Mainokset

Monikulttuurisuus on rikkautta: Ruotsin no-go alueet kartalla

Ruotsin no go-alueet kartaan listattuna. Poliisi jaottelee alueet kolmeen eri ryhmään sen mukaan kuinka ongelmainen alue on.

 

 

sights-in-sweden

Klikkaa kuvaa isommaksi.

 

 

 • Erityisen ongelmallinen alue, jossa sosiaaliset ongelmat ja kriminaalien vaikutus on johtanut hyvin voimakkaisiin vaikutuksiin ja poliisilla on suuria vaikeuksia suorittaa tehtäviä. Tilanteen katsotaan olevan hyvin vakava.
 • Ongelmallinen alue, jotka ovat geograafisesti rajattuja ja sosioekonominen status. Rikollisten vaikutus on selvä lähiympäristöön. Tilanteen katsotaan olevan vakava.
 • Riskialue, jossa joitakin yllämainittujen alueiden merkistöjä ei vielä ole, mutta joista on olemassa viitteitä tulevaksi. Tilanteen katsotaan olevan hälyttävä.

En listannut karttaan erikseen onko joku alue menetetty vai todella kunnolla menetetty. Kun kehitys on lähtenyt, sen suuntaa ei voi muuttaa. Itse olisin listaan lisännyt useita alueita ainakin Tukholmasta ja Uppsalasta. Luultavasti tällaisia alueita on enemmänkin.

Merkittävää on, että suurimmat ongelmat ovat suurkaupungeissa, mutta sitten joukossa on pikkukylä Växjö, joka kuuluu erityisen ongelmallisiin kyliin. Borlängekään ei ole erityisen iso kylä, mutta silti se kuuluu erityisen ongelmallisiin kaupunkeihin. Toisaalta taas Malmön Holma esimerkiksi ollaan listattu riskialueeksi, vaikka se tosiasiassa on sotatoimialue.

Poliisin mukaan erittäin ongelmallisia alueita on 23, ongelmallisia 32 ja riskialttiita alueita 6.

 

 

Mainokset

18 Comments on Monikulttuurisuus on rikkautta: Ruotsin no-go alueet kartalla

 1. Nimetön // 08/10/2017 20:17 // Vastaus

  Mutta hei, kaikella on hintansa, myös monikulttuurilla. Vaikka tulevaisuudessa koko ruotsi olisi no-go, niin hyödyt ovat suuremmat kuin haitat..

  Tykkää

 2. Vesa Virtanen // 08/10/2017 21:16 // Vastaus

  Propagandaa. Ei ole mitään ongelmallisia ”no go” alueita. Monikulttuurisuus on rikkaus. Ilman islamilaista maahanmuuttoa tämä eurooppalainen kulttuuri ja elämäntapa voisi jatkua hamaan tulevaisuuteen. Ja siinä ei ole mitään toivottavaa. Mitä hyvää on rauhallisessa, turvallisessa korkeassa elintasossa. Mitä säilyttämisen arvoista on länsimaalaisessa valkoisessa rodussa? Ei tarvitse kuin katsoa tilastoja islamilaisten maiden saavutuksista kaikessa kehityksessä tieteen, teknologian ym. Saralla viimeisen sadan vuoden ajalta. Vaikka Nobel palkintoja indikaattorina käyttäen. Islamilaisten valtioiden korkeatasoiset yliopistot ja teknilliset korkeakoulut ovat aivan omaa luokkaansa. Nämä ns ”no go” alueet ovat esimerkillisiä ja toivottuja elämän laadun ja tavan mittareita, joista koko Euroopan tulisi ottaa esimerkkiä!!!

  Tykkää

 3. Valkoinen hetero // 08/10/2017 21:19 // Vastaus

  Ruåtsissa ei ole no-go alueita,vaan go-go alueita. Terv. suomalian poliisi

  Liked by 1 henkilö

 4. Onko maailmasta muka muslimit loppu? Lisää vaan ihanuutta ja kunnolla. Ei Ruotsi voi olla maa, joka kieltää messiasmuslimilta ilmaisen elämän.

  Tykkää

 5. Vesa Virtanen // 08/10/2017 21:45 // Vastaus

  Jos edeltävä kommenttini on jonkun suomalaisen islamin edessä kyyristyvän ja nöyristelevän vihapuhesomepoliisipellen mielestä satiirista ”vihapuhetta”, niin olet/olette oikeassa. Olen oikeasti saatanan vihainen. Eli syytettä perään vaan. Tulee aika (takuulla) kun vaaka kääntyy oikeamielisten suuntaan ja te vihapuhepoliisipelleisänmaanpetturisuvakki allahin perseennuolijat ihmettelette polvillanne otsaan tähdättyä kiväärinpiippua ja tulevaa lyijymyrkytystä. Fakta on, että länsimaalaisen ”valkoisen lihansyövän heteromiehen” pinna on ”valkoisen miehen taakka” politiikan johdosta ja vääristeltyjen ww2 historian takia nenyyetty äärimmilleen. Mutta fakta on, kun tämä ”pinna” paukahtaa, niin sitä ei estä mikään. Ja se tulee väistämättä tapahtumaan. Ensimmäinen kohde on omat ”suvakit ja kansan petturit.”

  Tykkää

  • jaahas // 08/10/2017 22:10 // Vastaus

   Ensimmäinen viestisi oli satiirina ihan ok mutta väkivallalla uhkailu ja vääristellystä sotahistoriasta paasaaminen vihjaa antisemitismistä tai muusta mielenhäiriöstä.

   Tykkää

   • Vesa Virtanen // 08/10/2017 22:30 // Vastaus

    Historian kirjoittaa voittajat. Saksalaisten syyllistäminen on siirretty kollektiivisesti koskemaan koko llänaimaista valkoista ”miestä” sukupolvesta toiseen. Ja se on yksi voimakas syy mahdollistamaan tämän hulluuden. Islamisaation kritisoiminen rinnastetaan rasismiin ja rasismilla ratsastetaan. Islam on ideologia ei rotu. Joten miten islam kritiikki liittyy rasismiin. Olen itse täysin valkoihoinen ja minulla on siniset silmät. Voin kuitenkin kääntyä islamin uskoisekso muslimiksi koska tahansa. Muuttuuko rotuni tuolloin? Mitä tulee antisemitismiin. Kyllä. Se on luontevaa ja ymmärrettävää kenelle tahansa joka tutkii historian tapahtumia muistakin lähteistä kuin ala-asteen historiankirjoista. Suosittelen ihan lukuun vaikka kirjaa ”juutalaisvainot kautta historian” toiseksi ajattelemaan syy/seuraus logiikkaa. Mikä, miten ja miksi antisemitismi nosti päätään Euroopan koulutetuimman, sivistyneimmän ja fiksuimman kansan parissa ennen ww2? Ja menikö kaikki ihan niin kuin virallinen ”doktriini”kertoo? Kannattaa aloittaa vaikka sodan jälkeisestä väestönlaskennasta, punaisen ristin raportoinnista ja niiden ristiriitaisuuksista ”virallisen” totuuden kanssa. Siihen päälle vaikka kevyempää propagandaa kuulakärkikynällä kirjotetuista Annen päiväkirjoista….. välittämättä faktasta, että kuulakärkikynä keksittiin vasta paaaaaaljon myöhemmin. Totuudella on sellainen vittumainen piirre, että se tapaa pilaamaan hyvän tarinan.

    Tykkää

   • Totuutta kehiin // 12/10/2017 13:56 // Vastaus

    Jaahasta niin, jos et satu tietämään niin nämä vihjailut antisemitismistä tai muusta mielenhäiriöstä viittaa kylläkin nykyisiin muslimimamuihin, näillä näkyy kyseiset oireet nykyään. Ennen oli ennen ja nyt on nyt. Voittajat tosiaankin on kirjoittanut historiaa ja asiaa tuleekin tarkastella puolueettomasti. Et selvästikkään ottanut kantaa asiaan, vaan perehdyt toisten mollaamiseen.

