Mainokset

Malmön hautausmaatyöntekijöitä uhkaillaan hautajaisten yhteydessä

img_0171_a_480x300

Jotta monikulttuurisuudesta saataisiin irti kaikki mahdollinen hyvä niin nyt joutuvat kaikki Malmön 230 hautausmaatyöntekijää turvallisuuskoulutukseen. Nimittäin kun ”brosha” veli ammutaan hengiltä, voi sitten hautajaisissa uhkailla sivullisia.

Malmölainen seurakuntamestari Sven-Erik Aspklev kertoo SVT:lle, että tilanne on pelottava.

– Hautajaisissa osalla on luotiliivit päällä ja osalla aseet aivan julkisesti näkyvillä. Työntekijät pelkäävät, sillä tottakai se on uhkaavaa kun vieressä joku kantaa näkyvästi asetta.

Uusruotsalaisten on tiedetty jo entuudestaan uhkailevan sairaalahenkilökuntaa ampumistapausten yhteydessä, mutta nyt alkaa kuulua hautausmailta samaa. Hautausmaiden työntekijät kertovat, että tilanne hautajaisissa voi olla todella uhkaava tai kun porukkaa vierailee haudatun veljen haudalla niin samassa yhteydessä käyttäydytään hyvin agressiivisesti.

Hautausmaiden työntekijät aiotaan kouluttaa nyt nopealla aikataululla kohtaamaan tällaiset agressiiviset tilanteet.

– Millaisiin tilanteisiin voi joutua, kuinka niissä toimitaan ja kuinka henkilökunta ja työnjohtajat varustetaan tilanteisiin. Suurin neuvo on tietenkin se, että jos kokee tilanteen uhkaavana niin silloin pitää poistua paikalta.

– Hautausmaa on rauhallisuuden tyyssija, rauhoitettu pyhitetty paikka, Aspeklev kertoo.

Mikään ei kuitenkaan ole pyhää kolmansien maiden tulijoille.

Mainokset

8 Comments on Malmön hautausmaatyöntekijöitä uhkaillaan hautajaisten yhteydessä

 1. iValkoinen hetero mies // 08/10/2017 14:00 // Vastaus

  Kristinuskon kadotessa ruotsista,ei tarvita näiden hautausmaitakaan.Muslimit hävittävät kaiken mikä mikä viittaa vääräuskoisiin.

  Tykkää

 2. Irja Askolasta voisi joku kielitaitoinen vinkata. Meiltä lähtee senpäiväiset suntiojoukot matkaan, että loppuu uhkatilanteet kuin seinään. Meillä ei terrori-isku kirkkoon yksinkertaisesti ole mahdollinen, koska joka ovella on Rambo – taistelija 2

  Tykkää

 3. Luotiliivit ja kypärät suntioille // 08/10/2017 15:52 // Vastaus

  No pitäähän sitä pyssy olla mukana ettei itse joudu kuoppaan! Yhtäkkiä saattaa tulla iso lauma ”pikkuserkkuja” ja käydä käsiksi. On aikaa tapella kun ei tarvitse käydä työssä.

  Tykkää

 4. Puosuvaari // 08/10/2017 17:32 // Vastaus

  Kyllä käy sääliksi hautausmaan työntekijöitä, vuonna 2015 olivat EU-immigrantit ottaneet alueen prostituutiotoiminnan sivukonttoriksi ja tuolloin jouduttiin aamuisin ensi töikseen puhdistamaan hautumaa kondomeista. Kesti vuosia ennen kuin Malmö kukkahattujen suuresta vastustuksesta huolimatta sai lopulta puhdistettua tämän slummin, jossa asui satoja (puhutaan 200, jopa 500 sadasta) kerjäläisiä sun muita keskellä Malmön kaupunkia. Kuin ironiaa on, että alueen nimi on ”Sorgenfri” (=Suruton).
  Valtasivat alueen luvatta ja lasku valtavasta jälkisanitoinnista lienee vieläkin jossakin valitusoikeudessa, mikä luonnollisesti lankesi alueen omistajalle (joka ei saanut häätää väkeä pois, koska vouti olisi tarvinnut nimet oleskeilijoilta). On se surutonta toimintaa.
  Tuossa laajempi, suht’ neutraali raportti asian tiimoilta:
  https://www.expressen.se/nyheter/longread/darfor-kommer-tiggarna/sv/lagret-i-sorgenfri–odetomten-som-blev-sveriges-storsta-slum/

  Tykkää

  • Manne-ken-kakk // 09/10/2017 03:48 // Vastaus

   Sorgenfri oli todellinen ruotsalainen malliesimerkki viranomaisten avuttomuudesta ja byrokratian rattaiden hitaasta jauhamisesta sillä aikaa kun mannet sontivat Sorgenfrin ja koko kaupungin täyteen.

   Tykkää

 5. Numento // 08/10/2017 18:24 // Vastaus

  Uhkaavasta tilanteesta poistuminen onkin vähintään viikon kurssin väärti. Harjoitellaan päivittäin 8 tuntia juoksuaskeleiden ottamista ja tärkeää on kummalla jalalla lähdetään. Opetellaan hämäykseksi huutamaan AllahuAkbaria vimmatusti samalla kun pingotaan pakoon. Jos saadaan osumaa vaikka jalkoihin niin ryömintäharjoituksiakin on hyvä harjoittaa. Sillälailla Ruotsalainen kansankoti suojautuu aiheuttamiaan seurauksia vastaan. Syille ei tehdä mitään tietenkään koska monikulttuurinen rikkaus.

  Tykkää

 6. Nimetön // 09/10/2017 05:43 // Vastaus

  Puolan presidentti Andrzej Duda varoittaa EU:n hajoavan, jos se pakottaa jäsenmaat vastaanottamaan kehitysmaiden asukkaita.

  Visegrád maat, tässä tapauksessa Puola, tietävät hyvin mitä muslimilois-epidemia tuo tullessaan. Myös entinen itäblokin Bulgaria on nousemassa suurten joukkoon. Hienoa.

  Tykkää

 7. Jarppa // 09/10/2017 16:01 // Vastaus

  Haudankaivajille täytyy antaa luotiliivit ja kevlarkypärät ja sotilaskoulutus, voi pyhä perse miten jokin maa on voinut vajota noin syvälle. Naurettavaa.

  Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: