranissa asuneella afgaanilla? Ei tietenkään mitään.

Skärmbild (10)

 

He tulevat Eurooppaan tietenkin siksi, että heille on luvattu ilmainen ylläpito. Osa on sellaisen myös jo saanut, joten miten me voimme kieltää lopuilta saman oikeuden? Jos yhdelle annetaan ilmainen ylläpito, miksei lopuille?

He eivät siis ole mitään pakolaisia tai turvan tarpeessa olevia henkilöitä, tai jos ovatkin niin voisivat aivan hyvin mennä naapurimaihin siksi aikaa odottelemaan tilanteen rauhoittumista ja palata kotikonnuille.

Miksi he eivät jääneet yhteenkään matkan varrella olevaan maahan? Sopii vain toivoa, että jokainen Kyyjärvelläkin majaileva afgaani pakkopalautetaan takaisin kotimaahansa.

Skärmbild (12)

7 thoughts on “Turvapaikkamaahanmuuton typerimmät perustelut, osa 2: karttasulkeiset

 1. Kysymyshän on puhtaasti juhlapaikkashoppailusta ja kun pohjolasta löytyy vajakkihallituksia valmiina kustantamaan juhlat niin jokainen kynnelle kykenevä kyömynenä suuntaa tänne. Jos näitä vajakkihallitusten tarjoamia elämän kestäviä juhlia ei olisi tarjolla niin ei tänne kukaan viitsisi tulla, katsokaapa vaikka Viroa.
  Pohjolassa elämä on ikuisesti ilmaista,pilluvarkaus, seksuaalisen hätätilan sattuessa rinnastetaan näpistykseen jne.
  Pöytä on katettu ja paskastanian kultamunat ottavat omansa. Mutta hei, muistakaa tervalaivat ja valkoisen miehen taakka ja maksakaa veronne, muutoin rasismi.

  1. Ei hallitukset ole vajakkeja vaan tietoisesti valehtelevia, salaista agendaansa ajavia pettureita.

 2. Onpas mukavaa kun puhutaan asioista asioina….vaan tuleekohan syyte vielä jostain rasismirikoksesta tai vastaavasta kun näin hyvin perustellusti asiasta puhutaan? Ainakaan valtamedia ei näistä asioista tietenkään hiisku.

 3. Tätä suurta valetta on kerrottu alausta asti valtamedoissa. Se alkoi heti kun sipilän hallitus teki Ruotsin hallituksen kanssa suullisen sopimuksen ottaa yli 30 000 elintasosurffari suoraan Ruotsista 2015. Se oli Ruotsin puolelta johdettua toimintaa ja suomen hallituksen hyväksynnällä.
  Käsittämätöntä että rajan yli tulee tuollainen määrä ihmisiä toisesta EU maasta ilman että rajavartiolaitos ja poliisi tekee mitään ja vielä komennetaan sotilaat kantamaan näiden nuorten miesten laukkuja. Sitten media alkaa rummuttamaan syyrian sodasta ja hädästä kun suurin osa on Irakista ja Afganistanista.
  Eli operaatio hipoi valtiopetosta.
  https://fi.wikipedia.org/wiki/Valtiopetos

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.