Kuinka ruotsalaisia vietiin kuin pässiä narussa: Afgaanilakon osa 2

13

7b054eda-8f12-4a9e-92fd-fe0a8f98149a

Ruotsissa on syntynyt mielenkiintoinen tilanne istumalakkoa pitävien afgaanien kanssa. Afgaanit ovat pitäneet kolmatta kuukautta lakkoaan Tukholmassa vaatien saada oleskeluluvan Ruotsiin. Kyseessä on vähän samantapainen protestilakko kuin oli Helsingin asemalla laittomilla muslimeilla, mutta nyt Tukholman lakossa on vain afgaaneeja.

Valtamedia on tehnyt asian tiimoilta itsestään täysin naurettavan. Media on uutisoinut lakkoilijoiden olevan ns. yksintulleita lapsia. Kaikissa kuvissa kuitenkin on aikuisia miehiä. Sittemmin media muutti lapset muotoon nuorukaiset, yksintulleet nuorukaiset.

Koko protestin takana on yksi ”järjestö”, nimeltään Ung i Sverige. (Ruotsin nuoret). Järjestön puuhamiehenä on miesnainen nimeltään Fatemeh Khavari. Hän esiintyy naisena, vaikka luultavasti oikeasti on mies. Järjestöstä ja Khavarista enemmän allaolevasta linkistä.

https://pt-media.org/2017/09/09/kuinka-ruotsalaisia-vietiin-kuin-passia-narussa-afgaanilakko/

Media on siis sympannut järjestöä, jota ei oikeasti ole olemassa. Nyt on syntynyt uusi kohu. Sverigedemokraattien Mattias Karlsson teki facebookiin päivityksen, jossa arvosteli poliisin toimia. Poliisi oli yhteisselviessä lakkoilevien afgaanien kanssa, jotka Karlssonin mielestä olisi pitänyt ottaa kiinni ja poistaa laittomina maasta. Afgaanien mielestä he olivat taas laillisesti maassa.

skärmdump-mattias-karlsson-fb
Mattias Karlssonin tekemä FB-päivitys, jossa hän kritisoi poliisia, joka ottaa selfietiä laittomien afgaanien kanssa. Oikealla Fatemah Khavari ja vasemmalla Amir Nabizadeh.

 

Nyt kohu koskee siis toista Ung i Sverige-organisaation johtohahmoa Amir Nabizadehia, joka väittää olevansa 18-vuotias nuorukainen. Hän kertoo tulleensa muutama vuosi sitten Ruotsiin yksintulleena, eli väitteen mukaan hän olisi ollut tullessaan jotain 14-15 vuotta.

Mutta on selvinnyt, että Nabizadeh onkin tosiasiassa ainakin 23-vuotias. Mies nimittäin ei ollut muistanut poistaa vanhoja blogejaan, jossa yhdessä viimeisin päivitys on vuodelta 2012. Siellä hän kertoo syntyneensä vuonna 31.1.1994. eikä 31.1.1999 kuten hän väittää nyt Ruotsissa olevansa ja on merkitty väestörekisteriin. Toisessa viimeisin päivitys on vuodelta 2011 kun mies asui Iranissa.

Toisin sanoen hän olisi muka pitänyt blogejaan 11-12-vuotiaana. Lisäksi Facebookista löytyi sivu toisella nimellä, jossa hän on kuvissa aikuisen näköinen, vaikka olisi tuolloin ollut 12 vuotta. Alla kuvakaappaukset Nabizadehin blogeista, joista toinen löytyy googlen cachesta.

 

 

Mies siis yksinkertaisesti veivasi iästään pois vähintään viisi vuotta, jotta pääsi Ruotsiin yksintulleena. Ja sai loppuelämän kestävän ylläpidon. Kun oleskelulupa on tullut, niin Ruotsissa asiaa tuskin tullaan enää avaamaan, vaikka petos on tullut ilmi.