    Tykkää

 6. orbanisti // 08/10/2017 21:47 // Vastaus

  Linköping on kuitenkin asukasluvultaan Ruotsin 5. suurin kaupunki. Parempi esimerkki gettoutuvasta pikkukaupungista on Borlänge Keski-Ruotsissa. Mutta kuten mainitsitkin listasta puuttuu useita riskialueita ja näitä pikkukyliäkin joista PT-media on kirjoittanut (Ronneby, Östersund, joku saamelaiskylä). Löytyykö Ruotsista lainkaan samaa trendiä kuin Suomessa, että pikkukyliin sijoitetut turvikset muuttavat pk-seudulle korkean elintason perässä? Tuskinpa paljoa kun maahanmuuttovolyymit ovat aina olleet ihan eri tasolla kuin täällä ja isoja yhteisöjä ehtii muodostua.

  Liked by 1 henkilö

 7. Poliisi ei osaa mitata kuin ylinopeuksia // 08/10/2017 22:00 // Vastaus

  Koko pohjois-Ruotsi on turvallista viheraluetta. Etelässäkin vielä kosolti viherkäytäviä uhanalaisten liikkua. Joten älkääpäs nyt ylireagoiko siellä poliisissakaan. Lisätkää suojavarusteita Suomen malliin.

  Tykkää

 8. Kristitty Mies // 09/10/2017 03:23 // Vastaus

  Sadeviitta miehellä raivostuttaa Muslimit. Muslimi mies tuli melkein päälle. Muslimi nainen häpesi kovasti poncho tyyppistä sadeviittaani ja sen mies puri hampaitaan rikki.
  https://images.duckduckgo.com/iu/?u=http%3A%2F%2Fi01.i.aliimg.com%2Fimg%2Fpb%2F337%2F143%2F258%2F1279415702394_hz-myalibaba-web3_87.jpg&f=1

  Tykkää

  • Harjoitus tekee mestaajan // 09/10/2017 18:20 // Vastaus

   Löytyisikö tuollaisia sadeviittoja käännettävänä versiona jossa olisi sekä maastokuvio että musta puoli.
   Jos muslimit vetävät herneen nenään mustasta sadeviitasta niin niitä pitää ruveta käyttämään enemmän, sataa sitä suomalaisenkin päälle…
   Musta sadeviitta voi saada muslimiterroristin empimään hetkeksi joten niillä voi olla henkiä pelastava vaikutus.
   Ei saa antaa pelolle valtaa vaikka poliisi piiloutuu, pakenee ja hälyttää, vai mitä?

   Tykkää

 9. Pohjoinen Ruotsi on näköjään vielä go-go aluetta. Siellä voisi ehkäpä joskus mennä käymään.

  Tykkää

 10. Puosuvaari // 09/10/2017 19:03 // Vastaus

  Kyllä sieltä löytyy mädätystä pohjoisestakin, kutakuinkin täysjärkiset kaverini kertovat esimerkiksi Östersundin menneen ihan pilalle tässä hyvis-pahis -jaottelussa, osa porukasta hyyssää ja ”ymmärtää” niin etttei mitään rajoja, osalla taas mitta ihan ääriään myöten täynnä, todennäköisesti enemmistöllä (mikä ei saa kuitenkaan sitä ääntänsä kuulumaan, mielipiteestä nyt puhumattakaan). Ja jäljelle jää pieni osa kaupunkilaisista, jolle jäänyt mysteeriksi kuinka nyt naapurit alkoivat vihata toisiaan..
  Se siitä polaritoitumisesta. Sama ilmiö Visbyssä, syitä en viitsi edes kerrata.

  Tykkää

 11. Talvisodanhenki // 10/10/2017 17:10 // Vastaus

  Näkemiin ruåtsi! -ei ollut ilo tuntea. Suomen vuosisatainen orjuuttaja saa ansioidensa mukaisen lopun.

  Tykkää

  • Nimetön // 11/10/2017 15:18 // Vastaus

   No yksikään orja tai orjuuttaja ei ole elossa sitä todistamassa. Sääliksi tässä käy viattomia lapsia, jotka eivät koskaan pääse kokemaan samaa idyllistä kansankotia kuin isovanhempansa.

   Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: