Göteborgissa vastamielenosoittajina äärivasemmiston rinnalla oikeita terroristeja

12

Skärmbild (32)

Göteborgin viime viikonloppuisen Vastarintaliikkeen mielenosoituksen tiimoilta paljastuu mielenkiintoisia asioita. Nimittäin vastamielenosoitusta pitävien äärivasemmistolaisten joukosta löytyy ihka-aitoja terroristeja. Ei mitään kilttejä ikkunankivittäjiä vaan aitoja päänkatkojia.

Kun äärivasemmistolaiset hyökkäsivät poliisia vastaan huutaen mm. allahu akbaria, yksi kivittäjistä pääsi filmille. Useista eri filmeistä voidaan nähdä miten mies sinkosi kiviä eräänlaisella kivisingolla. Tuolloin kiven lähtönopeus on tappava osuessaan ihmiseen. Fria Tiderin kuvaajan mukaan hän sinkosi myös häntä kohti kiven ja uhkasi tappaa.

Allaolevalla yhdeksän minuutin hyvälaatuisella videolla voimme nähdä kuinka uusruotsalaiset kivittävät ihmisiä äärivasemmistolaisten rinnalla. Sinkomies kohdassa 5.14 jälkeen, josta kohdasta video alkaa pyörimään.

 

Nyt on selvinnyt, että sinkomies on somalialainen nuorukainen, joka on terroristijärjestö Al Shabaabin jäsen. Al Shabaab tekee verisiä iskuja niin Somaliassa kuin Etiopian puolella tappaen vääräuskoisia. Al Shabaabin kerrotaan tulleen osaksi Al-Qaidaa vuonna 2012. Mies on ollut mukana jo 14-vuotiaasta asti terrorijärjestössä ja hän on saanut ase- ja räjähdekoulutusta.

Vuonna 2015 mies kuitenkin ilmaantui Ruotsiin turvapaikanhakijana. Jostain syystä Ruotsin Maahanmuuttovirasto ei kuitenkaan uskonut miehen ikää kun tämä esiintyi alaikäisenä. Maahanmuuttoviraston päätöksen mukaan mies ei pystynyt millään tavalla todistamaan ikäänsä ja suullinen kertomus ei ollut uskottava. Siksi miehelle arvottiin ikä 6.6.1998.

Miehen perusteluna turvapaikalle oli väite, että Al Shabaab halusi rankaista häntä kun hän oli jättänyt organisaation. Maahanmuuttovirasto kuitenkin teki kielteisen päätöksen ja perusteli asiaa mm. sillä, että Somaliassa esimerkiksi Mogadishussa ei ollut Al Shabaabin vaikutusta, joten maan sisäinen pako oli mahdollista.

Mies sai kielteisen oleskelulupapäätöksen tammikuun 27. päivä kuluvaa vuotta, mutta mies siis oleskelee vieläkin Ruotsissa ja sinkoaa kiviä äärivasemmistolaisten mielenilmauksissa. Mies teki oleskelulupapäätöksestä valituksen ja asianajajan veivauksella miehen ikää yritetään todistaa edelleen alaikäiseksi. Näin ollen karkoitus on siis toistaiseksi hyllyllä.

 

 

On ollut jo pitkään tunnettua, että erilaiset islamilaisista maista tulevat terroristijärjestöt ovat äärivasemmistolaisten suojeluksessa. Suomessa tällaisia äärivasemmistolaisia liikkeitä ovat mm. rasisminvastustelujärjestö Rasmus ja Refugeed Hospitality Club. Jälkimmäisen organisaation jäseninä olevat suomalaiset naiset piilottelevat usein laittomia muslimeita ja Rasmuksessa terroristien oikeutta puolustetaan kiivaasti.

Alkuperäinen juttu Samnyttistä lähteineen.

https://samnytt.se/avslojar-stenslungaren-i-goteborg-genomgick-vapentraning-i-somalia/

Korjaus: Singolla tässä jutussa tarkoitetaan tietenkin linkoa.

 

Advertisements

18 thoughts on “Göteborgissa vastamielenosoittajina äärivasemmiston rinnalla oikeita terroristeja

 1. Kun katsoo ruumiinrakennetta niin nämä isoperseiset, paksujalkaiset ja uimarenkaan omaavat henklöt tunnistaa vaikka verhoaisivat kasvonsa kokonaan estääkseen roduilensa tyypillisen värityksen näkymästä. Ja viimeistään käytös paljastaa että on kyse neekereistä tai hiekkaneekereistä. Siinä eivät kantaruotsalaiset ymmärrä missä vaarassa ovat näiden matujen kanssa kun riehuvat järjestäytynyttä yhteiskuntaa vastaan. Vaaroja on myös toisenlaisia, niitä joita tämä sairaanhoitaja kertoi videoilla. Josta taas saattaa syntyä koko valton kattava onnettomuus.

  Näitä kännykällä kuvaajia on ihan liikaa. Niiden kuva on epäselvää ja tärisevää. Oikeasti tarvitaisiin pari-kolme hyvälaatuista kameraa kunnon objektiiveilla ja nämä kännyköiden videot voisivat toimia tukena niille. Yleiskuva zoomattunakin isolla resoluutiolla ja kännyköillä lähietäisyydet.

  Harmi että kaikki tapahtuu aina maailmalla ja Suomessa Helsinki keskeisesti. Itsellä on objektiivit 1000mm asti joten melko kaukaakin saa todella hyvälaatuisia kuvia ja videota. Kaluston raahaaminen esim. Helsinkiin ja parkkipaikkojen etsiminen ei kiinnota. Vai paljonkos asematunnelin alla parkkimaksu on? 6e/h??

  Miksei joskus tehtäisi mielenosoitusta esim. Tampereella jonna joka puolelta Suomesta on kohtuulliset matkat? Aivan kuten Vastarinta nyt tekee. Sinne pääsee kehtuullisessa ajassa melkein mistä vaan, julkisillakin. Parkkipaikkojakin on enemmän kuin Helsingissä. Tosin, ratikan rakennustyöt rajoittavat nykyistä tarjontaa. Mutta muuten kyllä…

  Mietin myös että onko Iljan presidenttiehdokkuus kortteja kerätty lainkaan Tampereella? Tai Suomi Ensin liikkeen? Ehkä nämäkin voimat

 2. Suomeen ja Ruotsiin kaivattaisiin päättäväistä ja lujaotteista poliisimestaria, joka antaisi käskyn lopettaa näiden anarkiastien ja terroristien heiluminen laakista! Poliisikoirat kimppuun ja Vuoden Poliisikoira-titteli sille, joka puree eniten!

  1. Tarkoitit varmaankin: tarvittaisiin sellaista kansallismielistä hallitusta, jonka sisäministeri antaisi pääministerin ja puolustusministerin kanssa poliisille käskyn lopettaa anarkistien ja terroristien heiluminen puolustusvoimien tuella.

   Sillä muussa tapauksessa se ”lujaotteinen poliisimestari” on seuraavana päivänä varhaiseläkeläinen.

  2. Noinhan se menee. Nyt ollaan kuitenkin tilanteessa, jossa terroristi toimii poliisia vastaan (esi)historiallisella metsästysaseella, ja poliisi näkyisi peruuttelevan. Rauhallisempina hetkinä sitten otetaan yhdessä selfieitä.

   Jos ajattelee, että poliisi käyttäisi jossain Rinkebyssä voimaa, niin aika äkkiä olisi vastapuolella 20 000 musua. Ja kuten tiedämme, näitä lähiöitä on kymmeniä. Se ettei poliisi kykene perustamaan Rinkebyhyn poliisiasemaa, kuvaa tilanteen täydellisesti. Kuten tuossa toinenkin kommentoija sanoaa, auktoriteettia ei saa takaisin ilman valtiotason toimia ja se tarkoittaa helposti valtiotason konfliktia. Ruotsissa on jo nähty provosoimattomat lähiömellakat – nyt potentiaalisia mellakoijia muutama satatuhatta enemmän. Siihen kun antaa pienenkin syyn mellakointiin, niin liekit lyövät pilviin.

 3. Nikon B700 kameraksi niin saa 400:lla eurolla 60 kertaisen zoomin ja voi kuvata kaukaakin esim.matuloisia ja niitä hyysääviä suvakkeja niiden mitenkään tietämättä ja hyvällä laadulla. Kumma kun kukaan isänmaallisista ei ole vielä keksinyt ostaa moista kameraa ja käyttää sitä esim. noiden matumiekkareiden kuvaukseen. Kyseisellä kameralla saa laadukasta kuvaa (myös 4K laadulla) etäältä mahdollisimman edullisesti. Youtubeen hakusanaksi Nikon B700 niin löytyy materiaalia kys. kameran kuvaamana.

  1. Löytyskö Sony a56 järkkäriin jotain halpaa ja hyvää objektiivia. Kokeilin Tamronin jotain 70-200, mutta ei sillä pysty ottaan nopeita kuvia ilman jalustaa..

 4. Oudointa on se, että jonkun terroristin turvapaikkahakemuksia edes käsitellään. Johan siihen Sannikin sanoisin, että ”He ovat väkivallan tekijöitä, eivät sen uhreja.”

 5. Itsekin hieman linkoamista harrastaneena, olen tavallaan pelännyt tilannetta, jossa joku keksii ottaa ne käyttöön miekkareissa. Kyseessä on ilman pienintäkään epäilystä tappava ase.

  Kyseinen nilkki ja kaikki muut tappavia aseita ihmisten ilmoilla käyttävät henkilöt pitää ehdottomasti tuomita terroristisessa tarkoituksessa tehdystä murhan yrityksestä!

 6. Siis, tämäkö tapahtuu Ruotsissa? Joskus tavallaan kadehdin ruotsalaisia, mutta en enää vuosiin. Oikeesti, Ruotsi, miettikää!!!

 7. Um… ihan periaatteesta, sinko ja linko ovat melko lailla erilaisia aseita. Molemmat kyllä sinkoavat esineitä pitkälle, mutta toinen on fyysinen ja toinen ruutikäyttöinen.

  Ihan vain ettei kukaan pääse sanomaan harhaanjohtamisesta.

 8. Miksi Ruotsin poliisi ei toimi? Katsoo vierestä ja antaa kaikessa rauhassa kivittää. Voisi kyllä säätää meilläkin vaikka poikkeuslain, jolla toistaiseksi kieltää kaikki mielenosoitukset tässä tilanteessa. Ainakin meillä on laki, jota voisi käyttää kokoontumisissa eli nuo naamiot pois tai putkaan. Mutta eihän meilläkään poliisi taida uskaltaa.

  No eipä ole Ruotsiin menemistä enää, pääkaupunkiseudullakaan liikun vain pakosta. Kai se on tussari hankittava varmuuden varalle.

  1. Ruotsin poliisi ei toimi, koska Ruotsin hallitus ei salli sen toimia. Syöminen kun on sen poliisinkin pääelinkeino. Siksi se hallitus ei mitään poikkeustilalakejakaan säädä. Ei se halua. Kyllä se Ruotsin poliisi uskaltaisi, jos halitus antaisi sille käskyn. Aivan samoin kuin meilläkin.

   Ensin pitäisi saada sellainen hallitus. Sellaisen saisi ihan vain äänestämällä Ruotsissa Sverigedemokraternaa ja Suomessa Perussuomalaisia. Mutta jos niitä ei kerran todellakaan voi äänestää, niin ei siten kai voi mitään?

   Unkarissa nimittäin kansa äänesti PS:n ja SD:n veljespuolueelle Fideszille sellaisen enemmistön, että se pystyi muuttamaan perustuslakia kansallismieliseen suuntaan. Siksi Unkarissa ei kaduilla raikuile allahuakbar eivätkä scaniat ajelehti ihan issekseen väjkijoukkoihin. Koska Unkarin kansa äänesti.

   Mutta koska meille se ei käy, niin ei sitten.

   1. ”Ruotsin poliisi ei toimi, koska Ruotsin hallitus ei salli sen toimia”
    – Juuri näin. Ongelmana on Ruotsin hallitus. Poliisi ei ole hyvä tai paha vaan pelkkä työkalu, joka noudattaa sille annettuja käkyjä. Taikka….Tietyllä tavalla voidaan ajatella että Ruotsissa tavalliset rivipoliisit ovat hyviä ihmisiä, kun ottaa huomioon miten paljon poliiseja eroaa tehtävistään.

 9. Äärivasemmisto, raaka väkivalta ja entiset isisi kaulankatkojat samassa porukassa saa hallitusten hyväksyntää koska eivät ole natseja. Suojelupoliisien donitsilaatikon tyhjeneminen on pahempi asia ja aiheuttaa vaatimuksen määrärahojen lisäämiseksi. No vakavasti ottaen jos noita hulluja joku porukka vastustaa, ovat he heti medioissa natseja, äärioikeiston väkivaltaista porukkaa jotka pitää heti pidättää. Poliisi tietenkin toteuttaa median vaatimukset.

  1. Posliinit on mukana kantaväestön nöyryyttämisessä -ihan omasta tahdostaan! Turha niitä nilkkejä on puollustella, sillä tekee itsestään vain naurettavan pellen.

 10. Jos heillä on lingot niin on aika ottaa esiin singot. Kyllä Ruotsissa materiaalia piisaa, Boforsin kunnon laatutavaraa.

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.