Näin ollen miehen motiivi puuhastella lakon kanssa on ilmiselvä. Hän kehoittaa yhä useampaa maanmiestänsä sitkeästi vain leikkimään yksintullutta lasta, se tuottaa tulosta. Kun jaksaa muutaman kuukauden elämästään leikkiä lasta ja sitkeästi näytellä, se palkitaan. Palkintona on loppuelämän kestävä ilmainen ylläpito.

Koomisinta koko jutussa on se, että Nabizadeh on ollut kuluvan vuoden ajan median lemmikki, jota ollaan haastateltu iltapäivälehdistä television aamuohjelmiin. Ruotsalaiset toimittelijat ovat silmät märkinä kuunnelleet miehen jutustelua kuinka he eivät ole pahoja ihmisiä, kuinka he ovat paenneet sotaa, vainoa ja kidutusta, kuinka haluavat vain elää rauhassa ja kuinka lapsia he ovat. Nyt kun pikkuhiljaa on paljastunut, että koko kuvio alusta loppuun asti on rakennettu sille alustalle, että ruotsalaiset ovat hyväuskoisia typeryksiä, joita voi kusettaa mennen tullen, toimittelijat eivät halua avata asiaa enää. Muutama tyyppi, jotka ovat kusettaneet systeemiä, kehoittavat julkisesti muitakin maanmiehiä kusetukseen.

Ja ruotsalaiset toimittelijat eivät siltikään tajua hommaa.

 

Lähteet juttuun Hanif Balin sivuilta:

https://hejahanif.se/2017/10/07/desinformationskampanj-om-nabizadeh/

Advertisements

17 thoughts on “Kuinka ruotsalaisia vietiin kuin pässiä narussa: Afgaanilakon osa 2

 1. Loistavaa journalismia, yhä useammalle alkaa pikku hiljaa selvitä, että tämä maahanmuutto alkaa olla modernin ajan suurin taloudellinen bluffi. Kunpa tämä lopulta avautuisi maan päättäjillekin – ei kai ne voi olla NIIN tyhmiä kaikki?

  1. Valitettavasti todisteet ovat suorastaan hypänneet silmille tähänkin asti, mutta jos ne eivät kelpaa niin ne eivät kelpaa. Sipilälle alaikäisjuttuja Suomen televisiossa selitellyt reilu parikymppinen bodari oli umpiselvä tapaus, mutta ei se mitään muuttanut – Sipilä ja Suvaitsevaisto jatkoivat kuin ei mitään.

  2. Ei tässä todellakaan ole nyt kyse siitä, että Sipilä olisi halvaantunut matuvyöryn edessä. Se oli hyvissä ajoin etukäteen suunniteltu osa ”EU-taakanjakoa”, josta Suomen osuus oli 30 000 – 40 000, ja tuplamäärään oli valmistauduttu: maahanmuuttovirasto tiedusteli huhtikuussa 2015 kunnilta vastaanottopaikkoja 80 000 turvapaikanhakijalle.

   Tämä kaikki on kerrottu valtamediassakin aivan avoimesti, ja siitä huolimatta täällä vain
   taivastellaan kuinka tietämättömiä päättäjät ovatkaan…

   He eivät ole tietämättömiä. Toistan: eivät ole tietämättömiä. He tekevät tämän kaiken tahallaan. Toistan: tahallaan. Sipilä, Orpo ja Soini tekevät tunnollisesti juuri niin kuin Bryssel käskee. Se on sitten vaikeampi kysymys, miksi Bryssel käskee tällaista.

   Vahvan vihjeen antaa EU:n ”ulkoministerin” Federica Mogherinin tausta entisenä nuorkommunistina, nykyisenä sosialistina. Hän rakentanee edelleen sitä Atlantin rantaan ulottuvaa Neuvostoliittoa, jonka johtajattareksi luuli tulevansa nostetuksi. Todellisuudessa hänet olisi teloitettu ensimmäisten joukossa epäluotettavana aineksena.

  3. Juuri nuin tyhmiä kaikki ruotsalaiset päättäjät on, mitä kirjoituksesta käy julki.

 2. Mädätys on jo liian syvällä.Ei näitä afgaani äijiä ole mahdollista palauttaa.Mädättäjät on vallanneet kaikki ylimmät portaat missä päätöksiä tehdään.Maahanmuuttoa ei ruotsissa tulla rajoittamaan mitenkään.Ählyt lisääntyvät torakoitten lailla,perheenyhdistämiset päälle ja rajat täysin auki.Kalifaatin syntymistä ruotsiin ei estä enää mikään.Ne jotka eivät tätä hyväksy joutuvat muuttamaan kalifaatista pois.

 3. Hanif Bali on Ruotsin melkein ainoa järkevä ihminen jota kannattaa seurata. Sääli ettei hänestä tehty uutta Moderaterna (M)- johtajaa vaan Ulf Kristerssonista joka tyhmyyksissään heti ensitöikseen otti etäisyyttä Sverigedemokraatteihin, mokoma vellihousupopulisti.

 4. Ruotsi herättää vain sitten kuin nabisadehin VIIRUSS paviaani tuhoavat ruotsi .

 5. Se näissä sosiaalisurffareissa onkin niin hauskaa että suurin osa on narsistisia selfiehuoria. Kuvia otetaan irtopäitä roikottaen, surffailut pitkin eurooppaa kahviloissa zillaillen ja sitten seuraava sosiaalitukien parempi maa seuraavakisi kohteeksi. Kertomuksia ja kauhutarinoita vaarallisista matkoista merten yli pahojen salakuljettajien hakatessa heitä. Sitten joku kaivaa kuvat mediasta huvimatkoista ympäri eurooppaa, ja kun niitä kuvia on niin paljon että nämä ääliöt eivät saa niitä kaikkia pois ja jotkut eivät edes älyä poistaa niitä.Mutta näistähän valtamediat eivät kerro. No onneksi on taas vaihtoehtoiset mediat joiden sivuilta totuus löytyy.

 6. Voisko tästä kuvassa vasemalla olevasta huivipäästä ajatella ruotsalaisille seuraavaa pääministeriä? Jos se kerran on ”munaton” niin kuin kerrotaan, niin Ruotsin feministitkin olisivat varmaan tyytyväisiä tähän ehdokkaaseen.Nyt kun Ruotsi on jo saatu monikulttuurisesti rikastettua näin hyvälle mallille, olisi paikallaan valita kansalle arvoisensa johtaja. Mutta katsokaapa tuota kuvan keskellä lymyilevää keltaliivistä ”turvamiestä”. Ilmeestä päätellen ”järjen valo” on jättänyt tämänkin poloisen jo aikapäiviä sitten.

 7. Omar Ideris Sudanista itkee vuolaasti kun ei saanutkaan pääministerin taloa tai kunkun linnaa. ”Minulla on perhe ja lapset Sudanissa, en voi asua näin!!!” Moni ruotsalainen koditon olisi ikionnellinen asuntovaunupaikasta vaan ei tämä analfabeetti. Heti kun pääsevät Pohjolaan alkaa uhriutuminen, vaatimukset, jankutus ja valitus:

  https://www.facebook.com/tv4nyheterna/posts/1533959159997170

  1. ”Bussipysäkille on 15 min. kävely, asuntovaunussa ei ole internettiä, ei voi nukkua täällä, on paljon stressiä, moskeijaan liian pitkä matka”. Miksi tulevat tänne itkua tuhrustamaan? Joo, siksi kun me kuuntelemme voivotusta ja teemme mitä tahansa jotta Omarkin saisi neljän miljoonan kr kämpän pesueelleen niin pian kuin mahdollista.

   http://www.tv4.se/nyheterna/klipp/pressat-l%C3%A4ge-i-flyktingmottagningen-rapporteras-i-m%C3%A5nga-kommuner-3937777

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.